övrigt,  trädgården

Nu är våren verkligen här!!!

Den ljuva rosa klöverblomman sträcker sig glatt efter solens strålar!!

Blev så glad för detta servettställ som jag fyndade på loppis!!!!

Gillar verkligen detaljerna på servettstället!!!

Min man byggde en stooor låda till mig!!!Här i ska jag plantera rosor och lavendel!!!! Jag har målat den med lasyr som med gråpigment….

Lådan är byggd av ruffiga gamla bräder(ett gamalt lekstuge golv)…..gillar den slitna patina!!

Ja det är så härligt med vår solen…Barnen är ute hela dagarna..studsar och studsar på studsmattan…

Tvätten torkar så fort och doftar så härligt….

Barnen börjar få fin färg på kinderna..ja solen gör oss alla gott!!

Jag har grundmålat skänken!! Den ska vara i köket i stället för det lilla slagbordet…Ska bli så roligt att få den färdig..och roligt att få fylla den med trevliga användbara ting!!

Jo, i lördags så invigde vi den fina vita tallrikarna…De var så fina att duka med!!

Tack för alla hälsningar kära vänner….alltid roligt att ni tittar in!!

Kram från MyLovelyThingsAnna

43 Comments

 • Kicki

  Huur i hela friden fick du med mannen på loppis??? Här skulle det möjligen vara i nedsövt tillstånd… Supercoolt servettstell du fick med dig hem, lite avis faktiskt…
  Kram från Kicki
  på Thyrasgård

 • Ann-Catrin / finthemma

  Hej vännen!!
  alltid så rölrd och glad för dina alltid så rara kommentarer inne hos mig.. de värmer ska du veta!!

  så vacker klövern är.. den får mig att tänka på när jag var liten.. vi hade alltid såna då.. ska nog ta och löpa mig en tror jag!!

  Och vilka loppisfynd sen.. servettstället är ju sagolkt!!

  Planteringslådan .. vad kul att ha allt samlat där..kommer ju bli ursöt!!

  kram på dig A-C

 • milly Garden

  Hejsan,

  Vad du har pysslat och fyndat! du har hunnit med mycket i helgen du! Man känner sig så nöjd när man hunnit med lite av varje. så fint det kommer bli med plantering i den fina lådan han byggt åt dig.. håller med om att det är snyggt när man använder gammalt virke…mer känsla som sagt.

  Ha det gott!
  Kram Marina

 • me and alice

  Hej Anna!
  Oj,vad ni hinner med mycket! Ni har det verkligen vårigt. Snön har i alla fall försvunnit här nu, men mer är det inte…
  Härliga fynd du gjort som vanligt du fyndAnna*fniss*
  kram Susanne

 • Under en vind

  Visst är det underbart våriga dagar nu! Här strålar solen härligt! Men i morse visade tempen på -1….Jag har inte gett mig på att plantera än, är rädd att snön ska återvända…hi hi…..

  Hoppas att du haft en bra dag! Du har så mycket projekt på gång, som man längtar efter att få se!

  Jag köpte en pläd nyligen på Nordljus, grämde mig för att jag bara köpte en så idag kom nummer 2, visar den på Under en vind!

  Ha det gott, kram!

 • Willewira

  Hejsan!!

  Förstår att du föll för servettstället. Det är jättefint!!

  En planteringslåda är bra!! Mycket lättare att rensa. Bra om man har sniglar också…

  Om du går in på min sida så har du en utmaning att hämta! Hoppas du vågar anta den.

  Må så gott!
  Kram Willewira

 • Kathys Home

  Är du sann, är våren verkligen på väg?! Jag vill så det värker att den skall vara här nu…*ler* Men gud vad du fyndat…hmm ingenting mot mina småsaker fast jag är otroligt nöjd med de förstås..Jaa, ikväll kanske det blir en runda i trädgården faktiskt då solen skiner för fullt här..Ha det gott//kat

 • Magny

  Hallo… så vakre detaljer …
  Idag skinner solen i Bergen,og hagen venter…
  Vakker blomst du har! takk for at du ser innom meg ;O)klem

 • Lilith

  Hej på dig!
  Din blogg är jättefin! Tittade in här och gör det gärna igen! 🙂
  Oj, önskar våren var lika långt hunnen här… Men tyvärr blev det bakslag för det snöade en hel del i söndags. Som tur är har snön börjat smälta bort nu, men en del ligger fortfarande kvar. Vill ha vår på riktigt nu!
  Ha en bra vecka! 🙂

 • MY WHITE COTTAGE

  Oj, så många fina loppisfynd! Jag föll också för skänken, gillar de raka, rena linjerna. Den kommer bli superfin vit!! 🙂

  Lådan som din man snickrat för plantering blev också jättefin. Gillar den grå färgen!

  Visst är det härligt när man ser rosor på barnens kinder och en och annan fräken som tittar fram… älskar det!

  Ha en skön tisdag!
  Kram Jenny

 • Annas skattkammare

  Hej Anna! Ja nu har jag också vågat visa mig, hihi, tänkte att ”man måste ju våga lite”! Bäst jag lägger upp en bild på mig då jag ser ut ”som vanligt” så ni inte bara har den bilden av mig i huvudet! =) Fina fynd du gjort och mycket du hunnit med i vårvädret.. Köpte en likadan liten hylla på röda korset för nån vecka sen som jag ska måla vit samt en liten tallrikshylla, ska försöka få ett lika fint kök som ditt! =) Ha det bra! Kram /Anna

 • Marie

  Vilken fin planteringslåda maken har byggt till dig, ser den framför mig fylld med rosor och lavendel, kommer att bli helt ljuvligt!

  Klöverblomman är bedårande söt!

  Ha en bra tisdag!
  Kram Marie

 • Tankar tar tid

  Vilken fin planteringslåda din make gjort … ska visa den för min och höra om han vill bygga en liknande till mig.
  Det är så bra när man är lite stel i kroppen när ”rabatterna” kommer upp lite grann.

  Ang servettstället … det är ursprungligen en hållare för små snapsflaskor. Tängsta hantverk ligger bara några mil härifrån. Brukar åka dit till jul för de stöper så fina ljus men de har andra fina saker också och deras specialitet är smide.

  Kramar Christina

 • drömmen om vitt

  Hej!
  Underbart med vår!
  Vilket fint servettställ, letar som en galning efter ett lite äldre. Den där lådan blir bra fin med rosor och lavendel i, det är bra….bra med MEN!
  Lotta:)

 • Hanna i Det stora grå huset

  Hej Anna!

  Jag har mailat dig!!!

  Satt här i morse och skulle kommentera… Blir alltid avbruten numera. Hoppas att du har överseende med mig. Jag finns här, men har så dåligt med tid till att ”prata” nu när sonen börjat krypa runt överallt… Då kan man inte sitta stilla länge! 🙂

  Tycker att lådan du visar är så himla fin! Ser så härlig och sliten ut… Älskar det… Och rosor och lavendel… Mmmm… rosa rosor va? är så svag för det….

  Vilka fynd du gjort också! Du är makalös!!!! Kommer att bli så fina vita…

  Ha en fin kväll vännen!
  Kram Hanna

 • Änglahem

  Hej Anna vännen,

  Vilket fint servettställ!!! Så fint….!
  Och lådan som maken byggt, vilken godbit!! Ser så härligt robust ut!

  Torkar tvätten ute?! Har iof ingen torkställning för tillfället så det blir inomhus för mig.

  Ha det bäst goa Anna!!
  Kramar/Ulrika

 • Linda

  Hej och tack för besöket! Ja, besökarna började hagla in då Hanna gjorde reklam för mig. Som du ser finns du redan med på min favvo-lista!!

  Beatrix-potter har så himla fina motiv, de passar verkligen på barn-kläder!

  Jättefins loppisfynd du gjort, verkligen!!
  Kram Linda

 • minblogg-jag

  Första besöket hos dig. Får gratulera dig att du lyckats så bra med din klöver. Köpte en själv för drygt en månad sen men den ser inte ut att vara lycklig längre.

  Hit kommer gärna fler gånger. / Helena

 • Anonym

  Vad härligt väder ni har haft i helgen och fått vara i er trädgård. Jag är avundsjuk, om du bara visste hur mycket det har snöat idag, man tappar helt inspirationen. Men när jag kom hem från jobbet var det en ny inredningstidning med posten, och alla i familjen mår bra så det får man väl ändå vara glad över.

 • MiaMaria

  Vår det låter ju så härligt, just nu skiner solen men vi har haft regn och snö i helgen….men absolut nu är våren här!

  HA´en skön vecka!
  Miamaria

 • livetpåfyran

  JA va härligt det är med våren man får så mycket mer energi! Det känns fantastiskt att kunna vara ute så mycket nu. Barnen njuter också när våren är här som du säger. Synd att studsmattorna är så fula bara…haha

  Ska bli spännande att se när din skänk blir klar!
  Kram pia

 • Lina

  Hej!
  Oh, vilken härlig bild jag möttes av idag när jag kikade in hos dig!Rosa klöver- den blev man GLAD av! :- )

  Vilka fina loppisfynd du gjort igen! Ska bli spännande att se lilla bordet och skänken vitmålade!

  Jag besökte ju en stor loppis med mina föräldrar och Lilla E i helgen, men jag hittade inget, allt var så DYRT! De är ju de som är de roliga att hitta fina prylar till bra pris. Vi ska hem och hälsa på igen om några veckor då ska jag till 2 andra loppisar. Kan väl tilllägga att dessa loppisar ligger i norra bohuslän nära tuistorterna, därav att priserna är som de är antar jag…

  Ha en bra dag!
  /Lina

 • Mamma C

  Blir säkert fint när du fått plantera där i. Spännade att se när den är färdig målad. Solen skymtade fram lite igårkväll, men det var inte långvarigt.
  Ha en bra dag.
  Kram Mamma C

 • Tidsmästarinnan

  nej men vilka fynd nu igen, jag är så imponerad av din scanner, den har nog tagit ett tag att träna upp, eller är det en medfödd gåva?
  🙂
  massor av härliga grejor hittar du i alla fall!
  Ha en fin början på veckan!
  Kram
  S

 • Mamma Millan

  Så fint du skrev!!

  Ja visst är det härligt med våren!!!Vår studsmatta får dock vänta på sig ..har 1 maj som datum!!

  Så fin låda din man byggt,,,kommer att bli så fint när dina gröna fingrar varit där o fixat!!

  ♥kram millan♥

 • Kamomilla

  Här skiner solen och det är vår vår vår! Fast jag hörde på radion att det är trafikkaos i resten av landet pga ett kraftigt snöoväder som har härjat i natt. Här har vi inte sett skymten av snö och det är jag så glad för. Idag ska nog jag också ta och hänga tvätten ute, det doftar ju så gott det!
  Vilket urgulligt servettställ du har hittat! Det var ett riktigt fynd det!
  Ha en bra vecka!
  Kamomilla

 • Gårdsromantik

  Servettstället var verkligen ett fynd – läckra servetter har du också.

  Menar du verkligen att lådan gjord av nytt trä och så har du målat den så att den ser så där antik ut?
  Jag kanske missförstod dig?

  Kram Maud

 • lottens vita och gröna

  hallå, vad härligt et låter med våren och dina bestyr. gillar lådan, vilken härlig patina blir nog underbar med ros och lavendel som du sa!undebrar fynd, gillar servetthållaren, den ser jättegammal ut!visst är det härligt nu när utelivet börjar, det ger ger verkligen en extra skjuts i orken! ha det bäst vännen! kram lottne

 • Anonym

  God morgom vännen!
  Så avis jag blir när jag läser att ni har ett sånt härligt väder, du skulle se hur vi har det….2 dm (20 cm!!) nysnö har kommit under natten, jag tror inte mina ögon.

  Vad fint det blir med en vit skänk i köket, den visar du väl för oss?

  Ska göra mig i ordning nu för jobbet!

  Kram Pernilla

 • Galleri M&B

  Här är det ingen vår så långt ögat kan nå, men en massa snö har det kommit inatt igen…:O( Låter härligt med trädgårdsjobb, utemöbler och studsmatta… Härliga fynd du gjort återigen! Ha en skön vecka!

 • LantlivsAnette

  Hallå min vän !
  Men ojjj vad du har hunnit mycket i helgen..trädgårds jobb..och loppis..måla möbler..och allt !
  Vilken fin låda till planteringar han har byggt åt dig..vet du här snöar det för fullt just nu..jag bor i nordpolen känns det som just nu..jag vill också börja i min trädgård…
  Wow vilka fina loppis fynd du har gjort..jag tror att jag svimmar..bordet…skänken..jaa allt..och alla fina tallriks hyllor som du hittar !!
  Ha det så bra nu..och kika in hos mig sen(om du inte redan har hunnit det..så får du se vad jag har pysslat med i helgen..)
  Kram Anette

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »