mina reportage,  nyår

Lantliv mars 2012

Av Anna Truelsen Foto Jonas Lundberg
En härlig majdag förra året var Jonas och jag hos Jennie och Björn i Hjo!
Vilket vackert hus. Vi hade en fantastisk dag med mycket goa skratt! Sen så var det så kul, för Jennie och jag hade så många likheter i våra livsberättelse! Det är alltid fantastiskt med dessa underbara möten med människor som man får. Jag känner mig oerhört priviligerad att få berätta livshistorier från dem som jag mött! Tidigare har jag sagt. – Jag samlar på minnen av alla de människor som jag mött!
Hann inte med något inlägg igår då jag var i väg på jobb här! I dag blir det inlägg här och där, bjuder på något som funkar som ett substitut för potatis! ) 
Ha det så gott/Anna

13 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »