kök,  recept,  sponsrade inlägg

Spagetti Edamame & Mungbönor -ett nyttigare alternativt,gultenfritt såklart!

Inlägget innehåller affiliatelänkar
Snyggaste tallrikarna från Militären.

Spagetti Edamame & Mungbönor det är riktigt gott det, har ni testat? Jag köpte min här

Jag älskar köttfärsås och spagetti, men har inte ätit det särskilt många gånger under min strikta LCHF tid. Alltså jag har inte ätit någon riktig spagetti alls på fem år, men andra alternativ, som någon typ av bönpasta vid något tillfälle, zuccini eller vitkål. Funkar absolut, då jag älskar grönsaker av alla dess sorter. Men det är något visst med att få linda spagettin runt gaffeln,och genom att jag har  korrigerat min kost så funkar ju denna spagetti jättebra. God med och med persilja på så sitter den som en smäck i magen.
Ha det så gott/Anna

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »