nyår

Snön yr utanför, men jag ”föstershoppar” sommarens klänningar.

Klänningar i från Zalando

I brist på att vara frisk och kry,har jag krypit ner i soffan inlindad i en varm filt och en gosiga morgonrock. Ute yr snön men jag visualiserar vår och planerar för sommaren. Jag skall åka till Kemer i Turkiet med en vän i maj och funderar på att köpa nya klänningar. Är väldigt förtjust i ljusrosa,mörkblått  och svart och just dess modeller med lite högre midja, de passar min kropp bäst. Klänningsmidja på höfterna, ser inte klokt ut på mig.

Vad föredrar ni för klänninsgmodeller? 


Jag köper ju oftast samma färger, men nu tänkte jag att jag skulle gå lite utanför mina ramar och har faktiskt beställt dessa fyra klänningar, har jag tur så passar i allafall två av dem. Ska bli spännande att prova de mintgröna klänningarna, senast jag hade en mintgrön klänning var nog i början av 90-talet. Klänningarna kommer i från Bonprix
Klänningen jag hade på mig på min brors Bröllop förra året kom i från Bonprix. Klänningarna är jättebilliga och fina, dessutom bra kvalité.
 Barut Kemer Resort

Ha det så gott/Anna

”adlinks”

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »