nyår

Vårförnimmelser och lite loppisfynd!!!

Vårkänning på mitt köksbord!!!

Ett lite fågelbo under den lilla kupan…..

Måste bara visa en närbild på dessa små ljuvliga ägg…..

Nu har ägghuset fått rätt innehåll!!!!

Jag och min svärmor besökte en loppis som jag inte brukar vara på…det fanns massa fint..men till högre priser än vad jag är van vid……köpte bara 2 par fina jeans till en av pojkarna…

Ni vet, brukar man kunna handla billigt så är det inte lockande att betala mer för samma grejer..
Vi tog en tur till en annan loppis istället…där hittade jag dessa trevliga porslinsting…Jag har inte så många uppläggningsfat så det var väldigt bra…Den lilla ägghållaren är ju suverän…..Det får ju precis plats ägg till hela familjen.
Många undrar om det kryllar av loppisar där jag bor…..Nja, så här är det..Jag bor i en ett litet samhälle i närheten av kommungränsen…..Har alltså två andra kommuner nära som jag bara behöver köra 2-3 mil till…
Har haft två härliga lediga dagar..fyllda av familjebestyr.promenader…träning och lite tv tittande…
Blev så glad i går för jag upptäckta att vi hade fått in kanal 3
Jag älskar att se på Extrem HomeMakeover..finns inget annat program som rör vid mitt hjärta så…Jag och pojkarna såg på det i går..Jag hade lite svårt att översätta för jag var så berörd..ni vet…rösten stockar sig ..tårarna rinner…..Härligt med program som rör vid ens hjärta på ett posetivt sätt!!!
Ja idag ska det städas och laga mat..ska slänga ihop en god matpaj med…ska ha med mig den till en fest i morgonkväll..har 2 vänner som ska fira att de är klara med sina högskoleutbildningar…
Annars så blir det jobb i helgen..men har bra pass så att jag ändå kan gå på festen och få sova lite innan jag ska jobba…
Ha ett härligt veckoslut..kära bloggvänner!!!
Stora kramar MyLovelythingsAnna

44 Comments

 • Vanilladreams and humblebees

  Vart har du hittat äggen kära vän!!!!!???? Måste hitta såna jag också! Måste ju ha något att fylla alla små fågelbon med…såg at du också gjort ett fågelbo nu… så fint! Du är super duktig!!!

  Hönsnätsskåpet är ljuvligt…jag blir helt vimmelkantigav allt fint du visar!!! Jag skulle vilja ha alltihop! Tror snart du kan öppna butik och fixa till möbler!!! Tror dom skulle bli sålda på momangen!

  Kramar till dig!

  jenny

 • Dorthe

  Du är ju helt makalös till att fynda!!! Det har inte blivit några loppisbesök för min del, nu på ett tag, men nu ska jag ändra på det 🙂 Du ger mig massor av inspiration vännen!

  Kramar
  Dorthe

 • Anonym

  Men Anna du är ju helt otrolig….. du visar och fyndar ju hur mycket fina saker hela tiden,och väldigt vårfint har du på bordet, må jag säga.

  Vad tråkigt att ha sjuka barn men det går nog över snart hoppas vi!

  Nu ska jag fara och övnings köra med min dotter ( värsta snöstormen har vi här) men det blir ju bra träning för henne….

  Kram på dig
  Pernilla

 • Tankar tar tid

  Visst är det ok att du använder bilderna, jag har ju själv ”snott” dem från någon på nätet! Om du gör som jag skrev i inlägget hittar du fler fina dokument, de jag visade var bara några av de jag hittade.
  Kram
  Christina

 • Anonym

  Jag håller med dej!
  Har själv drömt om att hjälpa såna som verkligen behöver det att få det lite finare…

  kram 🙂

 • Tankar tar tid

  Vilka jättefina saker du har hittat! Äggdekorationerna är verkligen fina. Ska försöka få till några själv också.
  Såg bilderna på ditt hem i förvandling … vilken skillnad … till det bättre! Jag håller också på att göra samma förvandling men det går såååå lååångsaaaamt 😉 … vill att det ska bli klart NU!!!
  Ska hålla koll på din förvandling framöver och se om jag kan ”ta” lite tips från dig ;o)
  Trevlig helg
  Christina

 • White Season

  Underbart vackert! Den där glaskåpan, så fint dekorerat och lilla ägghuset, så sött!!! Kul att se din förvandling nedan… jätte fina bilder före och efter. Ha en jätte bra helg, kram malin

 • mittiminvillervalla

  Tack snälla för din goa kommentar! :o)

  Vilka fina fynd du också har gjort! Visst är det härligt med loppisar. Man får liksom ordenligt valuta för pengarna. När man sedan går och shoppar på vanligt vis räcker inte slantarna långt.

  Känner samma som du skriver hos mej. Är så otroligt tacksam över vad vården har att erbjuda.
  Känner mej positiv och tror på att kommer att ordna sig :o)

  Tipsar också om en tävling på bloggen:

  http://eninredoholicsbekannelser.blogspot.com/

  Ha en trevlig helg!

  Kramisar Monika

 • ängeln i vitt

  Guuuud vad jag gillar ditt äggskåp. Tror jag har sagt det förut men det tål att sägas igen och igen…. 🙂 Det var bara en bråkdel av auktionsfynden som jag visar. Det kommer mera i nästa inlägg.

  Ha det gott
  Kram Carina

 • Vita tankar

  Så fantasiskt fint ditt hem har blivit. Matplatsen såg underbar ut.
  Så härligt vårigt du har pyntat oxå. Har sett många affärer som säljer sådana söta fågelnästen nu.

  Trevlig helg!//Linda

 • Marlene

  Hej, har nu scrallat upp och ner och tiitat på alla bilder i detta inlägg. Allt var så fint, dillade både ägg, äggkorg och äggskåp. Men edan kunde jag inte låta bli att fasta vid den på danska ”äbleskiveformen” underbar är den och minner mej om min barndom hos mormor i danmark. Tack för titten

 • Anonym

  Äntligen är jag så pass pigg att jag orkar sitta vid datorn, men barnen är fortfarande sjuka. Till veckan är det sportlov här uppe så då hoppas vi på fint väder. Kanske vi påskpyntar till veckan, jag blev så inspirerad av dig.
  Kram Susanne

 • MormorRuthsAnn

  Tack för titten hos mig, vad kul…en loppisbiten till!!!
  Massa fina saker du visar…jag gillar verkligen det där lilla fågelboet, ser såå sött ut. Dessutom så är det lilla skåpet med alla söta ägg hur sött som helst.
  Jättekul att se ditt vardagsrum före och efter….stor skillnad!!
  Du får gärna länka mig, jag länkar tillbaka.
  Kram, ha en fin helg (trots mycket jobb)
  Ann

 • latara

  Det är vår hos dig! Vilka härliga bilder!

  Nämen – har du också fallit pladask för Extreme Home Makeover? Alla bara gnäller över att det är så sliskigt amerikanskt, men jag tittar och gråååter och blir så otroligt rörd över alla öden. Dessutom är det så skönt befriat från Jantelagen när människor kan få sådana stroslagna hus och hem. Det är väldigt svårt att föreställa sig ett svenskt program i samma stil.

  Ha det bäst!

  Kram, Karin

 • Willewira

  Vilken lyx att kunna välja mellan så många loppisar!!

  Du har verkligen fått det fint med alla äggen! Var har du hittat dem? Äggen alltså? Vore kul att ha några till påsken…

  Håller med dig – Extreme home makeover är ett underbart program!! Jag älskar det!!
  Visst är det roligt med program som fokuserar på det som är bra – att göra gott för andra.
  Jag kan bli så trött på allt negativt ibland så jag vill spy (ursäkta ordvalet). Men man blir deppig så fort man öppnar tidningen eller tittar på nyheterna.
  Då är det skönt med positiva handlingar och attityder.

  Önskar dig en skön helg och mysig stund med vänner.
  Vi hörs!

  Kram Willewira

 • Lilla Blanka

  Hej Anna 🙂 Tredje gången jag skriver kommentar hihi…ville bara säga TACK…sprang in till Village på lunchen och fick tag på sådana där söta ägg..!
  Ha en kanonbra helg nu vännen,
  Mia

 • P-lina

  vad fint du har gjort med ägghuset och äggboet under glaskupan!!! du är så fiffig!

  Blev så inspirerad så jag ska faktiskt åka till panduro efter jobbet så vi kan pyssla lite nästa vecka (sportlov)

  kram o ha en bra helg Anna!

 • Nostalgi och romantik

  Åååh så fint du har vårpyntat! Det lilla ägghuset är ju såå gulligt, och det måste vara härligt att ha nyvärpta ägg där varje morgon!!! HI,hi..
  Mycket fina vita fynd har du hittat också! Ska nog putta in några små ägg i min glaskupa också!
  Det var så fint!
  Kram
  marie

 • Marie

  Så vårfint du har gjort på bordet, jättegulligt med äggen och det lilla fågelboet under glaskupan. Ditt ägghus framkallar riktiga vill ha känslor hos mig, det är helt underbart!

  Ha en riktigt trevlig helg!
  Kram Marie

 • Mamma Millan

  Hej…vilka vackra bilder…börjar bli bortskämd med det hos dig nu!!
  Vill med ha en sån glaskupa!!

  ja, vi fick med trean i veckan..så kul…kollade med på extrem home make over!!Vilket hus de fick…vilka rum..vilken dans lokal…vore nåt det va!!

  Ha en riktigt skön helg!!♥♥Kram♥Millan♥♥

  Ps mina cupcakes är garanterat gräddfria…recept finns på bloggen!!

 • lottens vita och gröna

  halå anna! vilket vårbord, så sött med kupan och lilla fågelboet! men du det där ägg skåpet har du fyndat det också eller var har du köpt den, såååååå fint! visst blir man kräsen på bra priser när man är van! ha en underbar helg anna! du är sååååå go! kram lotten

 • Tidsmästarinnan

  nu blev jag alldeles påskinspirerad! Vad fint!

  Jag håller verkligen med om det där att priserna varierar på loppis, som det är här i Stockholm ibland så tror man de som sätter pris är helt galna… när man vet vad det kostar i trakterna hos mina föräldrar. Suck! Men det är ju också lite det som är det roliga 🙂

  Jag är inte så hemma på V-slip än så länge, men det skall vara en extra bra grundfärg till industrilackade ytor, att det fäster extra bra. Jag har provat att måla ett lager och den blir väldigt matt och var lättarbetad. Många använder tydligen bara V-slip i ett par lager och sedan kanske något vax eller liknande ovanpå… hmmm, vi får forska mer du och jag 🙂
  Kram på dig och trevlig helg!
  S.

 • Lilla Blanka

  Tack snälla för ditt snabba svar om äggen..! Jag har två ler-ägg, kommer inte ihåg var jag köpte dem, men de är lite ruffigare och grövre än dina..dina är verkligen fina, skall försöka hitta nåt liknande..
  Kram
  Mia

 • Lilla Blanka

  Hej Anna!
  Åh vilka fina vårarrangemang du visar..härligt nu när vi närmar oss påsk med stormsteg 🙂
  Vad är det för ägg, är det lerägg? De är så himla söta..
  Kram
  Mia

 • Mona.

  Tusen takk for fine ord,inne hos meg ! Så koselig du har gjort det i glassklokken din,og nydelige loppefunn,også…..der skulle jeg vært 🙂 Likte godt ditt eggeskap,og kurven ! Hvit porselen er desverre vanskelig å finne på loppis,her jeg bor,men jeg gleder meg til å komme til Sverige i sommer…….mmmmmmm ! Ha en fin helg,og kos deg,her stormer det idag….ussshhhh : ) Klem fra Nord -Norge.

 • Vitt Hemma

  Vilka otroligt fina saker du visar! Kul ide med äggen i glasklockan, den lånar jag… 🙂
  Har inte tyckt att påsken varit så rolig att pynta med tanke på alla färger. Men i år har jag fått så mycket fina ideer genom bloggandet, så här ska påskpyntas!
  Jätte trevlig helg!! Och tack för all din inspiration!
  Kram Sofi

 • Millas hem

  Du är för fiffig du!
  Ägghuset är för sött, skulle också vilja ha ett…
  Gulligt att lägga äggen såmed en krans runtom!!
  Allt gör sig så fint på ett vitt bord!
  Ha en fin helg!
  Kram Camilla

 • Evelina

  Vad gulligt du har vårpyntat!! Vi har fått in sååååå söta små fågelreden på jobbet som skulle passa PERFEKT under en glaskupa, och små söta reden på en kvist, och underbara ägg, och fina rostiga små hönhängen… Du får komma upp en dag och ta dig en titt. IDag ska jag stääääda! Hur kan det bli så stökigt på bara en vecka?

  Ha det gott vännen. KRAM!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »