nyår

Tic, tac..en charmig klocka på min sekretär!!

Klockan hittade jag på en loppis i går för 40 kr!!Tyckte den var så fin!! Jag har letat efter en mindre variant länge…
Om ni kommer ihåg så fick jag en Amerika klocka på en loppis för några månader sedan..Den är lagad och var upphängd på min vägg i så där två dygn..sen åkte den ner..Jag kunde inte sova pga av allt tickande och dingande och dongande..så nu ligger den under min säng och väntar på bättre tider..

Det blir ett så härligt ljus inne ..När speglarna reflekterar ljuset..Vill verkligen tipsa om detta med speglar..Det är mitt absolut bästa inrednings tips..Har du lite fönster och mörkt inne..Sätt upp speglar och låt ljuset reflekteras inne!!

Nu blommar min New dawn ros!!Hittade vattenkannan fyndade jag för en tia i går …

Hoppas ni alla har det bra.!!.Här längtar vi efter sol och har det lite långtråkigt…Jag får försöka hitta på nått med barna i eftermiddag..Ni vet ju hur det är med barn..de vill ha nått att göra hela tiden…Men det skadar inte att de har lite tråkigt med..

Mannen går på semester på fredag eftermiddag kl 13:00..det blir härligt då får vi vara tillsammans hela familjen i alla fall 2 veckor..Då är det utflyktsdags!!

Tack för alla trevliga hälsningar!!
Kramar från MyLovelyThingsanna

33 Comments

 • Radhusdrömmar

  Vilket fynd! Jättefina bilder du visar och jag håller med dig ang ljuset.
  Min New Dawn ros hemma börjar också strax att blomma, den är ju så vacker!

  Ha en bra semester!
  Kram Johanna

 • Lina

  Hej!
  Vilka fynd underbart fina fynd du gjort igen! Är de på loppisen du tipsade om tidigare i vår, eller nåt annat ”hemligt” ställe? ;- ) Klockan är ju bara så fin, behövde du måla den, eller var den vit? Vatten kannan var ju också ett riktigt kap. 10:- helt ofattbart billigt!

  Vilken vacker ros du tagit in, blir SÅ sugen på att plantera lite rosor hemma hos oss. Vi har en vit som ingick i köpet så att säga, men de är mer död än levande i år. Den sena snön tog knäcken på den stackaren…

  Bar tips med att sätta upp en spegel. Jag har en jätte fin gammal ram som jag ropade in på auktion för många herrans år sen, den skulle passa på väggen mittemot min vita byrå. Ett semesterprojekt månne! ;- ) De som jag har på listan att göra är att måla vår sängstomme vit. Tänkta ta tag i den första helgen på semestern, dvs nästa helg. De är väl ett ”hästjobb”, men jag är så trött på den här rödbruna färgen nu! Vit ska den bli!

  Må så gott,
  Kram Lina

 • Morse farm

  Hejsan Svejsan!

  Jättefin klocka du fyndat men man är inte förvånad, du fyndar ju alltid så fint!
  Du kan ju öppna affär på nätet!
  Hoppas ni får tur med vädret på er semester tillsammans.
  Kram Bodil.

 • Les Cotrions

  Gorgeous clock! I always enjoy your lovely pictures! I’ve translated your blog so now I can understand what you are writing (it’s a very funny translation! But understandable in the sense)!
  Are you leaving for holidays??
  Have a nice day!
  hugs
  Vale

 • Anonym

  Oj så söt liten klocka…. och jag var tvungen att dra på munnen lite när du säger vart du har den gamla klockan.

  Ha det bra idag
  Kram Pernilla

 • Goa

  Hej min söta Anna!
  Vilken underbar klocka…sån vill jag också ha!!!…får hänga med dig på loppis…åhhh, svad jag skulle gilla det..:)
  Tack för din söta hälsning…och för din reflektion. Det är kul att du ger dig tid att svara som du gör. Det gillar jag, sååå mycket! Vet du att jag kan avundas din tro! Det är fantastiskt att man kan leva utan tvivel! Jag tror som jag skriver inte heller på ngn. slump, men på ödet däremot, vilket för mig är min tro. Klart att allting egentligen är förutbestämt och att vi får vissa val, som vår mognad sen får avgöra, vilken väg det blir…det är min tro..:)
  Japp, åhhh, så kul det vore att bara sitta och prata sånt med dig…du är så himla ödmjuk och god. Det räcker att bara läsa din blogg för att känna det.
  Ha det bästast och må väl med din familj! Hoppas ni kan göra massa roligt nu och att solen visar vägen..:)
  Största kraaaamen…alltid!

 • Ann-Catrin / finthemma

  Bara jag som kikar in innan jag ska gå och lägga mig!!
  DuVille bara tacka för dina alltid så rara kommentarer inne hos mig.. de värmer lite extra ska du veta..
  Jovisst har vi firat lite här idag.. nybakade kärleksmums.. passade ju bra!!
  Hoppas ni får lite roligar väder nu när ni ska ha semester hela familjen.. idag var det sol.. men kallt tyckte jag!
  Jobbade min sista dag idag tror jag.. nu ska det bli semsester.. snälla värme..kom tillbaka.. det här känns inte som sommar!!

  kram o godnatt!!
  Blogger har blivit lite bättre hos mig nu..kan t om se bilderna..
  Ann-Catrin

 • Nygammalt

  Vackert vackert vackert!

  Hoppas solen kommer och förgyller er ledighet snart…usch så kallt det är. Men du har helt rätt i det du säger, att det är nyttigt för barn att ha tråkigt ibland också. Ordet tråkigt verkar ju nästan vara ett förbjudet ord numera.

  Ha det jättebra Anna!
  Kram.

 • Stämningsfullt

  Hej!
  Jag tror att jag har missat din blogg men nu hittade jag hit 🙂 Och tur var ju det för du har ett fantastiskt hem!! Så mycket fint att se på ! Och ditt kök är ju bara sååå fint 🙂
  Lägger till dig på bloggkoll direkt!
  Kram!

 • Inredningstokig själ

  Blev förevisad för några veckor tillbaks av min mosters make hur mycket ljus man kan få in med bara en spegel. De hade kvällssolen som lyste upp vardagsrummet medan köket inte har ett enda fönster ditåt, då la han en spegel på väggen så att ljuset reflekterades in i köket och det var som om nån hade tänt en strålkastare i köket, det blev såå ljust!!!

  Stolen jag har vet jag nog ingenting om, ett loppisfynd 😉

 • livetpåfyran

  Ha ha jag visst att du skulle stå där och trampa innan dom öppnade!

  Fina fynd du har gjort! Å tur för mig att du lät bli soffan, jag blev störtförälskad i den!

  Apropå Danmark så hoppar vi det just nu…vi har bokat 3 veckor i Frillesås istället. Vi ses säkert många gånger om vädret vill sig! Kram Pia

 • White Season

  Jaa jag har ju sagt det hundra gånger 🙂 Men du är verkligen helt otrolig på att hinna så fina saker…och att det är sådana budget priser gör ju saken ännu mer fantastisk. Ljuvligt att kika in här.. och din midsommardukning så himla somrigt!
  Kramar från mig!

 • Anonym

  Ville bara ge dig ett tips, för det är ju synd att amerika klockan ska ligga under sängen. Jag har själv en sån men jag kunde inte heller sova av att den plingade varje timme men min man tog bort den funktionen så nu tickar den bara mysigt, men jag vet inte hur han gjorde. Här är det grått och kallt, och vi längtar efter värme. Jag är förkyld och inte alls i form så jag ligger i sängen och tycker synd om mig själv, så här blir inte mycket gjort.
  Kram Susanne

 • Millas Mirakel

  Åh, klockan är helt…underbar, vilket kap!!!

  Tänkte att jag skulle ta mig i kragen och börja måla hyllan den här veckan, har många målningsprojekt framför mig både inne och ute. Väntar på inspiration bara, hoppas den kommer snart.

  kram Camilla

 • lilla h

  Hej Anna!
  Jag hittade precis hit… En sån fin blogg du har! Helt underbara bilder… Vilka fynd du gör – och så vackert ert hem är!
  Att läsa att ni inte har så stor budget och strävar efter att ha barnen hemma så mycket som möjligt gör det än mer inspirerande, tycker jag!
  Här kommer jag att kika in igen… och igen…!
  ~ Helena

 • LantlivsAnette

  Åhh vilken fin klocka..och kannan !!
  Himmel vad du har fina saker alltså..
  Här har vi samma,vi får två veckor semester tillsammans , det är ju så ibland..
  Kram Anette

 • Annas skattkammare

  Vilken söt klocka du har fyndat! Alla dessa vackra detaljer gör sig så bra tillsammans.

  Håller med dig om att speglar är fint, särskilt de stora med silverfärgad ram som finns är jag väldigt förtjust i. Tyvärr har jag inte så många ställen jag kan ha stora speglar på här hemma.

  Förstår att ni har lite långtråkigt i detta väder när man inte kan bada eller nånting. Jag jobbar en natt till nu, sen är jag ledig till måndag så jag håller tummarna jag med!
  Ha det gott vännen! Kram /Anna

 • Jema Rose

  Jag har en EXAKT likadan klocka, är fortfarande väldigt förtjust i den, har haft den ganska länge, och vissa saker tröttnar jag ju på…men inte DEN !

  : )

  Kram, Jenny

  <3

 • Ann-Catrin / finthemma

  Anna!
  ja då är du där igen.. du skapar fantastiska stilleben av alla dina sagolika loppisfynd…
  men vilka fynd förresten.. den där klockan blev jag tokkär i på en gång.. gud så fin.. 40kr..rena rama rånet ju!!
  Och den grädvita kannan är så fin den med..
  Visst är det något magiskt med speglar.. undrar hur många jag har egentligen!!
  Härligt med semester sen alla i familjen..

  Blev köttbullarna uppskattade igår??

  Stor kram Ann-Catrin

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »