nyår

Ljusbrasa, ljus som reflekteras i fönsterglaset.

För några år sedan gjorde jag och Carina Olander ett julreportage med massa tips på hur man gör det extra mysigt till jul. Ett av tipsen var en ljusbrasa. Vi tog ett litet gammalt bord och satte mot en väg och hängde upp en gammal spegel ovanför bordet. Sedan placerade vi ut udda ärjade ljusstakar med ljus i olika storlekar på bordet, och så tände vi ljusen. Ljusen reflekterades så fint i spegeln. Tycker att man uppnår lite av samma känsla på kvällen när man tänder ljus som reflekteras i de mörka fönsterrutorna.

Jag är helt klart en sommarmänniska, älska värme och ljuset. Men jag har alltid en plan för att få mig själv att trivas i alla årstider och brukar försöka skapa så mycket mys som möjligt året om så att man trivs och inte bara längtar ihjäl sig till sommaren, men vill ju liksom leva här och nu. Och ljus är en bra sak att tända när man vill skapa en riktig go och mysig känsla. Sen är jag väldigt glad för snön som har kommit, det blir så ljust och fint och det är så här det skall vara på vinter, kallt och vitt..ler:)
Ha det så gott/Anna

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »