nyår

Loppis….Loppis…..Loppis!

Mamma och jag var inne på Erikshjälpen innan jag skulle opereras….Fick syn på detta fina lilla minväxthus…Blev så glad…det var precis ett sånt jag längtade efter…..blev mitt för endast 25 kr…Nu fattas bara en fin snirklig fågelbur..gärna härligt rostig!

Hittade denna fina stooora kanna och den lilla fina mjölk kannan!!!

En trevlig vit korg och 4 zink hinkar och kanna och durkslag fick följa med hem oxå…betalade bara 50 kr för allt detta(+kannan och mjölkannan) det var som hittat tycker jag…Jo, den här roliga utmaningen..såg att Marika hade lagt in ett härligt inlägg om vad som finns i hennes gömmor kika in så får ni se…
Tack för all omtanke om mig…Det ska nog bli bra det här med handen..tur att man har en familj som kan hjälpa en….Ha det så gott kära vänner!!!Kram Från MyLovelyThingsAnna

64 Comments

 • Anonym

  Hej från svärmor,

  Vilka fina bilder från Tjöloholm. Njöt solen igår och idag ska jag också ut i solen och läsa ut min biblioteksbok om Damernas Detektivbyrå – den fjärde i serien. Mysig och trevlig läsning. Har tvättat fönster idag därnere. Uppefönstren får vänta lite till.
  Tänker också påta lite i landet.

  Kram

 • Vitt Hemma

  Så fina saker du hittar och fyndar! Gillar växthuset!!!
  Nu har jag en utmaning till dig! Du tar den om du vill, kika in hos mig så får du veta mer… 🙂

  Kramar Sofi

 • Lilla Blanka

  Men Anna vilken guld-loppis ni har hos er..! Växthuset för 25 kr (!!!) och de där fina kannorna är ju fantastiskt!
  Kram
  Mia
  Ps hoppas det inte värker i handen utan läker fint.

 • Lilla Blanka

  Men Anna vilken guld-loppis ni har hos er..! Växthuset för 25 kr (!!!) och de där fina kannorna är ju fantastiskt!
  Kram
  Mia
  Ps hoppas det inte värker i handen utan läker fint.

 • Loppisliv

  Fint växthus du har…ja vi är nog ena samlerskor allihopa vi som bloggar verkar det som..hi hi….vackra saker du visar…önskar dig en härlig söndag…ta det lugnt och vila handen nu…Kramis Paula

 • Peters Projekt

  Hej Anna!

  Nu ser jag – det var ju du som tipsade om loppisen i Kungsbacka. Ann gjorde några riktiga kap där.Du har visst också lyckats på Erikshjälpen ser jag 😉

  Det där lilla växthuset hade jag faktiskt kunnat tänka mig att ha hemma även om jag inte är en person med gröna fingrar. Formatet på växthuset inspirerade mig dock…

  Såg din hälsning hos Ann. Jag skall hälsa henne. Vá, har du inte besökt min blogg?!! Hur kan du ha missat den? ;D

  Gillar er filosofi kring att ha barnen hemma mest. Av en händelse skrev jag precis om just det temat.

  Ha en fin avslutning på helgen och krya på dig med handen!

  Peter 😛

 • White Season

  Du är ju helt underbar! Ditt hem är så fint med alla vackra vita saker du kommer hem med titt som tätt..
  Jag jobbar 75 % för att barnen inte ska vara så mycket på dagis..men jag tycker aldrig jag hinner åka iväg och fynda, men sen kanske det beror på att det inte finns sy mycket sånt i min omgivning 🙂 jag åker ju till Vadstena i stället…
  Kram och hoppas att handen blir bättre för varje dag, Malin

 • Hannis

  Tänkte att i dag ska jag göra fynd
  a´la Anna men icke!
  Med du har då fyndat=))
  Och växthuset för 25:-!!
  Ett kap!

  Ha en fin Söndag/Kram Hannis

 • milly Garden

  Jösses vilket trevligt Erikshjälpen du har!! Så många fina fynd! Grattis till dom!! Hade jag varit där hade vi varit två om dom hi,hi.

  Trevlig Lördag kväll!
  Kram Marina

 • Linda

  Men gissa om jag blev avundsjuk på växthuset!!Det var ju bara såå fint och såå billigt…vilken turmaja du är!! Törs knappt lägga ut mitt som jag nyss köpt…det var inte liika billigt….Kram!!

 • Minikex-living

  hej
  tack för din kommentar. Min pojke som är 10 år har adhd/add. Den andra utredningen är klar i veckan och då e´v så finns det autistiska drag också ev aspberger, vi vet inte än. Vi har kämpat med detta sedan han var 3år och det är inte så lätt att få andra att förstå. Finns det drag av autism så kommer han gå under LSS, får man mycket mer stöd och hjälp. Min man brukar säga att man är fullständigt omyndighetsförklarad som förälder. När Ludvig har fått remisser så har han fått det för att utbrott har skett inför t ex läkare osv. Nu ser det tydligen ut som det är klart. Ludvig kommer få den hjälpen som han behöver och det känns skönt tycker vi. Man är ju orolig för att Mimer har samma sak. Det finns inget som jag känner igen hos Mimer, allså drag av Ludvig. Men alla är ju olika, så vi får se. nu skall jag inte babbla ner, skall ut i solen och andas. kramar från Malin

 • Evelina

  superdupergulligt växthus!! värsta fyndet! 🙂
  hoppas ni får en härlig helg i solen. vill du mig något finns jag på fotbollsplanen idag 🙂

  kram

 • Guldkant På Livet

  Underbara kannor och vilket fint litet växthus! Vad du fyndar hela tiden! Jättefina stolar med stolkjolar med! Ja, helt riktigt, blommor ska nypas bort men jag har så många av denna sorten och njöt av den lilla blomman ett tag bara, den är borta nu; ) Ha en solig helg, själv ska jag bla jobba på Gruvgatan 13 men det är inte ngt obehag direkt: ) Mari.

 • Emma

  Gisses vad du verkar göra fynd hela tiden!!!!
  Riktig loppis radar!!!

  Verkligen vackert hem ni har!!

  Hoppas att handen känns bättre!

 • Doften av vanilj

  Så har hon gjort det IGEN!! Fyndat! Jag begriper inte hur du gör det människa! Så mycket snyggt!! Växthuset var urgulligt! Den stora kannan du fyndat har jag två stycken av och jag gillar dem skarpt, de används ofta som blomkruka eller vas här hemma. Krya på dig!/Kram

 • Marie

  Men det är ju helt otroligt vilka fynd du gör Anna! Det där växthuset hade definitivt fått följa med mig hem också och vilket pris!!!!! Jag kommer inte bli ett dugg förvånad om du lyckas hitta en rostig fågelbur också, är det någon som hittar en sån så är det du med din loppisradar!!!

  Ha en härlig helg och var rädd om handen!
  Kram Marie

 • MiaMaria

  Hej!

  Du skojar 25 kronor hur kan det vara möjligt…så fint!
  Du har sån rackarns tur med loppisfyn. Ni måste ha toppen loppisar hos dig!

  Hoppas allt gick bra med handen…

  TREVLIG HELG!
  Miamaria

 • Tankar tar tid

  JAG VILL OCKSÅ HITTA FINA SAKER PÅ LOPPIS !!! Jag blir sååååå avis när jag ser alla fina saker som alla andra hittar men inte jag 🙁
  Men jag ska nog komma igen … vänta bara … det är ju jätteloppis i Västerås nästa helg … sååå vänta bara *skrattar*.

  Tack för de goa´ orden på min blogg om mina saker. Urnorna hittade jag hos en blomsterhandlare i Smedjebacken. Gissa om jag blev glad när jag såg dem?

  Kramar Christina

 • Hulda

  Så heldig du var! Tenk å få det fine drivhuset for bare 25 kr! Det var ikke dårlig. 🙂 Veldig fine mugger du har kjøpt også. 🙂

 • Kamomilla

  Nej men… Jag blir så avis på era loppisar i Sverige, de är fantastiska. Här får man verkligen anstränga sig för att hitta guldkornen. Skillnaden är enorm (på priserna också) jag lovar!

 • livetpåfyran

  Vilka fina fynd du har gjort Anna, som vanligt… Underbart tycker jag speciellt nu när du op handen!

  Ha en bra helg, hälsa la familia från oss alla här på fyran! Kram Pia

 • junhe

  men vilka fina fynd du gjort…jättekul =) hyllan är nu slipad & lite modifierad och väntar på en vit pensel och lite krokar =)) ha en bra helg/ kram junhe

 • Anonym

  Det var precis ett sånt växthus som jag har velat ha länge men inte hittat något. Det är bara att gratulera. Hoppas det går bra med handen, själv är jag lite piggare.
  Ha,en bra fredag kväll, jag sitter i stugan, i glasverandan och bloggar.

 • vitating

  Hej!
  Jisses vilka fynd!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 25 kr för växthuset, skojar du??? Grrr… blir lite avundssjuk i magen, ti-hi. Ha en underbar helg!

  Kramar Maria

 • MY WHITE COTTAGE

  WOW, vilka fynd! Återigen… Du är verkligen duktig på att hitta fina loppisfynd. Klart imponerande! 🙂

  Växthuset var bara sååååå underbart! Häromdagen såg jag en ljuvlig fågelbur… ångrar nu att jag inte slog till…

  Önskar dig en skön helg!
  Kramar Jenny

 • Mamma Millan

  Hej gummsan….missade uppdateringen om din hand!!!! Har intew vart på bloggar humör…är inte nu heller..bara trasslar,,,ska försöka få in bilder här igen nu…får se om det går denna gången!!!!!!!
  Usch låter ju inget kuligt med handen alls ju!!!
  Men hade du samma problem i båda alltså?
  Hur länge tar detinnnan det läks…?
  Åå du har min fulla sympati..nu i fixar tider ute o allt!!!
  Tur du har en stor härlig familj!!!

  Ja, som sagt, allt ont för nåt gott med sig,,du fick ju gå på en loppis med ju;)))!!!!!!

  Så fina saker du fyndar, växthuset mm
  Jag fattar fortfarande inte hur du får plats med allt!!!????
  Här är det redan knöka fullt in på varje cm!!!!!

  Ha en skön helg!!!!

  Kramelikram Millan

 • Lena i et bæssmorhem

  Nesten så jeg blir misunnelig på deg… Men bare nesten! Det er deg vel unt! Men det må jeg si; det er da voldsomt så mange funn du gjør! Du er nok på rett sted til rett tid ofte, du. Ønsker deg en god helg og god bedring med hånden 🙂
  Klem

 • Lilith

  Wow vad du fyndat, och för en billig slant dessutom! Ibland har man tur och är på rätt plats vid rätt tidpunkt!
  Hoppas handen snart blir bra! 🙂

 • Hanna i Det stora grå huset

  Hej Anna!

  Vad fina saker du har hittat nu igen! Vilka pang-priser dessutom!!! Sådana priser tar de inte längre på Erikshjälpen här. De har höjt priserna rejält nu när det blivit så inne att handla där. nackdelen är inte bara för sådana som oss, utan även för dem själva när de inte får sakerna sålda, utan får ha dem ståendes länge…

  Önskar dig en härlig dag, och lyckost dig som har hjälp där hemma (fast du behöver ju verkligen det nu) . Här jobbar min Gubbe hela helgen, dessutom till 22.30 på kvällarna. Idag från 9.30. Ser inte fram emot det. 🙁

  Ha det gott vännen!
  Kram Hanna

 • envilsenloppa

  Men din lyllos , vilka fynd , rena rama kapen !!!
  Ja här där jag bor är loppisarna endast öpnna på somrarna , lagom tills alla sommargäster kommer ut .
  Och då vet de att lägga på ordentliga priser , synd !!
  Ha en trevlig helg !!
  Kram/Lotta

 • Lila`s bloggvärld

  Jättefint växthus….och bara för 25 kr, det är inte sant. GUD vad avis jag blir….letar också efter en fågelbur…gärna en vit. Men jag får leta vidare.

  Ha en supertrevlig helg!
  Kramis Lila

 • Änglahem

  Anna!!!!! min vän,

  Vilket växthus!!! Du och din underbara fyndarradar!!!
  Kannorna är ju så söta, ja alltihopa är så fint!! som vanligt när du är i farten…*hihi*

  Hur går det med bara en hand? sååå jobbig jag skulle varit. Har fullt upp med två händer minus ett finger som jag inte får blöta eller smutsa ner pga av stafylikocker i det….inte riktigt min vecka detta, men men det kunde varit värre, Jag är glad som en lärka ändå för jag har ingen tandvärk!!*hihi*

  Ha en jättefin och skön dag i vårsolen idag Anna, vila, lägg upp benen och sola i fina vårsolen iställer för att arbeta! Låter alldeles underbart i mina öron!!…skulle troligtvis inte ha ro till det om jag fick chansen*fniss* det var det där med myror i baken!!!!*tihi*

  Många krya på dig kramar från lilla mig till goa vännen!

  Kramis

 • Under en vind

  Godmorgon!! Får bara skriva snabbt…måste ju hinna klä mig och ta mig till jobbet…fniss…

  Vilket växthus! Sånt vill jag också ha med den prislappen på!!!!! Allt det andra var också fint förstås! Du har verkligen blick för att hitta guldkornen!

  Ha nu en mysig helg och var rädd om dig!! Stor kram!

 • LantlivsAnette

  Nämen rackarns vad fina saker du hittat igen..alltså vilket fint litet växthus..och kannor och jaa allt…
  Du..idag slår vi upp portarna till vår web butik..kolla på min blogg , där är adressen dit !
  Ha det så bra Kram Anette

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »