nyår

Grönt är skönt..

Jag tycker att det är så svårt med kuddar.  De ska liksom matcha allt annat i rummet, så att det blir blir en harmonisk helhet. Hittade superfina kuddar på Hm home, som bara kostade 49:90 kr st, och de funkade hur bra som helst i min soffa. (kuddarna med löv)Det gillar jag..

Ha det så gott/Anna

4 Comments

 • Aderiecib

  If you re gaining strength, you re doing your job best site to buy zithromax online Controversies surrounding the use of ovulation induction such as development of functional cysts, high order multiple births, and development of ovarian cancer have been further studied and some controversies have almost been laid to rest in the last decade

 • mia

  hej anna!

  -ja grönt är verkligen vackert och rogivande, jag har precis klickat hem hm´s nya påslakan i linne och just GRÖNA sååå snygga, beställde även en mörkt grön stickad pläd samt några kuddar också i bara farten så nu blir det värsta färg chocken hemma hos mig 😉

  kanske kommer jag igång med min blogg igen och visar mitt gröna hem så småningom men än så länge är jag startgropen för mitt nya liv och det känns bra.

  ha det gott vännen och nu får vi inte fega ur, grön är skönt

  kram Mia

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »