nyår

Rofylld gryning i vinterskrud!

I Måndags morse klockan kvart i 7 gick jag till mitt jobb!! Var bara tvungen att fota det vackra som mötte mig denna stilla morgon en vanlig måndag i Mars!!
Vanlig?

Ja, låt oss säga snön var nog inget som någon här nere på västkusten hade räknat med!! Men så vackert det är…Jag blir alldeles lyrisk….Snön är MÄKTIGT vackert vit!! Man blir verkligen hänförd!!


Se på dimman den riktigt dansar över ängarna!!!!!!!

Ja,vad säger man!!Efter Vinter så kommer vår..ja, det brukar ju stämma men här är det..efter vår/Vinter så kommer den en fantastisk VÅR!!
Här får ni en liten försmak av vackert spröd grönska!!
Nu när snön ligger vit på taken…och inga blommor äro vaken…så ska jag passa på och planera lite inför vår och sommarens blomning i mina krukor!!!

Vill också passa på att berätta att min goa vän Pia har startat en mysig blogg!! Kika gärna in och välkomna henne i bloggvärlden!! http://www.livetpafyran.blogspot.com/
Ha en bra dag!! Kära läsare och bloggvänner!!
och stort Tack för alla goa påhälsningar från er!!Kram från MyLovelyThingsAnna

Ps: Nästa gång vi ses så ska jag berätta om mitt och min mammas galna loppis äventyr..i snö och kyla!!

60 Comments

 • Morse Farm

  Hej Anna!

  Vilka underbara vinterbilder från Sverige du visar.

  Här försvinner snön men väldigt sakta.

  Jag måste köpa jord för jag och Matilda ska också så frön.

  Kul att du gillade vår skylt.

  Ha en fin fredag.

  Kram Bodil.

 • Loppisliv

  Halloj Anna en av mina bloggfjärilar jag inte kan vara utan :-)! Så underbara vinterbilder du visar…jag tycker också om snön…en solig dag är det underbart med det vita ljusa kalla….vi har också snö här nere…trodde det hoppat över en årstid men nu kom vintern ialla fall *fniss* bara solen skiner är jag nöjd….måste bara kommentera dina förra inlägg från köket…såååå underbara bilder m stolarna m vita volanger på och tallrikshyllan med bara vitt vitt vitt…….så ljuvligt vackert…Ha en underbar kväll…Kramizar Paula

 • Lilla Blanka

  Hej vännen!
  Tack snälla goa för dina underbara ord i min blogg, jag blir så glad!
  Dina bilder är fantastiskt vackra..det ser så fint ut i vinterskruden! Jag längtar dock till våren, det känns konstigt att ha sån här vargavinter på västkusten…och speciellt NU 🙂
  Stor kram
  Mia
  Ps skall besöka din kompis blogg direkt!

 • Goa

  Hej du rara Anna!
  Vackra vinterbilder du bjuder på…och så örterna som symboliserar den tid som komma skall…Underbart!

  Tack för dina alltid så himla värmande hälsningar..:)
  Ska bli kul att träffa dig!
  Ha det bästast!
  Kraaam…

 • sofia

  Vilken underbar blogg du har!!Härliga bilder och texter som sprudlar av liv! Blev alldeles extra varm o glad över det du skrev om påsken, det sammanfattar påskens budskap så bra!

  Länkar till dig! 🙂

 • lottens vita och gröna

  hej min kära vän! jag såg ju att det hopades av underbara utmärkelser till underbara du, såklart så är ju den första på min lista på underbara bloggisar men gatill andra som inte fått istället, men du vet ju , im your fanclub!!! kramis lotten

 • Jeanette

  Oj vilken fin blogg du har. Och vilka bilder….oerhört vackra. Själv bor jag i skåne och blev lika tagen på sängkanten av snön. Blev insnöad i påsk när jag egentligen planerat att påta i trädgården. Huga! Men det ÄR vackert och solen värmer när den är framme så snart ÄR det vår. Som sagtr, härlig blogg. Hit kommer jag tillbaks.

  Kram
  Jeanette

 • My lovely cottage

  Goodmorning! I have really enjoyed your blog. I have noticed your name on other blogs because it begins with the same words as mine. You are surrounded by beautiful things in your house i’ll pop in more often if that’s oke. take care, yvonne

 • Marie

  Vilka ljuvliga vinterbilder, visst är det vackert med snö! Här har dock den mesta snön töat bort nu och jag hoppas inte att det kommer någon mer. Jag längtar efter våren och att få vara ute och greja i trädgården.

  Ska bli spännanda att få höra om erat loppisäventyr!

  Ha en bra dag!
  Kram Marie

 • Maria

  Åh,så vackra vinterbilder du tagit,javisst är det vackert med den vita snön!Tänk när solen lyser på snön så ser det ut som millioner diamanter som glittrar!=)
  Här uppe i Malmberget så är vi så vana vid snön,vi får vinter tidigt..redan i Oktober kan den komma..och så först i slutet av maj någongång så är den borta!Dina bilder är väldigt fina,gillar den med dimman!Ha en fin dag!=)

  Kram Maria

 • Anonym

  God morgon!
  Jaa visst är vinter vackert! Jag var först lite irriterad över snön men bestämdemig sedan för att nu har vi sportlov i stället för påsklov:))
  Jag håller oxå på med fröer, har beställt en hel del nya, visst blir man lycklig när det gror o växer?
  *Må så gott kramis Lena

 • junhe

  godmorgon…kändes lite kallt att titta på dina vackra vinterbilder så här på morgonen…men inne är det ju iaf varmt =) tänkte fråga om din takllrikshylla som du lagt ut på tradera. jag har letat länge men hittar den inte. vad har du för alias? kan du mejla mig den isåfall. jag har fortfarande inte fått tag på en hylla som jag så gärna vill förgylla mitt kök med/ ha en bra dag/ kram junhe

 • Under en vind

  Godmorgon!
  Tack! En tur till Borås, blir det en sväng inom Bettys då kanske?? Jag gillar den butiken….har tur att svägerskan bosatt sig bara några hundra meter därifrån…hi hi…
  Igår tog jag en del av bloggträffsrundan…först mutades barnen på Mc donalds (där vi ska ses på träffen) och sen styrde vi kosan till Malin. Efter att barnen hunnit både hoppa studsmatta & sparka boll med hennes barn och vi hunnit prata så kom jag ut med famnen full…Visar förstås sen vad jag köpt…
  På hemvägen råkade jag åka inom flera ställen (inga av dem vi ska till på träffen dock…), så bagaget var fyllt av saker som gjorde mig lycklig då jag körde hem!
  Vid åtta väntar jobb, sen är jag ledig imorgon! Tog en extradag eftersom barnen har påsklov!
  Ha det gott, kram till dig!

 • Kalkstenssommar

  Hej Anna!
  Tack för din gulliga kommentar hos mig! Vilken underbar väg du har till jobbet. Ja, vintern är härlig men inte NU! Men det klart, dina bilder är verkligen vackra….. (bara det smälter fort)

  Kul att läsa alla dina inlägg som jag missat när jag varit på Gotland.

  Kram L

 • Willewira

  Hej! Och tack för din uppmuntran!! Ibland tror jag aldrig att vi får (köper oss) ett nytt badrum, men nu har vi lämnat över våra önskemål till en arkitekt så vi hoppas och ber att det kan bli ett bra resultat av det.
  Om allt går som vi vill så börjar vi bygga till nästa vår…Allt tar ju sådan tid. Jag kan börja bygga imorgon!!!

  Vilka underbart vackra bilder. Får erkänna att snölandskap är vackert, men det skulle varit för ett par månader sedan.

  Önskar dig en fortsatt bra vecka!
  Tycker det är så kul att du tittar in hos mig, uppskattar det mycket!!

  Kram Willewira

 • Tankar tar tid

  Visst är det vackert, men vid FEL tidpunkt, så skulle det ha sett ut i januari och februari men inte nu!!!
  Men vi vet ju att det kommer en vår till slut … eller!!?

  Kramar Christina

 • Guldkorn i min vardag!

  Vilka vackra vårvinterbilder, fast man håller på att vara ganska less på snöandet.
  Vi här i norr har massor med snö kvar undrar om den hinner tina bort till midsommar…
  Gillade den fina grönskan…
  Ska bli kul att se vad ni haft för er.
  Kram Ulla-Bella

 • Anonym

  Hallå Anna!
  Vilken vinter ni har, det ser ju ut som det är här hos oss, men vilket mysigt samhälle du bor i! Ser ut som en sagoby…..Ja visst längtar man till våren efter all snö som har kommit, blir kul att få börja gräva i jorden.
  Jag hoppas att allt är bra hos er….
  Vi hörs av snart igen
  Kram Pernilla

 • Mamma Millan

  hello igen gumms….
  Det är sååå ok…
  Tycker med det är sååå svårt ju!!
  Känns antingen som man favvoriserar eller glömmer bort någon!!
  Fick 2 för ett tag sen…den fösrta gick som för dig , till alla samt henne jag fick den från….nästa kommer jag att göra som du med!!!

  ja.mailar dig mot kvällningen…
  Här är mitt!!
  millan.orrben@hotmail.com

  ha det gott kära du!!!!!

 • Mamma Millan

  Hellojsan!!!
  Så vackra bilder!!!
  Ja nästan all vår snö har töat bort här nu..konstigt väder sååååå!
  Nu skiner solen, men är totally genom förkyld så, blir till att hålla sig ine ju!!( japp jag klampade allt lite i vattnet!!!!)

  Nu ska jag kika in till dig!!

  Har nåt till dig inne hos mig!!!!

  Kram Millan

 • ängeln i vitt

  Visst är väl vintern fin ändå, superfina bilder du har tagit. Idag har jag suttit ute och virkat i strålande sol 🙂 Nu ska jag över till din kompis och titta.

  Ha det gott
  Kram Carina

 • Pioner äro vita

  Hej

  Hittade din blogg idag och det var trevlig läsning med många fina bilder. En liten fråga om du vill svara, jag har total idetorka när det gäller att hitta loppisar. Vart åker du??

  Karin

 • Vita hjärtan

  Tänk att naturen är så otroligt vacker…..lika fint idag när jag drog upp persiennen.
  Har ofta kikat in till dig, men inte lämnat någon kommentar, kände nu att jag måste göra det då din blogg gör mig så glad och jag tyckte du gjort så jättefint inlägg om påsken…… Har själv en gudstro precis som du.
  Tack för att du finns och för att du bjuder på dig själv, ditt hem och din tro!
  Kram Annemari

 • Vanilladreams and humblebees

  Mycket vackert! Naturen är underbar…. ibland blir man helt trollbunden av sagolika landskap!

  Här i stan möts vi inte lika ofta av ljuvligt naturspel… här är det mest bara statsliv utanför dörren… bilar och folk i mägder!

  Kramar från Jenny!
  —<-@

 • milly Garden

  Hej Tonje,

  Vilken fin blogg… massor med inspiration.. jag måste titta mer på dina tidigare inlägg! Vackra vinterbilder… burr så kallt det ser ut…men vackert.

  Är det okay om jag länkar dig!

  Kram Marina

 • Lina

  Hej!
  Underbara vinterbilder!!! Hade tänkt att fota lite på väg till dagis idag, men de visade sig vara svårt att både manuvrera en barnvagn och fota samtidigt! :- ) Hoppas snön ligger tills i ef, då ska jag ut och dokumentera. Vi bor ju i GBG och vi är inte bortskämda med så här mycket snö!

  Får jag lägga till dig på min ”blogglista”?

  Ha en bra dag!

 • vitating

  Hej vännen!
  tack för din kommentar!
  Sååå vackra vinterbilder du visar!! Även om jag inte vill ha snö så är det ju väldans vackert! Spännande att höra om loppisäventyret *fniss*

  Ha en underbar dag!
  kramar Maria

 • Lena i et bæssmorhem

  Hei Anna!

  Alltid så koselig å ”stikke innom deg”!
  Så vakre vinterbilder du har tatt! Selv om man lengter mot vår så er vinterlandskap vakre allikevel. Har inntrykk av at det har snødd hos nesten alle ute i bloggverdenen nå – det er en del snøbilder!

  Ha en fin dag!

  Klem Lena

 • me and alice

  Hej Anna!
  Vackra vinterbilder…
  Vad härligt att så frön. Nu blev jag inspirerad att sätta fart med det jag också…
  Ja, visst gör det ont om man inte ridit på ett tag. Fick precis som du för ett par år sedan. Då var jag ute och red islänningar i 3 dagar i sträck upe i fjällen. Vi red säkert 6 timmar om dagen. Jösses, då kunde man nästan inte gå sen…
  kram susanne

 • Vitt Hemma

  Så underbara bilder du tagit! Visst är det fint mede snö! Kan inte sluta tycka att det är mysigt även då det ”ska” nalkas vår…
  Ja, nu ska man börja planera att plantera…
  Spännande med loppis rundan, ska bli roligt att få se!

  Kramar Sofi

 • Under en vind

  Vackra bilder!!!
  Tror ändå att det är bra att snön kom, lite baciller fryser sönder (kanske några mördarsniglar också…för det har jag massor av på sommaren…) och vi kommer njuta desto mer av våren då den kommer!
  Idag väntar en ledig dag tillsammans med barnen, mannen befinner isg just nu i USA med jobbet….Här blir det mys och i em en tur till Malins butik Unik…roligt!
  Ha en go onsdag! Kram!

 • MormorRuthsAnn

  De där bilderna är så vackra…eftersom vi inte sett till så mycket snö så tycker jag inte det gör så mycket med lite av den varan. För mig är det som om våren inte kan starta om det inte har legat lite snö. Men det får mer än gärna försvinna om någon vecka eller så. Vilken helt underbar tallrikshylla du funnit!! Den gör sig så fint där på väggen där den hänger. Dessutom en massa fint i den också….

  Huum, får nog ta och förså lite nu…fick inspiration från dig.

  Tack för allt du delar med dig av.
  Kram Ann

 • C De-sign

  Underbart vackra vinterbilder! Snön är så vit….drömma om vår och sommarens krukor gör man ju gärna!!! Snart…snart…. Utlottning inne hos mig, Välkommen!
  Kram fr C

 • KaosHouse

  Här har vi (enligt min mening) varit rätt förskonade från snö. Kommit ett par cm bara och vill inte ha mer heller. 🙂 Men bilderna du tagit är helt fantastiska! Det kan man ju inte förneka.
  Nu är det vår och värme som lockar! Så man kan ut och påta lite.

  Hoppas du hade en bra påskhelg!

 • livetpåfyranpia

  Hej Anna! Jag var inne och kollade lite efter att vi setts. Byn är fin i morgondimman(även utan…) Va fina kort du tar.Ja tack för reklamen! Hoppas någon gillar det lilla jag gjort än så länge…bloggen är ju blott bara ett par dagar gammal…just nu i loppisvärlden letar jag efter ett fint gammmalt skåp med krusiduller att måla vitt…Kram Pia ps. Jag ringer imorgon.

 • P-lina

  Åh så vackert….så underbart vackert Anna.Vilken vacker vy på promenaden!

  Kul med alla dina krukor….ska också ta tag i kryddornba snart! set så fram emot våren nu!!!
  Natti natti vännen….Kram!

 • Mamma C

  Vilka vackra vinterbilder du tagit. Men gud så trist det är att det har kommit så mycket snö. Ska oxå börja fundera vad man ska plantera för något.
  Kram mamma c
  Ska kolla in din väns blogg

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »