nyår

Vita/Förvandlingen genom bloggresans gång!

Ja..i dag tänkte jag sumera dessa två månader som jag har bloggat!! Som ni ser på bilderna här nedanför….så har vårt hem genomgått en VITFÖRVANDLING som heter duga…

Min goa vän Sylvia säger att inom ett år så är vårt hus helt vitt över allt…..Ja vi får väl se..Är ju på god väg i alla fall…Så ta på er säkerhetsbältet så åker vi!!!!!!!!!!

Allrumsdelen februari 2008!


Allrumsdelen i början av december 2007!!!

Ja då har vi stannat tidsmakinen…..Här börjar Historien..eller den har börjat lite grann….En dag i mitten av november..får jag nog!!!
Ringer mannen och säger att nu står jag inte ut längre..måste måla om….Jag målar köksväggarna vita och en varmgrå fond vägg bakom soffan…
Lampan är rätt nyinköpt-..tycker att den passade rätt bra till den stilen…Men sen så började ju förvandlingen…Ett litet pelarbord flyttade hit och då passade den inte in längre..Lampan hänger nu i min kära vän Sylvias kök och är jätte fin där!!!
Har ni tid och lust gå gärna tillbaka och läs min blogg från december 07 så får ni se allt under resans gång!!!
Ja här ser ni ju vad vitt kan göra..scrolla nu upp till första bilden igen och njut oav den vita harmonin..Ja för det är vad jag känner..Vitt skapar lugn och ro..sprider harmoni och skaparglädje!!!

Så sträck på er kära bloggvänninor det är ju tack vare era bloggars inspiration som mitt hem har blivit så vitt…Ni gav mig precis det jag behövde…Så härligt att få uppleva att vitt kan vara så fint !!

Nu hoppas jag att bilderna på mitt hem kan inspirera er som står i startgroparna för hem/förvandling….

VITT är så rofyllt!!!
Nu ska ni få höra några inredningstankar som mina pojkar har!!!
 • Minstingen på 4 år sa till mig en dag!! Mamma jag tycker att speglarna ska vara vita..de är inte fina annars!!!!!
 • Min 8 åring frågade mig om jag skulle måla hela huset vitt…Undrade om Tv skulle bli vit med!!Han tittade på mig lite finurligt och sa..tänk om tvbilden skulle vara vit..då skulle vi ju inte se nått…Men tänk tjejer vad världen skulle vara vackrare i vitt!!
 • Min 10 åring sa att mamma jag tycker inte det känns bra med att riset på bordet är så brunt..jag känner mig liksom inte hemma med det…du kan väl måla det!!!! Saken är den att vi hade fått vitmålade hängbjörkskvistar…de är väldigt vackra..tror det ligger en liten bild på dem i högerspalten…

Ja kära bloggvänner det här var allt från mig denna gråa onsdagsmorgon……..Jag är ledig ända tills lördag….Härligt , härligt!!! Vi får se vad jag ska ta mig för..tänkte gå ner till tv och träna lite core..måste komma igång med träningen igen….Ha det gott!!!!Kram från MyLovelyThingsAnna!!!

32 Comments

 • mittiminvillervalla

  Vilka härliga ungar du har! :o)

  Fnissar lite igenkännande här!
  Fast min förvandling av hemmet hade redan börjat lite smått innan mitt bloggande startade. Och är fortfarande rätt liten. Har en förmåga att fastna i mitt pysslande som kanske framgår på min blogg ;o)

  Jag började blogga för ca 5 mån sedan och blev fast. Visst blir man väldigt inspirerad. Jag tar det dock lite sakta men säkert för att inte skrämma slag på mannen i huset ;o). Han är nämligen ingen älskare av vitt! Han vill ha allt i furu eller syrabetsat om han får välja. Nu tror han att han får det! Men vänta bara! Tänk om han visste vilka planer jag smider bakom hans rygg!

  Oj, vad jag skriver långt! Typiskt mej allstå! ;o)

  Bäst jag slutar nu!

  Trevlig kväll!

  Kramis Monika

 • Änglahem

  Vilken förvandling!! och visst är vitt rofyllt! Men vilka barn du har, som fattat detta med vitt!! Min lilla tjej säger att hon flyttar hemifrån om ALLT ska vara vitt! Men som den galna mamma jag är så fortsätter jag med det vita och hoppas på att hon glömt vad hon sagt!…någonting kan väl vara ROSA mamma kom det en dag!*fniss* Hon älskar rosa!!!

  Ha det så gott!
  Kram
  Ulrika

 • anna

  hej! här kommer en västgötte till! är precis likadan som du, har bloggat i några veckor och håller på att bli fullständigt tokig, vill göra om allt i vitt och shabby chic! Fint du har fått det, stor skillnad! Ha det gott /Anna

 • Under en vind

  Vilken förändring det har blivit, och detta på så kort tid!! Visst ger det vita ett lugn och en harmoni!
  Kul att barnen är så medvetna om det vita också..hi hi….Här brukar barnen också ge en del kommentarer…..

  Här hemma går jag nu och skrotar i pyjamas….familjens bacill har smittat av sig….

  Ha det gott, kram!

 • Mamma Millan

  Tack för kommentaren!!
  & för att ni bryr er!!
  ♥Kram Millan & ”R”♥

  Men vilken förvandling…o så snabbt med!!WOOOW!!

  Ja, känner samma sak här..efter man tittar i alla de underbara bloggarna, som din, så vill man verkligen förändra …får sån inspiration!!!!

  När vi byggde om..ändrade jag till det morderna stuket..men nu har jag börjat älska Allt det viita…
  får väl se hur länge det dröjer innan det blir en make-over här!!!

  Kram MM

 • Tonje

  Jeg er så glad i slike før/etter bilder…og for en stor forrandring ditt hjem har gjennom gått de siste månedene…det har blitt så vakkert! Jeg liker vitt bedre ogbedre og kan nesten ikke vente på å få startet med oppussingen her hjemme=)

 • Morse Farm

  Hej på dej min vän!
  Vad kul att läsa om din inspiration och förvandlingsresa. Jag känner likadant sakta men säkert hos oss håller hemmet på att bli vitt.
  Vilka gulliga kommentarer av din barn, underbart.
  Ha en skön torsdag och njut av din ledighet.
  Kram Bodil.

 • Lilla Blanka

  Hej Anna! Oj vad du har legat i på två månader..! Härligt att se förvandlingen…!
  Söta kommentarer av dina barn..mina säger ungefär likadant..hihi, de kommer hem från skoaln och har gjort saker till mig..helvita..och frågar..skall du lägga ut den på bloggen nu när den är vit? hihi
  Kram
  Mia

 • Vanilladreams and humblebees

  Ja vilken fantasik förändring du har åstadkommit! Du har jobbat och slitit minsann… jag har hgjort precis som du. Jag har målat om varenda möbel här hemma. I somras var vårt hem fyllt av mörka indo möbler och mörk patinerat från ikea. Inte en enda vit möbel fanns det… sen en dag tänkte jag att nä.. ska jag någonsin få ett hem i vitt får jag nog se till att göra det själv. Att byta ut möbler och handla nytt finns det inga utrymmen för hos oss.. så då satte jag igång. det sista jag målade här hemma var badrumsskåpen som jag visade upp i januari 🙂

  Nu målas det för fullt igen… men till butiken och till försäljning istället.

  Kramar från Jenny
  —<-@

 • Doften av vanilj

  Hej, läste att du söker ett stort kors i trådsmide. Har en kompis som gör saker i tråd. Vet inte om det är den sortens trådarbete du söker. Jag länkar till henne ”hjärta på tråd” hittar du henne under./ Kram

 • P-lina

  Tänk vilken förvandling på så kort tid…. DU är iaf en av dom som inspirerat mig till min förvanldling!!!det smittar av sig ju hihi

  Idag har jag fyndat lite tjohoooooo!!!

  Kram så länge vännen!

 • Hanna - Den vita skolan

  Visst blir man inspirerad av allt bloggande…tror nog att mitt hem också blir vitare och vitare…mycket har du hunnit med i alla fall…vilken förvandling…härliga barn du har =)
  Ha de gott ocg njut av ledigheten.

 • Marie

  Hihi, dina barns kommentarer är ju bara för härliga!!! Min 3-åring har också sina funderingar kring det här med vit färg!

  Vilken förvandling du har gjort med allrummet, du har verkligen varit flitig! Och jag kan bara hålla med, vitt är rofyllt!!!!

  Angående mina påskägg så har jag först målat dem med vit färg och sen har jag limmat på vitt silkespapper över.

  Ha en trevlig kväll!
  Kram Marie

 • Hannis

  Hihi, vad jag skrattar för mig själv.
  Samma sak hände här när jag upptäckte alla kreativa bloggare!
  Du har verkligen fint hemma!!
  Och vilka kloka barn…
  Kram Hannis

 • Willewira

  Hejsan Anna!!

  Nu inser jag verkligen att jag varit borta i flera dagar från bloggandet. Du har ju hunnit med flera inlägg!!

  Vad du har fyndat!! Igen!! Den lilla hyllan blev ju jättesöt!!

  Synd på tallrikshyllan, men vad kan du göra när inte färgen sitter…
  Jag får fortsätta leta… 🙂

  Vilken skillnad det blev med allt vitt i allrummet.
  Jag tycker i och för sig om färg också. Men jag tror att denna långa, gråa, tråkiga höst och vinter har fått oss att vilja ha mer ljus. Vitt är precis vad man vill ha. Jag längtar mig sjuk över att måla om hemma, men…vi ska ju bygga till inom en snar framtid och vill därför inte göra för mycket…får ju göra om det sen igen.

  Hur som helst har du fått det väldigt fint hemma!!

  Sköt om dig!!
  Kram Willewira

 • lottens vita och gröna

  halloj målardrottningen! vad du jobbat och stått i, ditt vardagrum är jättefint, så mysigt. du får verkligen till det! spegeln över soffan är underbar! vilka söta ungardu har, de säger ju att ungar hänger på det man gör isf det som sägs…jättekram lotten, ps jag har oxå fyndat lite på loppis ska lägga ut det i morgon

 • Anonym

  En sån förvandling!!!

  Kul att ungarna hakar på 🙂

  Det var fint förut, men nu är det kanonfint! Lite himmelskt…

  Ja, vårt hem blir bara vitare och vitare det med…
  I TV rummet har vi en liten mossgrön sammetsgrupp som ska få vita, lösa överdrag.
  ’Ska de verkligen det?’ tyckte min gubbe.
  Jaa – det har jag tänkt (nästan) hela tiden!

  Och ett sånt där pelarbord har jag i bykhuset! Det åker nog in igen, för jag är så förtjust i det.

  Kram
  ingela 🙂

  ps. Är du och jag de enda som inte gör påskägg i februari?!

 • me and alice

  Hej Anna!
  Du har verkligen gjort en enorm förvandling av ert hem…Det är så himla fint. Det är så roligt att se allt för jag har nog följt dig ända från början…
  kram Susanne

 • HannaH i Det stora grå huset

  Hihihi, roliga kommentarer från dina barn!
  Tänk vad fint det blev i erat allrum när det blev vitt! Ser helt annorlunda ut nu, du har verkligen gjort underverk!
  Skulle gärna sitta kvar o skriva mer, men jag har en tandläkartid om 40minuter…. Och här sitter jag i pyjamas!!! PANIK!!!!!!!

  Vi hörs igen!
  Ha det gott!
  Kram Hanna

 • envilsenloppa

  Va härligt , vilken förvandling !
  Pelarbordet är ju så fint , håller på och letar efter ett liknande och riset , vilken superide´!
  Kul att dina pojkar har förstått , du har fostrat dem väl 😉
  Kram / Lotta

 • Anonym

  Wow vad du har hunnit med under en sån kort tid….. vilken skillnad jag håller verkligen med dig om att vitt ger en lugn.

  Tack för tipset ska börja med det.

  Kram
  Pernilla

  Ps. kika på mitt bruna monster som jag har fyndat

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »