nyår

Sandpapper – What a feeling!!!

Jag är så nöjd med skänken….Det blev så super bra i köket!!!Nu har jag mer förvaringsutrymme!!!

Måste bara säga…..Att vilken känsla när man drar fram det grova härliga raspande sandpappret…riktigt frigörande får jag nog säga!!!Om ni vill se hur skänken såg ut innan tryck här!!!
Jag har fått en utmaning från Willewira! kika in til henne och se vad hon samlar på…Hon har en så hemtrevlig blogg!!! Där vill man gärna dröja sig kvar!!!
Så här löd utmaningen!!!Jag vill att ni ska visa era svagheter som ni samlat på er under åren. Det kan vara riktiga samlarobjekt eller helt vanliga saker du fastnat för. Jag vill veta vad du samlar på idag. Vad är det du alltid letar först efter när du kommer till en loppis eller auktion. Hur kommer det sig att ni började samla på just den grejen?Detta var en riktigt kul utmaningen tycker jag…Först så tänkte jag..hum…jag är väl ingen samlare…men efter en liten stunds tankevärksamhet..så insåg jag ju att jag visst var en samlare..kära nån vad här finns grejer…Jo nu ska ni få höra!!!

 • Jag har 25 zink krukor ialla dess storlekar .
 • 5 tallrikshyllor.(sålt 5 gett bort 1)
 • 10 silver brickor(har haft ännu fler..men gett bort dem)
 • 14 vita ljusstakar
 • 16 stycken ljusburkar.Varav 6 jätte stora!!
 • Underbara stenar från Danmark är min stora last
 • 6 stycken glasklockor i olika storlekar och former.
 • Har flera gamla vackra böcker.

Så jag får nog allt kalla mig en samlare!!!!Skickar denna utmaingen vidare till!!!!!
MycupofteaEvelina för du har så många trevliga ting i dina gömmor..undrar oxå vad som döljer sig i er ladugård(vet du det själv?)

LantlifsAnette Ja ditt hem är så vackert..tro allt att du är en samlare av både det ena och det andra…Skulle gärna vilja se dina samlar laster!!!BlandliljorochtistlarMarika Jag är mycket nyfiken på alla dina uthus och vindar..skulle gärna vilja gå på upptäcktsfärd där…Vad döljer sig där? Vet att du är en samlare av många ting..du kan väl visa oss vad du har i dina gömmor!!Hoppas att ni antar utmaningen.självklart bara om ni har tid och lust…skicka den sedan vidare till 3 stycken !!
Här ser ni i alla fall en ljuslyckta och ett par stycken väldigt användbara silver brickor
Mina stenar!!! Ska åka till mitt älskade Danmark snart ..snart..ja pingsthelgen kommer jag tillbringa på strandvägen..Njuta av morgonmat och se ut över havet samtidigt…cykla på de grusvägar inne i den underbart vackra skogen med det stora stora vackra bokträden..se dovhjortarna på håll…Ja detta är den bästa plats på jorden…..I dag så ska jag operera min vänster hand…Jippi!!! äntligen ska det bli ordning i handen..den är så trött..sover hela tiden..nerver ligger i kläm och det kryper i armen..(karparltunnelsyndrom)Jag opererad höger handen i december 07..Och det gick jätte bra..så jag är inte speciellt oroligt..Visst…bedövningen känns som tusen nålar inte jätte skönt..men min goa mamma ska med och hålla mig i handen!!!(blir lite loppis innan op med…trevligt va!!!)Jag uppdaterar hur op gick i inlägget i kväll!!!I´M BACK!!!!Jodå, operationen den gick bra…Bedövningen gjorde inte alls lika ont denna gången… Tur att jag var på loppis innan op..och hittade massa fina saker..Det distraherade mig bra. Ja, det är så här jag sitter…Med handen i högläge….Blir hemma i 4 veckor….lugnt och skönt…ska bli så gott att få ordning på min hand..tänk vad skönt att ha 2 fungerande händer det är härligt det..att kunna hålla i en bok utan att händerna somnar… Jag är rejält svullen..fingrarna är som stumma korvar..

Tack snälla Hanna för länka snyggt hjälpen!!! Ha en fin fin dag alla läsare och bloggvänner!!
Tusen tack för alla fina ord..blir så glad av era besök!!!kram från MyLovelyThingsanna

51 Comments

 • me and alice

  Vad härlig du är samlar Anna! Jättesnyggt med alla dina fina brickor ihop så där…
  Hoppas handen läker snabbt. Du får en härlig tid framför dig att vila upp dig ordentligt på! Var rädd om dig!
  Håller med dig till 100% Visst är Danmark helt underbart. Jag måste ha varit danska i ett tidigare liv!
  Kram o godnatt ! /Susanne

 • Linda

  Hej på dig, hoppas det känns bättre nu i handen. Skönt att få det gjort…

  Tänk vad så enkla medel kan vara vackra! Verkligen fint med stenarna, samtidigt som de bär med sig en massa minnen…jag har alldeles för många saker hemma som betyder något för att det påminner om en händelse, fått den av ngn speciell, gammalt arv etc..

  Hoppas du får en skön helg i solen!Kram Linda

 • Anonym

  Kollar bara hur du mår???

  Jag har en liten grej till dig om du vill och har lust så kan du ta dig an den!!!!*blink

  Kram Pernilla

 • Millas hem

  Hej!
  Skänken blev så fin i köket!
  Ja, visst är det härligt att få mer yta att fylla. Helst du som gör alla dessa fina loppisfynd. Det verkar finnas obegränsat antal loppisar. Jag ser det framför mig…ditt hus omgivet av grannar som har loppis! Haha 🙂
  Hoppas att du blir helt ok i din hand….och du…bandaget är helt i rätt färg, eller hur?!!:)
  Kram Camilla

 • Doften av vanilj

  Vad skönt att operationen gick bra! Hoppas att du får ordning på din hand nu.
  Skänken blev jättefin där! Vilken rolig utmaning du fått. Ja samlare är vi väl allihopa…. Visst är det härligt med vackra stenar och ja, silverbrickor kan man ju aldrig få för många av/ Kram på dig

 • Huset på landet

  Så fin skänken blev. Vackert förvaringsutrymme behövs ju alltid =). Skönt att operationen gått bra.
  Låter härligt med resa till Danmark. Det är också ett av mina favoritresemål.

 • Inredningstokig själ

  Skänken blev såå fin, nu är jag verkligen övertygad att jag ska måla min byrå i allrummet vit!!

  Fina grejer du samlar på, zinkkrukorna du har är sååå fina!!

  Hopppas handen blir i skick nu til sommaren *blink*

 • Änglahem

  Hej min sköna!

  Vad skönt att det gick väl med op!!
  Små korvar får väl det vara värt att bli bra i handen*fniss* Korvmbröd. Jag ska till doktorn här om en liten stund. Tror du jag blir trött på allt rännande eller?*suck* . Har tydligen fått en enfektion i ett finger efter en liiiten liten reva, vattnade sig och ..ooops så gick blåsan sönder. Nu sprider det sig på fingret som ett rött argt brännmärke…svider som bara den. En väninna sa till mig för flera dar sen att jag skulle gå med den, men enveten som en är, och så hade jag ju min lilla tand…men idag så. Får se vad hon säger, doktorinnan.

  Åhhh vad spännande! vad har du shoppat för något?! du gör ju alltid sådana fina fynd!!

  Ha nu en bra vilodag, men handen i högläge!! Sätt dig i en solstol ute på fina altanen och njut av solen!!

  Kramisar/Ulrika

 • MY WHITE COTTAGE

  Rolig utmaning! Jag tror många av oss är samlare utan att vi tänker på det… 🙂 Du samlar i alla fall på jättefina saker!

  Men så fin skänken blev! Toppenbra!!

  Skönt att höra att operationen gick bra! Min mor har genom gått samma operation, även hennes blev lyckad!

  Önskar dig en fin torsdag!
  Många kramar Jenny

 • LantlivsAnette

  Gomorron !
  Åhh du..det var en rolig utmaning,jag antar den,annars brukar jag inte vara med på utmaningar..men denna var ju lite annorlunda..jag ska tänka ut och fixa det, så visar jag det på Måndag…
  Vad du har fina saker som du samlar på..det är ju så att man vet nog inte riktigt vad man samlar på förräns man börjar fundera lite..
  Så bra att du nu fått fixat handen…vila , mys och ha det skönt nu när du är hemma,hoppas att det inte värker i handen..
  Ha det så bra Kram Anette
  P.s men,jag glömde ju nästan,ojj vad fin skänken blev,perfekt där vid matplatsen..

 • country-dreams

  vilks underbara loppisfynd jag hittade hos dig, själv har jag öppnat upp min butik precis brevid min favorit loppis o har givetvis samma öppet tider som dem vilket gör att jag inte kan fynda där längre :/ så där kul. Kramis

 • vitating

  Hej vännen!
  Kul utmaning, jag tänker detsamma, jag är väl ingen samlar eller?? Skönt att operationen gick bra, krya å dig, åhh vad du ska hinna blogga nu…

  Jätte fin skänk, det blev superfint!!

  Kramiz Maria

 • les fifoles

  I can’t understand what you write but I can understand what my eyes see…and it’s wonderful! (of course,I’m not speaking about your hand!! :-)! Take care. Anne.

 • Hanna i Det stora grå huset

  Hej igen Anna!!!

  Vad skönt att det gick bra för dig på op:en!!! Tuff är du som låter så lugn…. 🙂 Men vila handen nu… Inte någon målning eller petande på tangentbord… Hihi!!
  Sköt om dig !!!
  Kram hanna

  P.s ska bli kul att se ännu mer av ina fina fynd!

 • Marie

  Hej Anna!
  Åååh, vad skönt att operationen har gått bra! Vad bra med ett loppisbesök innan som distraherade, hihi.

  Vad fin skänken blev, såå vackert tillsammans med tallrikshyllan!
  Ja, du är allt en riktig samlare, hihi. Jättemånga fina saker och vackra bilder!

  Ha det bra!
  Kram Marie

 • Guldkorn i min vardag!

  Vilket jobb du gjort suveränt!!
  Men sandpapperrasp usch jag ryser..
  Ja en samlare bor detväl ialla antar jag kanske lite mer hos en del 🙂 25 zinkburkar 6 glasklockor??? oj oj..
  Hoppas det blir bra med handen, har själv gjort den operationen som blev väldigt lyckad.Högläget var det jobbigaste, men det var ju bara för en kort tid.
  Kram Ulla-Bella

 • Lilla Blanka

  Hej Anna!
  Åh vad skönt att operationen gick bra!
  Åhhhh vilken skänk..den blev alldeles LJUVLIG och fotona är såå underbara…!
  Kram
  Mia
  Nedräkning 11 dagar kvar 😉

 • Hannis

  Skönt att allt gick bra med operationen!

  Vilken samlare du är=))
  Men vackra saker har ju den inverkan på en.

  Skänken blev så fin!!

  Och tack rara du för din gulliga kommentar!

  Kram Hannis

 • Guldkant På Livet

  Wow, va med grejer du har men jag måste säga, allt är verkligen vackert! Vilken fin skänk och tillsammans med tallrikshyllan, sååå vackert! Såsom hela ditt kök är, mycket smakfullt! Krya på handen! ( Å ja, det är en ljuvlig butik att jobba i…) Mari.

 • Anonym

  Oj vad bra att operationen gicj´k bra….och att du inte har ont, måste vara skönt att få ha två händer nu.
  Måste även vara skönt att få vara hemma i 4 veckor och även få fara till Danmark under tiden…eller det kanske blir efer din sjukskrivning?

  Rolig utmaning du åkte på!! du är ju verkligen en riktig samlare du.

  Ha det nu bra och vila lite extra

  Kram Pernilla

 • Jeanettes hus

  Rolig utmaning.
  Så fina brickor du har. Jag är själv mycket förtjust i brickor.
  Lyck ost dig som skall till Strandvejen i pingst!
  Bara älskar Danmark. Så mysigt!
  Glad för att det gick bra med din operation. Lycka till med läckningen.
  Ha det bra
  Kramisar Jeanette

 • Anonym

  Oj vad mycket du hade samlat på, väldigt fina saker.
  Hoppas du kan må bra under sjuksrivningen och att du får njuta av lite vårsol när du ändå är hemma
  Kram Lena

 • livetpåfyran

  Jätterolig utmaning för den som älskar att samla!! Det gör ju du. Det gör inte jag! Jag älskar att slänga!
  Hoppas att din op går väl, det piggar ju verkligen upp med en loppis före…haha

  Apropå strandvejen så ska vi åka dit i sommar, vi pratade ju om det…ni hade lite boendetips å så, vi hörs om det!!
  Jag tycker skänken blev jättefin!
  Kram från Pia

 • Evelina

  Hi hi… ja vad som gömmer sig i mina stora lador vet ingen 😉 DÄr fins mycket spännande och detta var ju en lämplig utmaning för ”hamsterfamiljen” 🙂 Jag antar den. Ska försöka hinna under veckan.

  Hoppas allt gick bra med din hand idag. Säg till om du behöver hjälp med något.
  Kram E

 • MiaMaria

  Hej!

  JA nog kan man samla på sig alldeles för mycket…jag har nog många silverbrickor och ljusstakar men snart ska det bli rensning.

  Man köper iblan bara för att det är snyggt och ett bra pris vart man ska ha det är en annan femma.

  Lycka till med handen!

  Miamaria

 • Willewira

  Hej Anna!!

  Vad kul att antog utmaningen!!
  Du är ju en mästare på att samla!! Jag hade nog en liten aning om det… 😉

  Jättekul att se dina samlarobjekt!
  Stenar är en liten last jag delar med dig, men mina är oftast lite större och mycket svårare att ta med sig.. Jag har dem i trädgården…

  Skänken blev jättefin och gör sig jättebra på sin plats. Förvaringsutrymmen kan man inte få för mycket av!

  Önskar dig massor av lycka till på operationen och till loppissvängen innan!!
  Sköt om dig och ha en bra dag!
  Kram Willewira

 • Nygammalt

  Här har vi en samlare av stora mått ser jag! Härligt! =)
  Skänken blev superfin, vad skönt att ha något att förvara i, det fattas det här.

  Hoppas operationen har gått bra.
  Många styrkekramar till dig.

 • Lina

  Hej!
  Skänken blev ju jätte fin & förvaring kan man ju aldrig få för mycket aa, eller hur?! ;- )

  Härligt att vi båda har resor till Danmark att de framemot! Vi åker nästa fredag! Hoppas nu bara att vi håller oss friska! Lilla E har inte varit sjuk på länge nu…Peppar, peppar!

  Håller tummarna för dig ang. operationen!

  Må så gott!
  / Lina

 • Mamma Millan

  Hihi..så härlig inlägg!!!!
  ja du samlare….så mycket vackertt du har,,,,,jag samlar nog på minnen…så svårt att göra mig av med saker…alltids nåt litet minne till var sak!!!Så..har hela garaget fullt med gamla ting ju..usch ja,,behöver nog rensa lite!!!!!

  tack för grattningen!!!!

  Kramizzz millizzzzz

 • Änglahem

  Ojdå är det idag op ska ske?! Ska tänka på dig vännen, men med en sådan positiv inställning kan det ju bara inte gå galet!!! Loppis innan…behöver du något mer Anna?*fniss*. Ett par!!! silverbrickor, det var ju en hel drös med dem!! 5 tallrikshyllor?? jag har ingen*snyft*. Fast iofs så frågar maken vart jag hade tänkt att hänga den? men milda matilda det löser sig ju alltid!! finns det hjärterum så finns det stjärterum, måste väl gälla för prylar som man älskar också väl?!!

  SKÄNKEN!! nu blev jag så till mig här med alla dina samlingar så jag höll ju på att glömma din skänk!!!
  Den blev ju jättefin, passar ju perfekt där hemma hos dig!! Förvaring kan man ju aldrig få för mycket av!

  Återkommer i kväll för att se hur det har gått med din hand!!

  Nu ska jag strax ut i trädgården…hör du hur jag sjunger?*hihi*

  Kramaaaar
  Ulrika

 • Mamma C

  Skänken blev så fin. Nu måste jag skärpa till mig och våga använda sandpappret jag oxå. Nog var du en riktig samlare alltid 🙂
  Kram Mamma C
  Lycka till idag med handen

 • lottens vita och gröna

  halloj vännen! hoppas att det går bra med handen idag ska tänka på dig!vilken rolig utmanig, du samlar på ortoligt fina saker, hade du inte skrivit tallrikshyllor, haha! skänken blev underbart fin, jag sandpappra kan göra underverk! ha nu en härlig loppistur innan bedövningen, du fårr visualisera loppis då. varm kram lotten

 • Tidsmästarinnan

  Jag ska ta fram sandpapperet ikväll och tänka som du, härligt härligt!!

  Jag gillar dina zinkkrukor hur mycket som helst, vilken härlig samling!

  Och stort lycka till idag, vad skönt att få det gjort.
  kram på dig!
  S

 • Bland liljor och tistlar

  Jag antar utmaningen och skall på torsdag e.m ta lite kort på mina samlaralster och gömmor…kram och tack för uppmuntran i går och den ljuvliga tidningen …jag ber för dig idag när du skall opereras…kram marika

 • Lilith

  Skänken blev jättefin, vilken förvandling den genomgått! Förvaring kan man aldrig ha för mycket av i köket. Köksbordet och stolarna är underbara!
  Vilka fina saker du samlat på dig!
  Lycka till med operationen, det går säkert jättebra!

  Kram från Lilith

 • Mysiga lantliga ting

  Det var inte en liten samling du hade *gapar*
  Men när man tänker efter har man nog endel saker man lätt fasntar för och köper hem…

  Skåpen blev helbra där i vita kläder 😉
  Ha det bäst.
  Kram Johanna

 • Hanna i Det stora grå huset

  Varsågod vännen! Vad snyggt det ser ut!!! 🙂

  Önskar dig lycka till på handopen idag. Usch så läskigt…. 🙁 Men om det blir bra sedan så… Min hand somnar till och från. Inte drabbad varje dag, det går i perioder… Men visst är karpaltunnel jobbigt… Hoppas att det går bra för dig!

  Vad jättefin skänken blev! Wow säger jag bara!!! Du har ett helt fantastiskt hem du, med en massa ”lovely things”!

  Ha det gott!
  Kram Hanna

 • Under en vind

  Vilken kul utmaning! Du är minsann samlar…fniss….

  Skänken blev kanonfin!!!

  Varmt lycka till med operationen! med lite loppis före kommer du inte ens känna bedövningen….hi hi…

  Dottern och jag är precis hemkomna efter en 45 minuters promenad i mrogonsolen, passade på då sonen ändå skulle följas till skolan.

  Nu ska det plockas i hemmet…

  Lycka till idag! Kramis!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »