nyår

Hyllförvandling och Loppisfynd!!!

Tyvär så blir det ingen auktion av tallrikshyllan…jag tycker att det är väldigt tråkigt….Jag ville så gärna ge nån här ute i bloggvärlden chansen att få fynda en fin liten tallrikshylla…..Men saken är att färgen bara lägger sig som ett skikt över hyllan….Man kan dra loss flagor av vit färg…inte kul…!!!Jag vill ju verkligen inte, att någon ska köpa den och sen upptäcka att färgen lossnar…Hyllan var silverfärgmålad..och var väldigt matt till ytan..nästan lite skrovlig…….när jag hittade den…Men tydligen så funkade det inte att måla vattenbaserad färg över den!!
Men hyllan ser väldigt fin ut….men jag kan ju inte garantera att ytan håller…även om vi väntar ett par dagar så färgen har härdat…det är endå väldigt osäkert…..Vem vet jag kanske hittar en annan tallrikshylla på loppis nån annan gång…och då slår vi till med auktion….

Hoppas att ni som var intresserade förstår…
och att ni springer på en tallrikshylla på Loppis..ni vet…plötsligt händer det!!!!..
Denna lilla hylla hittade jag oxså på loppisen i lördag..då såg den helt annorlunda ut……..men jag såg andra möjligheter med hyllan……..När jag hade målat den en gång så tänkte jag..jag slänger den…men så hejdade jag mig……jag hade ju en idé om att sätta hönsnät i….så när jag hade slipat den rejält och satt i hönsnät..så var ju plötsligt hyllan så som jag hade sett att den skulle bli……..Tyckte att det var kul att fixa den..jag menar 25 pix har man råd att slänga om ett projekt inte funkar…så ta chansen när ni har nån idé ni vill förverkliga…
Hyllan före omvandlingen!!!!

Svängde in en snabbis på loppisen i dag……Glaskålen är indelad i olika avdelningar…tänkte ha den till grönsaksdipp!!!!


Några små korgar att ha hårgrejer och smycken i….En papperskorg till dotterns rum var precis det jag letade efter…..

En Zinkkruka till sommarensblommor fick komma med hem också…..Det vita fatet blev jag hel glad i…..Bra till sallad och funkar ju bra till fruktskål med….

När jag kom hem i går på kvällen så hade min goa vän Marika som har bloggen bland liljor och tistlar vart förbi och lämnat dessa ljuvliga choklader till mig…gissa om jag blev glad….Vad sägs om Hallon/chili smak…har inte rört dem ännu…..Jag och maken ska smaska i oss dem efter jobbet i kväll……
I dag skiner solen och det är riktigt varm och härligt…..Jag ska ta och hänga ut tvätt..det är så ljuvligt med tvätt som har torkat ute…doftar så underbart….
Ha en go vecka kära vänner….
Kram från MylovelyThingsAnna

36 Comments

 • Anonym

  Men…. så irriterande!
  Jag hade ju skrivit en lång kommentar till dig i GÅR men när jag nu gick in hos fig så fanns den inte, hmm sånt händer…..
  Ville bara kort och gott säga att den där hyllan blev superläcker och jag var runt på alla loppisar för att hitta något liknande.
  Men jag har inte ”Annaturen” med mig

  Kram på dig
  Pernilla

 • Morse Farm

  Hej vännen!

  Så fina saker du fyndat och hyllan du gjorde om blev ju jättefin.
  Vad tråkigt med tallrikshyllan, så är det ibland.
  Jag vill hemskt gärna ha en tallrikshylla men har inte hittat nån så jag tänkte designa en så min make kan bygga den. Vi får se hur det blir med det!
  Ha en bra onsdag!
  Kram Bodil♥

 • Anonym

  Nacka-stolen-priset är nackdelen!
  åttatusen-nåt…
  Mot min knubbis på tretusen-nåt!

  Jag kan inte med gott samvete lägga så mycket på todeloo…

  kram 🙂

 • Änglahem

  Åhhh…vad du fyndar!! Den hyllan hade jag nog bara passerat MEN så fin den blev med hönsnät!!!

  Du är fantastisk när det gäller att se vad det kan bli av det hela!!

  Kramar
  Ulrika

 • Tidsmästarinnan

  Jag tror aldrig jag hade kommit på att sätta hönsnät i hyllan, men det blev ju så himmelens bra!!
  Kul att se hur den såg ut före också, ibland tycker jag det är så svårt att få den där ”visionen” när man är ute på loppisar. Önskar jag hann gå mycket mer när jag ser dina fynd!
  Kram!
  S.

 • Vanilla dreams and humblebees

  Vad många fina saker du fyndat nu igen! Har missat en massa fint sen jag hälsade på dig senast!

  Hyllan med hönsnät blev tok snygg! Jag är imponerad! Vad duktig du är på att fixa till allting!

  Johannas rum blev såååå fint!

  Kramar från Jenny
  —<-@

 • Marie

  Wow, vilken förvandling av hyllan! Den blev superfin, jättesnyggt med hönsnätet i! Varenda gång jag besöker din sida blir jag så himla sugen på att åka på loppis. Tyvärr finns det ingen här nu på vintern utan man får åka till grannkommunerna.

  Ha en härlig dag!
  Kram Marie

  Ps. Chokladen såg väldigt god ut!!!!!

 • Tonje

  Wow så mange flotte ting du fant! Den hyllen med hønsenetting var bare så utrolig nydelig,hvor mye skulle jeg ikke ha gitt for å eid noe så vakkert!!! Du er kjempe heldig som finnerså mye vakkert og som har så mange ideer på hvordan du skal få gjordt loppisfunnene nydelig!!!

 • P-lina

  Åhh vad jag skrattade åt din sons kommentar!!! tänk att mammas vita inredningstil smittat av sig på honom 🙂

  Vilka fynd du har gjort igen Anna, helt otroligt! hur ofta kommer det in grejer på din loppis egentligen? typ varje dag tror jag! o vilken tur för dig och för oss som får titta på allt fint du hittar!

  Kramiz

 • Millas hem

  Hyllan blev så charmig med hönsnät, det gäller att kunna se möjligheterna i sina inköp och den förmågan har du massor av plus lite till!
  Alla andra sakerna är också jättefina, önskar att jag bodde så nära en loppis som den du brukar bara ”svänga förbi” 🙂
  Kram Camilla

 • MiaMaria

  Hejsan!
  Himmel så mycket fint du fyndat…och så mycket jag gått miste om men nu har jag bloggkoll på dig iallafall.

  Fin hylla….super!
  Har också fyndat en hylla men vart jag ska ha den är en annan fråga.

  HA´det ås gott vi hörs!
  Miamaria

 • Vintage and Romantica

  Hej!
  Det va en otroligt mysig idé att sätta hönsnät bakom hyllan sådär. Den idén kommer jag att anamma på nåt sätt =)
  Vilka härliga fynd du hittat oxå. Du gillar allt jag själv gillar du!
  Tack för tipset om blommorna.
  Kramisar –<@ Caroline

 • lottens vita och gröna

  SÅ FIIIIIIIIN HYLLA, VILKEN KANONFÖRVANDLIG, JÄTTEBALLT MED HÖNSNÄT!!!DITT FYND, DET VITA SKÅLEM HA JAG MED, ANVÄNDER TILL SALLADER OCH SÅ. HA EN UNDERBAR DAG, SKYNDA DIG INNAN NÅN ANNA I FAMILJEN SÄTTER I SIG, HALLON OCH CHILI,MMMMMMMMMMMMM KRAM LOTTEN

 • Anonym

  Ha ha ha!
  …SVÄNGDE FÖRBI loppis…!
  Den var bra!
  Jag brular också säga så…
  vem är det vi försöker lura?!

  Det är läskigt, vad du gillar samma grejer som jag gillar!
  Här stod jag imorse och målade en liknande knopphylla, och funderade på hönsnät…

  Men jag ska nog spänna nät i en gammal tavelram istället – till ’lillflickan’ att hänga alla sina örhängen i!

  kram
  ingela

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Translate »