nyår

Black and white…

Black and white är min melodi!Snygga sjalen är inhandlad på Gekås för 49:90,
ett riktigt fynd, enligt mig!
I dag plockades julen ner, lite tomt blir det allt. Jag var nog inte helt färdig med julen. Men någon dag måste det ju ta slut. Nu får man istället se fram emot julen 2012!
Vad kul att höra era åsikter om shopping. Det är ju inte det att jag är emot shopping. Utan kanske vill slå ett slag för eftertanke. Varför handlar jag? Är det för alla andra har tex den snygga lampan. Har jag råd? Ja, det finns många frågor som man kan ställa sig.
Visst är det kul att shoppa, få fynda och unna sig saker! Vi har ju många fina inredningsbutiker i vårt land som man verkligen vill stödja. Men återigen, kanske bra med eftertanke. Ibland är det värt att leva fattigt en månad för att få unna sig nått, helt klart!
Jag vill shoppa orkidéer, kuddar, lampor! men allt har sin tid och var sak får inhandlas allt eftersom!
Ps. Är det någon som vet vart man kan inhandla randiga svart/vita tunikor i ”Hm priser”?
Ha nu en riktigt härlig helg/Anna!

10 Comments

 • oh-my-home

  Hello! My name is marta, live in Poland. I watch Your photos and I am down on my knees!!! Scarf is beautiful, I love it. I don't understand what to do to win, because translator is not so good. But in meanwhile I invite You to see a blog about my house ohmyhome.pl
  Pozdrawiam!!!
  marta
  mkarmelowa@gmail.com

 • Rut och Signe

  Själv driver jag sedan ett år en ny butik i Nyköping med inredning i sortimentet. Jag har förstått att det nu kommer att hållas lite mer i plånboken för att inte shoppas allt för mycket under en period. För mig känns det bra att vi tänker efter för det gäller ju även mig som inköpare att tänka efter hållbart och fair trade i det jag tar in. Vill ju ha en butik med bra kvalité och ett klokt tänk. Så vi är nog alla inne i en eftertankens tid och det välkomnas då vi har slösat med resurserna lite för frikostigt under en längre period.
  Bra tankar, kram Marie

 • Vitt hus med svarta knutar

  Underbara bilder med kontrasten mellan vitt och svart. Mittenbilden gillar för den är så enkel men ändå så uttrycksfull=)

  Jag försöker numera att shoppa med eftertanke. T.ex. på loppis eller second hand för jag gillar återvinning. En del loppisar lämnar överskottet till välgörande ändamål och det är ett plus. Sen säljer även jag saker som jag inte behöver och då kan jag unna mig något extra=)

  Ha en fin söndag!
  Kram,
  Regina

 • lottens vita och gröna

  superfin sjal anna! och vad fint bordet är i svart, me like 🙂
  gooooooooooo fortsättning och all välgång med underbara reportage under året önksar jag dig min vän!
  håller med dig om eftertanke där vid shopping,att spara till resor och längta efter nåt som man verkligen vill ha och lugna sig med småshoppandet…sånt kostar massor! näpp nu ksa jag knåpa lite med mina halsband!
  tjenixen och varmkram
  lotten

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »