nyår

Det är den här jag drömmer om..

 Bild på Taggtrådskrona. Designad av Tove Adman.Upplagd med Tove Admans tillåtelse!
Jag tror att Taggtrådskronan skulle bli kalasfin över vårt matsalsbord!Nu är det spara som gäller!!
Tusen Tack för alla fina kommentarer om vad ni inspireras av!Det var verkligen jätte roligt att läsa om era tankar!! Visst är den fin, Tove Admans taggtrådskrona. Jag tycker att den är som klippt och skuren för vårt vardagsrum. Tror att den skulle bli pricken över i!
Jag såg kronan för första gången Live i somras hos goa Mia. Kika gärna in på hennes blogg hon har super fint hem.Mötet med kronan var verkligen kärlek vid första ögonkastet!!

Det här med att kunna köpa saker som man vill ha eller ej. Det är nog en ganska så het fråga. Jag vill absolut inte hänga ut någon som kan köpa allt de kan önskar. Jag är glad för deras skull. 
Jag och min man har gjort livsval som gör att vi inte kan köpa allt vad vi önskar, eller resa utomlands var och vart annat år.( sen jag startade företaget så har jag fått möjlighet att åka på två jobbresor utomlands och en super budget semester, och det är jag grymt tacksam för ) 
 Det är ju så att det är våra val i livet som styr hur vi lever!Vi är jätte nöjda med våra livsval. 4 barn, och kanske ett lite för dyrt  hus, men vi bor på landet och jag är så lycklig för det. Sen är det oerhört viktigt för oss att kunna hjälpa människor i världen i nöd. Och vi vill inspirera andra till att göra likadant. Tänk vad lite pengar kan göra skillnad för den som inget har!

Nu hoppas jag på att jag ska kunna spara ihop till en taggtrådskrona och att ingen trasig diskmaskin eller dyl ska komma i vägen! Något som är så roligt är ju att kunna köpa det där som man längtat efter, när man nått sitt mål! Fick ju lite extra pengar vid jul och det var ju så den fina rottingfåtöljen Storsele kom in i vårt hem!
Ps. är det någon som vill att jag ska göra ett inlägg där jag presenterar olika pålitliga organisationer som ger hjälp till nödställda. Vi känner till några riktigt bra organisationer där pengarna kommer fram.
Ha det riktigt gott/Anna!

16 Comments

 • creando

  Jag tror att den kronan skulle bli helt fantastisk där. En härlig och oväntad kontrast. Kör på det! Kan du inte tråckla ihop någon variant själv….?
  Kramar Kicki

 • Malin's Hus

  Men du vet du vad, för typ 10 års sen va dom jätte poppis och då gjorde jag och min pappa sånna som vi sålde. Helt galet fina, vi gjorde kronor, bollar ovaler…. Coolt, trodde nästan dom va utdöda men dom e ganska fina…. Kram o trevlig helg

 • LOPPISLIV

  Hej rara Anna! Ja den kronan är sååå himla fin, men fastligt dyr tycker jag, har kikat på den jag också lääänge, men den står bara på drömlistan år efter år :-))
  Det är ju så mycket man vill ha hela tiden, och jag tycks alltid gilla det som kostar lite extra…hihii, men det gäller att prioritera som du poängterar. Underbara bilder i förra inlägget, gillar den stilen med vit bas och vackra blickfång här och där, när nytt möter gammalt, det blir en härlig kombination!! Jag ger till läkare utan gränser och världsnatur fonden fick en del förra året. Men jag tar tacksamt emot tips till fler organisationer, som en klok bloggerska skrev en gång…kan man shoppa kan man skänka…så sant så sant. Fin afton önskar jag dig. Stor KRAAAM Paula ( hoppas vi får tillfälle och ses nu i år…)

 • Vitt hus med svarta knutar

  Den taggtrådskronan har jag sett live i en butik i Gamla stan i Stockholm och tyckte/tycker den är helläcker=)

  Ibland kan livet ta den vändningen att man inte har något val, istället gör omständigheter att valfriheten och "köpkraften" inskränks. Trots det har jag lämnat mer till organisationer förra året än tidigare. I jämförelse med många andra lever vi i överflöd.

  Önskar dig en fin trettondagshelg!
  Kram,
  Regina

 • cat

  Åhhh, den kronan är så underbar, hos mig har den hamnat i min "idébok". I den boken hamnar det jag gärna vill ha, men egentligen inte behöver. Om jag någon gång kan prioritera om så …. ;D
  Jag beundrar er energi, jag tycker det är så härligt att se hur mycket man faktiskt kan göra själv. När du delar med dig av dina ideér och det ni åstadkommer, delar du även med dig av din energi.
  Ha de gott.
  Catarina

 • Anonym

  Så kloka ord Anna och en fin påminnelse till oss alla. Det går faktiskt utmärk att leva gott även om man inte kan rusa iväg och köpa allt man ser och faller för. En idé som jag försöker leva efter är att skall jag köpa något nytt då finns det säkert något hemma som jag inte använder och kan sälja på Blocket för att få pengar till det nya. Sedan är ju ledig tid värt så mycket mer än att få ut mer pengar i lön och spendera dem…
  Tar gärna emot tips på "säkra" organisationer.
  Ha en riktigt fin dag1
  Kram Susanne

 • sandra

  Kronan är ju superfin. Du skulle bott här, för i en helt undebar lokalbutik hade hon 40 % på den.

  Roligare att spara och längta än att kunna köpa allt direkt.

  Kram

 • Njut av livets goda ting

  Man gör val i livet och hoppas att det är de rätta, men känns det rätt i hjärtat så kan det inte vara fel. Känslan av att kunna hjälpa någon som inte har det lika förunnat som en själv är något underbart som alla borde göra. I min familj lever vi av det lilla och har inget till övers för några större utsvävningar, det är tufft när något som kostar går sönder, men ett hem fyllt av värme och kärlek är värt allt.
  Ett jättefint inlägg och jag tar gärna emot tips på pålitliga organisationer.
  Ha en fin torsdag.
  Kram
  Jessica

 • Torparlycka

  Taggtrådskronan är så fin! Vi fick en i julklapp lycko oss!! Den är inte exakt likadan men handgjord i luffarslöjd ink taggtråd av vår duktiga granne. Kram A

 • nordingården

  Klart man får tillåtelse att visa en sån om man gör sån fin reklam=) Jag älskar den kronan med, har suktat efter den i 10 år nu och den skulle bli som pricken över i ovanför ditt matbord, sååå snyggt!

  Ja, vi har alla våra val, prioriteringar och pengapungar och att kunna bidra till dem som behöver är jättebra!

  Ja, det finns ju faktiskt de som kan köpa allt de önskar och åka på långa utomlandsresor var år, lyllos dem=) Mari.

 • Norrfrids Eija

  Att spendera eller inte är en het fråga…allt handlar ju om livsval man gör. Pengar ger frihet men att sälja bort all sin lediga tid med det vi värdesätter mest är det många som gör utan att reflektera.
  Kloka ord från dig i inlägget! Du ska veta Anna att jag beundrar era val och att du startar eget trots knappa resurser och gör det du brinner för! Heja er! Hoppas du snart får din hett efterlängtade taggtrådskrona, den är verkligen skitsnygg!
  Kram Eija

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »