nyår

Lager på lager plockas bort!!

” Visst är det väl så att ju mer vi plockar av oss, ju naknare blir vi. Jag tror på att vara sig själv. Släppa fasaden och spegla livet! 

 Det är ju inte bara mitt inre som naket träder fram, utan även mitt hem som skalas av likt höljet som faller av blomknoppen när bladen är redo att spricka ut. Det är förändringens tid. Tid att ta nya steg. Ibland är stegen skrämmande. Ibland är stegen lätta, likt springande steg!
Jag är så lycklig och tacksam över livet, över möjligheterna som givits mig! Det är spännande med förändring och nya steg. Ibland kan nya dörrar och nya steg känns så nervpirrande, så stora och så skrämmande.Men jag vet att nya steg öppnar upp för utveckling och nya spännande dörrar.Det är bara att gå!Och visst är det så att det många gånger känns som om att”gå på vatten”!
Vet ni, jag har tagit nya steg, det är läskigt, spännande och en fascinerade resa!
Vårt hems avskaland beror mycket på att, nu äntligen i sommar så skall huset få nya ögon. Det gör riktigt ont i mig av lycka för att få ge vårt hus nytt liv. Så länge tills dess njuter jag av de gamla fönsterbågarna som står i panormafönstret!
Ha en riktigt bra dag goa vänner. Kram Anna

11 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »