nyår

Sakletaren Anna i farten!!!

Blev så glad när jag hittade denna trevliga glas skål….så fin med lock!!!

Det ovala uppläggningsfatet pryder nu min tallrikshylla…..den lilla ljuvliga ros tavlan ska jag snart hitta en plats till!!


Hittade en liten tallrik…den uppmärksamme ser att jag har en likadan fast stor i min tallriks hylla…..
Ett par ljusstakar kan ju alltid vara bra att ha…..Zinkkrukan hamnar i samlingen av sommar krukor!!!

När jag kom in på loppisen så stod en man som arbetar i affären och grejade med klockan….jag undrade om den var till salu….Han sa, -vi får den inte att fungera…så du kan få den….Ja..ni hörde rätt..jag fick den..inte en spänn fick jag ge för den….Nu ska jag höra mig för på byn om det finns någon som kan laga klockor här i närheten…..Hoppas att jag får ordning på den..har alltid velat ha en sån klocka….
Annars så får det bli ett litet skåp……

Jag håller på för fullt att måla en tallrikshylla som jag har införskaffat på loppis……..Jag kommer att lägga ut den på auktion på min lilla blogg….någon gång i början av veckan…så håll utkik efter den om ni är intresserade..den är i 2 plan…….
Längre ner på sidan har jag lagt in två you tube spelare…det är två låtar som betyder mycket för mig…….
De tar en stund att ladda upp…pausa när den går i gång så att den får buffra färdigt…sen är det bara att trycka på play igen…….

Ha en go helg kram Anna

32 Comments

 • Anonym

  Surfade in på ett bananskal o hittade din sida. Vad jättefin den var. Vilka fynd du verkar göra, lyckliga du. Kommer att fortsätta titta till dig. Har ingen egen sida men det kliar i fingrarna att börja själv, har en hel del egna projekt. Soliga hälsningar Annika

 • Tonje

  wow for noen nydelige funn du har gjordt!! Så mange vakre ting…

  Den klokken var du jo kjempe heldig som fikk med deg hjem uten å betale for den!!

 • P-lina

  Vilka fina saker du fick med dig! kan inte fatta att du fick klockan gratisDu köpte väl en trisslott samma dag? 😉

  Har inte hunnit leta så mycket sista dagarna…men denna vecka ska jag försöká hitta nåt fint.

  Kram Anna!

 • Marie

  Oj så många fina saker du har fått med dig hem! Det ska nog vara du som lyckas få med dig en sån fin klocka alldeles gratis, grattis!!!

  Ha en bra vecka Anna!
  Kram Marie

 • Anonym

  hej Anna!
  Ja vilka fina fynd du har gjort! Jag har fyndat lite själv med! det är nästan jobbigt att vara loppisbiten…men bara nästan. kram Pia

 • Anonym

  hej Anna!
  Ja vilka fina fynd du har gjort! Jag har fyndat lite själv med! det är nästan jobbigt att vara loppisbiten…men bara nästan. kram Pia

 • Loppisliv

  Klockan var verkligen vacker….Milde tid vilken tur du hade…Vad kul…dansade du inte som du gjorde med lampan då..*fniss* Ja den hamnade hos rätt person ialla fall som uppskattar den…Grattis Anna! Kram Paula

 • Willewira

  Hej Anna!

  Åh, vad du har fyndat!!! Igen!!
  Var hittar du allt!!
  Och vilket kap med klockan! Hoppas du hittar någon bra urmakare…

  Jag ser fram emot din lilla auktion..letar nämligen efter en tallrikshylla. Fast skulle ju helst av allt vilja fynda en, för 20 kr sådär, på loppis. 🙂

  Även jag läste historien om Kalle…och den är så rätt!! Fokusera på möjligheter och det som är bra och allt blir lättare, eller mindre svårt. Det beror på hur man vill se det.

  Naturligtvis innebär inte det att man inte får vara ledsen, eller tycka något är jobbigt. Men stannar man kvar i det och ältar det…då hamnar man fel…

  Tack för en mysig sida!!
  Önskar dig en bra vecka!
  Kram Willewira

 • Anonym

  Länkar du så länkar jag!

  Så klart du känner dej som hemma…

  Samma här.

  (Vi har till och mad bott nio år i MÖ. Tre år senaste ’vändan’. men nu känns det lite avlägset…)

  kram 🙂

 • mittiminvillervalla

  :o) Ibland ska man ju ha tur också!
  Härligt! Klockan blir ju fin vilket det än blir av den och dina andra fynd var ju också kanonfina!
  Min egen favorit är nog ändå den där vackra glasskålen!

  Får kika in till dej igen och kolla vad som händer med klockan :o)

  Ha en fin söndag!

  Kramisar Monika

 • Vårt lilla hem

  Jag sitter här med tårar i ögonen, läste nyss berättelsen om Kalle längst ner, har inte sett den innan, och det är ju såå rätt. Alla har ett val, om allting. Visst uppfattas de människor som lyckas se något positivt i alla situationer, väen de värsta, som lite konstiga och udda, men det är ju de som får oss andra att lyckas gå vidare. Jag har tänkt på det mer och mer på sista tiden att det handlar inte omhur yttre saker/andra människor påverkar mitt liv utan hur jag väljer att låta det/dem påverka mig. Och visst blir dagen lite lättare, roligare och mer värd om man ser positvit och är tacksam för det man har, och inte reflekterar så mycket över det man inte har.

  Tack för den fina berätteslen! 🙂

  Fina saker du fyndat, skålen ser så söt ut!

  Kram på dig! Jenny

 • Anonym

  Anna!
  Jag läste berättelsen om Kalle, och det var precis vad jag behövde idag!
  Så nu blev det du skrev till vålsignelse för mej!

  Jag försöker ofta ha den inställningen till livet, men vissa dagar känns lite extra tunga.

  Även om man tänker som Kalle, så försvinner ju inte alla problem – men vi väljer hur vi ska förhålla oss till dem!

  kram från en tacksam
  Pingla 🙂

 • Under en vind

  Hur många loppisar finns i din närhet egentligen!!!??? Du hittar ju så fantastiskt mycket fint hela tiden!

  Va kul det låter med tallrikshyllan! jag ska nog inte ha fler….med tre stycken i hemmet så är nog kvoten av såna uppfylld!

  Kul att se din dotters rum! Ser så mysigt ut!
  Här går det sakta men säkert framåt! Det tar tid med panelen, det är så många moment…..

  Har precis lämnat tvsoffan och Melodifetsivalen. Är förvånad att inte Carola & Johnson gick till Globen, men Sanas låt gillade jag. Fin ballad och en stark röst. Men den där pizzalåten??? Va?? Den fick åtminstone barnen att gapskratta!

  Ha en fortsatt skön helg! Kram!

 • Karolina

  Nu ser jag ju, det är ju nästan en likadan glasskål som jag fyndat ju och visade på min blogg. Fniss. Bra smak du har när det gäller skålar, tihi.
  Är så glad att jag hittat din blogg, följer den med nöje!
  ha en skön helg
  Kram Fröken Fägring

 • Anonym

  Men du är ju bara otroligt duktig på att fynda, å vet du jag har likadana ljusstakar! Vad har du fått ge för dom? Jag älskar mina …. dom passar liksom in överallt.
  Men vilket flyt med klockan då….. Gratis, ja där tar du då alla rekord.

  Kram på dig
  Pernilla

 • Änglahem

  Milda Amalia alltså!!! Det är ju en sk Amerikaklocka, i fint skick är det dyra som attans. Fast då måste måleriet vara i bra skick, men ändå det är ju en riktig klenod du FICK där, han visste nog inte vad han gjorde*fniss* himla tur för dig! du är mig allt en riktig turFia när det kommer till loppisar. Får nog ta mig en tur till dig nån dag och surfa runt på loppisar med dig….!*hihi* smittar det av tror du?

  Glasskålen m lock är såååå fin! skulle jag inte vänt ryggen åt.

  Ha en bra lördagkväll och skön söndag!

  Kraaamaar
  Ulrika

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »