nyår

Jag har blivit utmanad! Pest eller Bäst!!!

Jag har blivit utmand av Goa Lotten som har bloggen http://lottensvita.blogspot.com/. Kika gärna in till henne!!!

Ja, så vidare jag har förstått så ska man visa det man tycker är pest och det man tycker är bäst med sitt hem!!

Här kommer pesten!!!

Vår trappa är anskrämlig..jag skäms verkligen för den..så sliten och trist!! Här brukar hänga påslakan på tork och de fick vara med på bild!!( resten av skräpet röjde jag snabbt undan innan kameran bilden brände av) MER SOM ÄR PESTIGT!!!!

 • Vårt hus när det inte är städat så bra…….när det dräller saker, väskor, jackor, handdukar, skor överallt!!!Det är inte kul..Önskar min kära familj kunde lära sig att plocka upp efter sig!!!
 • Våra garderober är förtrånga, skulle behöva bättre förvaringsutrymme.När vi gör ordning vår trappa, så ska vi bygga in trappan. Då blir det en fin, fin garderob under..Bra va!!!
 • Vårt hus ser ut som om det har regnat mjölk över det!!Röd blekt, med vit dimma på!!Nja, det ser väldigt blekt ut.Men snart är det Vitt, Hurra!!!!Före och efter bilder på huset kommer när målar projektet är avslutat!!!

Jag får nog säga att många av våra pest utrymmen har ju faktiskt förändrats sen jag började blogga.ja det har hänt väldigt mycket med husets insida sen jag började blogga…Ni som har tid och lust..läs min blogg från början :Börjar i december 2007.Nu över till vad som är bäst med mitt hem!!!! Jo det är ju den öppna planlösningen!!!

Här är köksdelen!!! Köket är i vanliga fall väldigt ljust,men det blev motljus när jag fotade!!

Här ser ni matplats, allrumsdel och en liten skymt av hallen!!

Ja, här är hallen…Min fina hall garderob..som just nu knapptgick att stänga..Pga a alla kläder som ligger på fel plats!!

Här är hallen..Min kära man har gjort hallmöbeln..den är väldigt bra..slukar många skor..

Ja, det här med pest eller bäst!!

Jag är iallafall väldigt tacksam för mitt hem..Och väldigt glad för vad bloggandet har inspirerat mig till…Här har ju verkligen hänt grejer sen jag började blogga..Jag mår toppen av att få uttrycka min kreativitet, pyssla och dona…

Jag skickar denna utmaing vidare till

Hanna i det stora grå huset
Bland liljor och tistlar
Fridhemspinglan
Vitating

Huset mitt i byn

Vill bara tacka för all er omtanke!!!Jag mår mycket bättre..är lite trött och pirrig i kroppen…Ska vara hemma i morgon med..Sen är jag nog på topp igen….
/

Föresten, det var bra att jag fick den här utmaningen..då blev jag tvungen att röja huset en aning…Ni vet det blir ju lätt kaos när man har vart sjuk..Efter jag hade gjort snabb röjet så kände jag att min kropp var trött och skakig..det var bra att jag kände det för då kan jag med gott samvete vara hemma från jobbet i morgon..jag är nämligen en velepotta, som gärna vill vara alla till lags…Har svårt för att vara hemma från jobbet om jag inte är dödålig..men jag har bestämt mig för ett tag sen att lyssna på min kropp!!

så tack för det Lotten..!!

ps.min goa man börjar må dåligt..inte kul för honom han hade ju nyss influensan!!Hoppas att han kommer lindrigt undan!!!
Ha det gott kära Läsare och bloggvänner!!

kram från MyLovelyThingsAnna

38 Comments

 • Lillafruluva

  Hihi, vi verkar ha samma problem, en familj som inte har en aning om hur man plockar bort efter sig, man kan bli stressad för mindre! Skulle också vilja ha det mer öppet hät, superfina bilder!

 • Morse Farm

  Hejsan!
  Jag hoppas verkligen du snart mår bättre.

  Du har så rätt om amerikanarna de är ett öppet och mycket trevligt folk.
  Vi tittar på extreme home make over varje söndag och gråter nästan alltid.
  Om det inte har varit kommer du få se en familj som bor här i Vermont som fick hjälp. Vi fick reda på det för sent annars hade vi sagt att om de kom till Vermont så skulle vi äka dit och hjälpa till.

  Vad fint du har det med den åppna planlösningen. Ni har det verkligen fint och hemtrevligt.
  Må väl och var rädd om dig.
  Kram Bodil.

 • Marie

  Eran öppna planlösning är så fin, ser så ljust och härligt ut! Vilken bra förvaring ni har i hallen, det vill jag också ha i våran nya hall.

  Ha en härlig påskhelg!
  Kram Marie

 • MiaMaria

  Jag tycker att det ser bäst ut här var det inen pest…..

  Ja, vi får njuta lite av det vackra vita som föll ett tag….

  Glad Påsk!
  Miamaria

 • Hannis

  Men ååå,ditt bäst är så fint som så mycket annat du visar!!
  Blir så inspirerad!

  Skönt att du mår bättre!
  Glad påsk/Kram Hannis

 • Anonym

  Halloj
  Klart att jag antar utmaningen… jag har tänkt skriva det till dig men jag har fått vänta på att datorn ska bli ledig… jag har en egen dator som jag använder till att blogga med, men igår råkade jag spilla kaffe på tangentbordet så nu funkar inte det och den andra datorn där kan man inte läggga in bilder ifrån.
  Visst blev det fint med tallriks hyllan?
  Jag har faktiskt funderat väldigt länge om den ska få hängas uppp igen i köket…men som sagt det blev bra.
  Vad skönt at höra att du är frisk nu, men hur är det med mannen då?
  Jag hoppas att ni får en fin påsk med en massa god mat och mys, själv så åker vi ut till stugan hela helgen.

  Ha det bra
  Kram Pernilla

 • Under en vind

  Hoppas att allt är bra!!

  Passar på att önska dig en riktigt skön och mysig påskhelg! Efter dagens inlägg tar jag lite ledigt härifrån…om det går…fniss…

  Ha det så bra! (mail kommer efter helgen…)

  Kram!

 • LantlivsAnette

  Hallo !
  Vi har nog alla en pest hörna i våra hem..din var ju inte alls så farlig..du skulle se min !! Jag vill inte ens visa den..den är nere i källaren..
  Krya på dig nu vännen..
  Kram Anette

 • latara

  Jag förstår att den öppna planlösningen med ett fint kök och ett ljust vardagsrum är bäst!

  Riktigt bra är också den smarta och snygga hallmöblen som din man snickrat. Suverän! Har han lust att dela med sig av ritningarna, tro?

  Usch ja, huset svämmar lätt över av kläder och prylar som verkar vilsna. Jag kan bli rätt less på att det verkar tas för givet att JAG ska plocka efter alla andra… Sådant är livet – hos många, har jag förstått 🙂

  Kram!

  Karin

 • Bland liljor och tistlar

  Jag antar utmaningen ..men sover på jobbet onsdag till fredag e.m
  skall ut m jobbet ikväll, onsdag !! och på Orup och Lena Ph imorgon så jag stannar i varberg ..ledig torsdag innan konserten så då skall jag och mamma bada och mysa på kurorten …sen är det påsk konferans i kyrkan hela helgen och vi skall va m hela familjen …lördag och söndag …så korten på pest eller underbart kommer väl i helgen ..då !!!kan du lägga olles me and i kläder i morgon, i ryggan på jonatan´s och be Gunnar lägga i olles…..jag betalar in fredag …kraaaaaaaaaaam marika

 • Nygammalt

  Vilket bra inlägg, det känner vi nog alla igen oss av, iaf det där med pest 😉 *hi hi*
  Ni har ett väldigt vackert hem, förstår att det ska bli skönt med ny fasad och planderna med trappan, förvaring är ju guld värd.

  Hoppas du kryar på dig, och att ni alla får vara friska. Det där med att vara alla till lags är sällan en bra idé men sååå svårt att förändra.

  Många kramar från mig.

 • Mysiga lantliga ting

  Vilken härlig öppen planlösning!! Blir så ljust och fint på det sättet, förstår att du är nöjd över det!!!

  Inte tyckte jag att trappen såg så hemsk ut! Men man har ju sina ställen här hemma som man inte gillar…

  Ha en härlig påsk
  Kramar Johanna

 • Vitt Hemma

  Hej Anna!
  Men du som har det så fint!! Kan du hitta någon pest??? 🙂
  Så ljust och fint det blir med öppen planlösning! Fin garderob i hallen du har!

  Kramar Sofi

 • HannaH i Det stora grå huset

  Hej Anna!

  Tack för dina gulliga ord! Blir så glad! 🙂

  Klart att jag antar utmaningen… Tar det nog i morgon eller så… Ska fundera lite först…

  Tycker att det du visar är så fint. Dina bäst-bilder är sååå fina, och inte tycker jag att pesten är något att kalla pest… Trappan är ju hur bra som helst… Kanske räcket skulle ha sig en omgång med penseln bara… 😉

  Visst är bloggandet bra, det sporrar en liksom att göra liiite mer än man kanske annars hade gjort. Fast till din nivå i kreativitet har jag långt kvar! 🙂

  Önskar dig en bra dag, och hoppas, hoppas att du mår bättre. De där efterdarrningarna är inte att leka med. Så vet du att du inte kan jobba förän 48 timmar efter sista symtomet gått bort. Så länge är man ju smittsam…. Kanske inte så bra om dina gamlingar blir smittade… :-/

  Ha det gott vännen!
  Kram Hanna

 • lottens vita och gröna

  men anna, vad kul att se ditt kök, såååååååå fint, och hallen måste jag säga, varför har du inte visat det förr, ujuj, garderoben är helt underbar, med de där gallerdörrarna och tapeten är så härligt gammeldags! du har ett hem som verkligen andas ljus och välkomnande! oh så jag log nä jag såg din trapp, gör likadant jag, nedra trappräcke alltid drivor…ps..hönsnät har jag nu fått på hjärnan, sugen på att göra nåt!ha det så bra vännen min! kraaaaaaamm lotten

 • Änglahem

  Undervåningen i erat hus är bara så härlig!! Förstår att du är nöjd med den. Så fint och ombonat och mysigt! Hallar kan ju vara en mardröm, men din ser så fin ut! Trots svårigheter med att stänga garderobsdörrarna*fniss* ser ju inte vi!

  Gott att du lyssnar på din kropp! Är också världens ”people pleaser” och det är inte bra. Ger mer än vad man får blir det väldigt lätt då, blir inte på fylld om man säger så. Själv håller jag på med att försöka bli bättre på att säga nej, men det går väldigt trögt!

  Fortsatt krya på er!
  Kramar
  Ulrika

 • Anonym

  Din pest var inte så farlig!
  Huset är jättefint!

  Det kommer säkert bli snyggt när ni får det målat. Blir det helvitt?

  Jag ska se om jag kan ta mej an utmaningen framöver…

  >:3

 • Loppisliv

  Så härligt kök och öppen planlösning ni har…det är något jag saknar i vårt hus….Nu ser jag ju att du också visar hall bilder…men era skor var ju så prydligt i ordning *fniss* Tror nog att de flesta har det lite allmänt rörigt i hallen till vardags, som sagt familjen tycker inte det är lika viktigt att plocka undan jämt och själv orkar man ju inte plocka och stoja hela tiden….(inte jag ialla fall 🙂

  Det där med att ha tvätt hängandes för torkning känner man igen…vi hänger dem på stolarna i köket under natten ibland…vad gör man när man har man en trång tvättstuga..Ha de bra…Kram Paula

 • Frida

  Jättefint kök ni har!
  Jag tror också det är väldigt lärorikt att jobba med äldre människor. Bara den första dagen har jag fått många nya erfarenheter.
  Kramar Frida

 • MormorRuthsAnn

  Vad mycket fint du bjuder på! Härligt med öppenheten som ni har…ni verkar ha massa härligt ljusinsläpp också!

  Jag har märkt att många bloggare, också du, har varit ordentligt sjuka. Hum vågar nästan inte säga det men vi har klarat oss otroligt bra. Lite hosta och så bara… Skrockfull som jag är måste jag säga peppar peppar…

  Skall ni bygga helt ny trappa? Annars skulle nog lite färg göra susen, tror du inte! Tycker det såg jättefint ut med alla dina fina burkar som stod där på kanten…

  Vilken grym skoförvaring!! Vi är inte lika många som ni men nog skulle en sådan behövas även hos oss. Vi skyfflar under skona under trappan….halvbra.

  Tack för titten!
  Kram Ann

 • me and alice

  Hej Anna!
  Tycker ni bor så vackert!
  Älskar när det är öppen planlösning som hos er…
  Hi,hi känner igen det där med påslakan på tork på trappen…
  kram Susanne

 • P-lina

  Hej Anna! vad tråkigt att se att du varit magsjuk…men vad skönt at du känner dig bättre !!!!
  har inte haft tid att blogga eller ens läsa sista dagarna…så tråkigt.Men nu fick jag lite tid över så jag passar på att kika in til dig!

  Hihi…vad roligt att se att dey hänger grejer över din trappa med….hos mig är det alltid t-shirts eller handdukar som hänger ….jag blir gaaalen!!! men men man får inte glömma bort att man faktiskt BOR i ett hem och det måste få synas tycker jag.Längtar också efter att fixa vår trapp….men den sopm väntar på nåt gott …. väntar alltid för länge? hihi….kan känna sså ibland va?

  Ha det bra vännen!
  Krya på dig kramar

 • vitating

  Jag antar utmaningen så fort jag oxå frisknat till lite mera!
  Så superfint ditt kök o rumsedl var 🙂 Jätte mysigt hem, såg inte mycket pest hos digg mera bäst!!!

  Kramiz Vitating Maria

 • Sockersött

  Trist att du är sjuk, hoppas verkligen att du blir frisk och utvilad innan påsk. När man är sjuk så får man ha lite stök runt sig, änga all tid till dig själv nu. Förstår att ditt kök och matplats är din favvoställe, verkligen jättefint.

  Kramar Kia

  Krya på dig.

 • Tidsmästarinnan

  vad kul att få se lite ”pest” också bland allt det vackra, men jag tyckte inte att det var så farligt – kika in till mig får du se på pest! 🙂

  Så mycket fint du visar. Härligt!
  Kram

 • Lin & Lavendel

  Visst var det en rolig utmaning…jag valde också trappen hemma hos mig som pest! Ska försöka måla den snart.

  Vilket fint kök ni har…härligt med öppen planlösning. Hallen ser fin ut den med.

  Ha det gott!
  Kram.

 • Annas skattkammare

  Hej Anna! Så fint du har det med dina ljusa öppna ytor och mysiga detaljer!! Vad gäller trappan och brist på förvaring så förstår jag dig till fullo! Har en ful furutrappa i vår lägenhet och inte en enda stor garderob, bara ett par små vanliga klädgarderober.. så det blir lätt rörigt överallt då.. Men tyvärr kan man inte ändra så mkt i en lägenhet, så jag längtar till vårt drömhus dyker upp istället! Visst är det kul att ha börjat blogga, man får så mycket mer lust till att röja och göra fint hemma av all inspiration här! ha det gott och hoppas ni blir pigga till påsk.. Kram /Anna

 • Mamma Millan

  God kvällsingen!!!

  Tack så fint sagt!!Så kul att se …hihi;)
  Men jag som trodde du var en bloggare fr tidernas begynnelse ju!!!Känns så..menar, du verkar så atablerad ju!!!Ska kika neråt i bloggen.Härligt med öppnen planlösning ju!!!vi har med rätt öppet sn vi byggde om.
  Hoppas du mår bättre nu då!!!!

  Kvällskram Millan
  ~~~♥ L O V E ♥~~~
  ~~*`♥´ *~~

 • Anonym

  Hej Anna! Va kul att du visar lite bilder från ditt kök. Ja det har verkligen förändrats hemma hos er! Jättesnyggt är det!! Jag hoppas verkligen att ni kryar på er snart. Kramar från Pia

 • Anonym

  Hoppas att ni blir friska till påsk allihop. Vilket härligt hus med öppen planlösning ni har. Här stressar vi omkring och längtar tills vi får landa i soffan på skärtorsdag och njuta av påsken. Hoppas att vi får se solen till helgen, jag är så less på allt snöande.
  Glad påsk önskar Susanne

 • Under en vind

  Din bäst del är verkligen sååå fin!!! Ljust och hemtrevligt och fint ombonat med ljusa detaljer! Trappan kanske får en uppryckning ganska snart…När vi bodde i vår lägenhet hängd evi också lakan på räcket, så jag känner mig som hemma så! hi hi….

  Ha en skön kväll, kram!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »