nyår

A gift for you…

Va kul att så många gillade min nya sjal. I dag var jag en vända till Gekås. Har bara 40 minuters bilresa dit och kidsen behövde skor så. Gekås, vaför inte tänkte jag. De har ju även lampor, så beslutet var inte så svårt. Tre nya fönster lampor inhandlades. Är nu inlämnade för sprutmålning, väljer den lätta vägen just nu. Skönt att slippa måla. Vill ni slippa måla. Kontakta en lackeringsfirma eller ett snickeri för prisuppgift!


Jo, jag tänkte att jag skulle lotta ut ”snyggsjalen” från Gekås. Inte min alltså, utan en ny ”snyggsjal”!
Det som gör den extra bra är att man kan ha på den inne utan att svettas i hjäl och det gillar jag.

1: Lott, lämna en kommentar!

2.Lotter länka på din blogg till utlottningen.Har du ingen blogg så går det bra att länka på facebook!

Skriv i kommentarsfältet hur många lotter du har!

Utlottningen pågår till söndag den 15 januari till kl 24:00. Vinnaren av ”snyggsajlen presenteras på måndag den 16 januari!

Ha det så gott/Anna!

49 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »