vardagsrum

Skapa vår inne med gröna växter

Jag brukar få många kommentarer om vårt bord. Det är ett blocketfynd som vi sprutmålat. Stolarna har jag köpt på lite olika loppisar. Och jag kan berätta att det i stort sätt brukar finnas ett par stycken sådana här stolar på varje loppis. För att få ett enhetligt uttryck sprutmålade vi stolarna svarta med. Jag gillar dem jättemycket men är så sugen på sådana stolar som vi har i vårt matrum. Hittade liknande stolar fast i svart på Rum21 sådana skulle jag vilja ha. Stolen som ni ser till höger på hörnet är också ett loppisfynd, men liknade finns även på Rum21

Lampan heter kluster och kommer i från Glöddesign

Jag är inte så mycket för prylar och småplock, utan gillar när inredningen är rätt sakral. Jag tycker däremot om rejäla saker som stora växter, de ger inredningen karaktär.

Den skira växten på bordet är en Eucalyptus.

Ha det så gott/Anna

”adlinks”

3 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »