nyår

Hyllförvandling och Loppisfynd!!!

Tyvär så blir det ingen auktion av tallrikshyllan…jag tycker att det är väldigt tråkigt….Jag ville så gärna ge nån här ute i bloggvärlden chansen att få fynda en fin liten tallrikshylla…..Men saken är att färgen bara lägger sig som ett skikt över hyllan….Man kan dra loss flagor av vit färg…inte kul…!!!Jag vill ju verkligen inte, att någon ska köpa den och sen upptäcka att färgen lossnar…Hyllan var silverfärgmålad..och var väldigt matt till ytan..nästan lite skrovlig…….när jag hittade den…Men tydligen så funkade det inte att måla vattenbaserad färg över den!!
Men hyllan ser väldigt fin ut….men jag kan ju inte garantera att ytan håller…även om vi väntar ett par dagar så färgen har härdat…det är endå väldigt osäkert…..Vem vet jag kanske hittar en annan tallrikshylla på loppis nån annan gång…och då slår vi till med auktion….

Hoppas att ni som var intresserade förstår…
och att ni springer på en tallrikshylla på Loppis..ni vet…plötsligt händer det!!!!..
Denna lilla hylla hittade jag oxså på loppisen i lördag..då såg den helt annorlunda ut……..men jag såg andra möjligheter med hyllan……..När jag hade målat den en gång så tänkte jag..jag slänger den…men så hejdade jag mig……jag hade ju en idé om att sätta hönsnät i….så när jag hade slipat den rejält och satt i hönsnät..så var ju plötsligt hyllan så som jag hade sett att den skulle bli……..Tyckte att det var kul att fixa den..jag menar 25 pix har man råd att slänga om ett projekt inte funkar…så ta chansen när ni har nån idé ni vill förverkliga…
Hyllan före omvandlingen!!!!

Svängde in en snabbis på loppisen i dag……Glaskålen är indelad i olika avdelningar…tänkte ha den till grönsaksdipp!!!!


Några små korgar att ha hårgrejer och smycken i….En papperskorg till dotterns rum var precis det jag letade efter…..

En Zinkkruka till sommarensblommor fick komma med hem också…..Det vita fatet blev jag hel glad i…..Bra till sallad och funkar ju bra till fruktskål med….

När jag kom hem i går på kvällen så hade min goa vän Marika som har bloggen bland liljor och tistlar vart förbi och lämnat dessa ljuvliga choklader till mig…gissa om jag blev glad….Vad sägs om Hallon/chili smak…har inte rört dem ännu…..Jag och maken ska smaska i oss dem efter jobbet i kväll……
I dag skiner solen och det är riktigt varm och härligt…..Jag ska ta och hänga ut tvätt..det är så ljuvligt med tvätt som har torkat ute…doftar så underbart….
Ha en go vecka kära vänner….
Kram från MylovelyThingsAnna

38 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »