sponsrade inlägg,  tvättstugan

Freestanding – Elfasystem installation i tvättstugan

Inlägg i samarbete med Elfa Lumi Ab

I
Här ser man en skiss på Elfas system Freestandig som inte kräver ett enda skruvhål.

Vi valde Freestanding då vi inte kunde avgöra var vatten och elledningarna gick.(men hyllorna och backarna är detsamma som till deras vägghängda system,om man skulle vilja använda dem i ett annat system om man t.ex skulle flytta någon gång i framtiden)

Montören Jonny var här förra veckan och monterade upp Elfa systemet i vår tvättstuga. Freestandig är perfekt och passar i alla utrymme, det bästa är att man inte behöver skruva fast det i väggen. Inte så kul att borra i kakel, då det spricker lätt. 
Alltså jag är så nöjd. Vi har fått en fantastisk förvaring som smälter in i väggen. 
Snygg design med, måste jag säga.

Ovanför tvättmaskinen finns en praktisk bänk där man kan vika tvätten. På hyllorna över skall jag lägga vikt tvätt som väntar på att komma till rätt rum.

Längs med högersida hänger tre linor där jag hänger tvätt regniga dagar året om och de månader när tvätten inte torkar ute.

Vill du också förändra något utrymme hemma och få bra förvaring. Elfas återförsäljare erbjuder rithjälp så att man kan få en optimal lösning för sin förvaring. Här kan du hitta vilka återförsäljare som erbjuder planeringshjälp.
Fortsättning följer..

Ha det så gott/Anna

Inlägg i samarbete med Elfa Lumi Ab

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »