nyår

Man samlar skatter..

Visst äre väl så att vi alla till mans samlar skatter?
Någon blir glad över en sak, en annan glad över en annan! Jag försöka tänka så här, att mina saker inte ska äga mig. Och habegäret efter nya saker inte ska äga mitt liv!Sen är det ju aldrig fel att köpa saker, men för egen del vill jag veta varför jag vill ha saker!Och ibland räcker det med att saken bara är fin!
Några skatter att samla på som verkligen håller och som man inte tröttnar på är ju att göra något för någon annan. Så vill jag leva. Att dela mitt liv med dem som behöver mig är fantastiskt!
Jag tänker så många gånger på den underbara filmen Pay it forward. Den säger mycket om hur lätt det är att förändra omgivningen runt omkring oss. Har ni inte sett den rekommenderar jag verkligen att ni ser den!
Jag håller på att sätta ihop information av olika välgörenhetsorganiationer som vi litar på och som vi stödjer. Återkommer förmodligen med ett inlägg om det nästa vecka!
Har fått frågor om hur vi målar våra svarta möbler. Matsalbord+ stolar är sprutmålade på ett snickeri!
Tvskåpet +lampor+ram har vi målat i kulören naturlig svart från Jotun Supreme Finish super blank för trä och Panel,
Ha det så gott/Anna!

16 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »