hälsa,  recept

Ingefärsshot

Igår hade jag shots kokning, receptet hittar ni här

Under en lång tid så har jag tänkt att göra ingefärsshot, men har liksom inte fått tummen ur att göra det. Bodde på Såstaholms Herrgård för några veckor sedan och de har fantastisk frukost med så goda och hälsosamma shots,. Där någonstans bestämde jag mig att nu måste jag ta och köpa hem grejer till shotsen,men det hände inte så mycket och veckorna gick och kylskåpet gapade tomt efter ingefära,ler:)

Men ändringen kom i veckan, då jag har fått ett nytt favoritkonto på instagram, Lina Paciello. (Ni hittar henens blogg här. )Hon inspirerade mig till tusen med sina fina bilder,goda maträtter,shots och gröna hälsodrinkar . Japp,det var hon som fick mig att tillslut ta mig till affären och handla det jag behövde för nyttiga ingefärsshots.

Testa ni med vetja!

Ha det så gott/Anna

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »