nyår

Ek eller vitt det är stooora frågor det!!

Ja så låter det hos oss nu..Mannen gillar lite mer modernt..gärna ek i strama möbler..Jag ryser i blotta åtanken av såna möbler..

Missförstå mig inte nu!! När jag kommer hem till någon som har det modert, folkligt vanligt så tycker jag ek är fint..men inte hos oss..Nu har vi ju dessutom ett gammal hus och där tycker jag att det ska vara möbler i gammal stil!!

Min goa man gillar gamla möbler med..och inser att det nya strama inte riktigt passar in..
I vårt lilla samtal igår kom jag fram till i alla fall!! Att det är tur att min man arbetar på ett möbelsnickeri och monterar möbler..Ja sa till honom passa på att titta och känna på så mycker ek du kan!!

Jag får ju säga att jag gillar gamla vackra ekmöbler..!!!

Vi kom fram till att många av våra gamla möbler inte får plats..Kommer att sälja några av dem..Det är ju så att man inreder ett hus med möbler som är skräddarsydda för just det huset..I det nya huset finns andra förusätttningar och möjliheter..jag längtar så att få visa er bilderna!!
Liatorp!!Här är ett bord till vardagsrummet som jag har på önske listan!! Helst vill jag hitta ett på loppis i liknande stil..Det är mycket större glädje att få göra ordning bordet själv!!
Billy/BYHOLM
Eventuellt blir det två såna här Billy bokhyllor med vitrindörrar..För det är ju inte helt lätt att hitta gamla vitrinskåp på loppis..Har sett andra bloggare som har såna här skåp och som har fäst ett tyg bakom..jätte trivsamt!!

STIBY!Denna tvmöbel är mannens favorit..Tack och lov så var den så dyr så den kommer aldrig hem till oss!!Jag vill Tacka alla goa tjejer som har gett mig utmärkelser!!
Tack Magny!!

Lockas lilla längtan!!Hon skrev om mig!!

My Lovely Things! Om någon bär skuld till att jag fastnade i bloggvärlden, så är det Anna. Med underbara bilder i överflöd och en kreativitet som gör mig grön av avund.

Tidsmästarinnan!!

Kika in på deras trevliga bloggar alltid lika inspirerande!!

Skickar utmärkelserna vidare till er all som kikar in här..Kul att ni gillar min blogg och återkommer!!

Ha det så bra alla läsare och bloggare!!
Kramar MyLovelyThingsAnna

24 Comments

 • Inspiration i vitt

  Vilken tur Anna att du får din vilja igenom,
  du kan ju det här med inredning så bra.
  Visst är det så att en viss typ av möbler kan vara fina men passar kanske inte in hos en själv.
  Gamla härliga böbler är att det allra finaste,
  men som du skriver inte alltid så lätta att få tag i,
  då får man försöka fixa med nytt så gott det går och det blir bra det med.

  Kram på dig/Ingela.

 • Viola

  Hallå där, känner igen problematiken, mannen tycker att det kan vara väl romantiskt med allt ”lullull” som han säger och till vännerna brukar han förmedla att jag har min ”vita period” i livet, hoppas dom inte missförstår. Förstår att du längtar, det gör jag med att få se alltet, kramar Viola

 • Morse farm

  Hej Anna!

  Jag förstår att du längtar efter att få inreda och att få visa oss. Vi längtar med dig!

  Jag är precis som du, jag vill ha lantlig, gammal stil till vårt gamla farmhouse.
  Maken har varit himla bra med vita möbler mm. Men soffan oc fåtöljerna sa han nej med tanke på barn och djur men vem vet nästa sommar……
  Allt tar sina lilla tid!
  Ha det gott vännen.
  Kram Bodil.

 • lottens vita och gröna

  hallå anna!
  uuuuu vilken tvmöbel, den håller jag med om är olantlig om man så säger! gu så kul att hitta nytt…eh gammalt som du får inreda med din stilsäkerhet, när är inflyttning? oh vad dina strutar är vackra, de som jag fick av dig i min begynnelse, hänger forfarande på hedresplats!
  varmkram lotten

 • Lockas lilla längtan

  Hej tjejjen!

  Ja visst är gamle Billy är en bra och trogen vän! =) Men det där stora mörka………menade din man allvar? En sån tur att det var för dyrt Hi hi hi.

  Tack för dina rara ord , de värmde extra gott idag!

  kram Veronica

 • Kristina

  Vilken tur att denna tv.möbel inte kommer in i huset. Jag skulle inte vilja ha den, men smaken är ju olika. Blir så roligt att få se huset sen. Är det mindre än det ni har nu?
  kram Kristina

 • Leva Livet Nu

  Hej hej!!
  En liten fråga angående soffbordet Liatorp. Har du haft glasbord förut?? Jag bidde nämligen så innerligt trött på allt tall, från små barnhänder så jag skicka med det när jag sålde våra skinnsoffor på blocket. Jag tycker däremot att det vita bordet Liatorp är väldigt fint, men jag skaffar aldrig mer ett glasbord!!! Tar gärna emot tips om du vet andra just vita soffbord i lite gammal stil. Mvh Therese

 • husvidhavet

  Gode tid låt inte mannen vinna i bokhyllefrågan, själv blandar jag både gammalt och nytt men någon modetyp är jag inte, jag använder det som faller mig in. Liatorps vitrin har jag i köket och det är mitt bästa köp på mycket länge & bordet finns på min lista oxå!
  Kram Marith

 • LantlivsAnette

  Jaa du Anna ! Det där känner man igen..hii..hii..jag bävar för den dagen då vi ska välja nya soffor o fotöljer,men jag brukar ändå få min vilja igenom..;)
  Gamla möbler,det finns inget finare och charmigare..ett hem med gamla ting o möbler , det är verkligen personligt och vackert..
  ha nu en bra dag Kram Anette

 • Anonym

  Här hade vi också mycket problem i början med våra olika möbelsmaker… Men eftersom jag gick sakta framåt med min smak så fick tanken mogna hos honom och nu är det bara att köra på liksom… såååå skönt !

  Du, vilken tur att den svarta tv-möbeln var för dyr 🙂

  Ni har verkligen fint där hemma.

  Kram Kram

 • Lilla huset på prärien

  Vi har också dilemma med olika smak. Mannen gillar inte alls min nyfödda förtjusning över gamla, slitna saker. Men å andra sidan kan jag tycka om och värdesätta denna förhandling fram o tillbaka. Det är ju det som i sin tur präglar och gör hemmet eget och speciellt.

  Kram Jenny

 • Anonym

  Hej Anna!
  Jag förstår att ni har delade meningar men att det är Du som vinner, för nog blir det bättre med gamla vackra vita möbler i ert gamla fina hus.

  Grattis till utmärkelserna!

  Nu reser jag bort en vecka så vi hörs sen.
  Ha det bra
  Kram Pernilla

 • MiaMaria

  Hej!

  Visst känner man igen sig….men det är som du säger det passar inte hemma hos oss…för så är det….och vitt är enkelt men ack så snyggt!!!!!!!!

  HA´en bra dag!
  MiaMaria

 • Änglahem

  God Morgon Vännen,

  Här är jag….datorn ok iaf….för tillfället….får se om lusten för inlägg kanske kommer under dagen.

  Vilken TUR att M´s val var för dyrt, förlåt mig men det var ju hiskeligt hemskt…sorry M! Tror nog att du ska ta och lyssna på frugan!!!!*fniss*

  Liatorps bordet är ju supersnyggt, kan ju vara roligt kanske med något nytt…..vad vet jag, vad vet jag….idag igenting……….

  Ha en bra dag!!
  Kramaaaar

 • Kamomilla

  Ja du, inte är det lätt alla gånger. Min man gillar inte helvitt så vi kompromissar. tack och lov gillar han gammalt och nött så det gör grejen lättare.
  Sen är det ju så att man kan gilla många olika saker, precis som du sade, men i sitt eget hem vill man inte ha dom.
  Det blir säkert jättefint hos er, bara ni hittar era kompromisser 🙂

 • vitating

  Hej Anna!
  Jag måste erkänna att jag har svårt att tänka mig den svarta hyllan o strama ekmöbler hemma hos dig 🙂 Jag är sååååå glad att vi gjorde oss av med vår oljade köksmöbel, jag älskar mitt gamla matbord med märken och hack i, det har en historia. Det är svårt det där med inredning o olika smaker, det blir inte lätt att få en shabby chic, dansk-frasnk lantstil med svarta bokhyllor, svart skinnsoffa eller moderna ekmöbler. Som tur är så innfinner sig min sambo i att det är JAG som bestämmer, hi hi hi…

  Ha en trevlig dag!
  Kramar Maria

 • Fru Skrot - Rouva Romu

  Ja, det är alltid svårt att komma överens om möbler och inredning. Jag har åtminstone lärt mig att det lönar inte att kompromissa – då får man bara ångra sig..!

  Tror också att det blir fint med vita Billy-hyllor (och vad bra att Tv-hyllan var för dyr)!! 😉 😉

  Ha det så bra!

 • Willewira

  Hej där! 🙂

  Känner så väl igen fenomenet med olika smak… som tur är lägger sig maken inte i allt för mycket.
  Bara om det kostar…

  Håller med dig om att det inte är lätt att hitta vitrinskåp i gammal stil, men man kan ju fortsätta drömma…
  Så länge kommer Billy-hyllor fungera fint. Annars kan du köpa gamla fönster. be din man snickra till hyllor på jobbet och sätta fönstren som dörrar.

  En idé som jag själv grunnar på.

  Till sist vill jag säga grattis till dina utmärkelser – Du är dem väl värd!!!

  Ha en skön dag!
  Kram Willewira

 • Lina

  Hi, Hi känner igen det där! JAg vill att allt skall vara vitt, mannen gillar ek… Jag vill ställa in tvn i ett skåp och mannen vill ha det framme…..
  Men men..tillslut blir det ändå bra!

  Ha en bra dag!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »