sponsrade inlägg

Tips på kläder inför semestern1. Linne från Topshop HÄR / 2. Sandaletter från Billi Bi HÄR / 3. Shorts från Kookai HÄR / 4. Solglasögon från Quay HÄR / 5. Väska från even&odd HÄR / 6. Klänning från Filippa K HÄR / 7. Hatt från Topshop HÄR / 8. Klänning från Just Female HÄR / 9. Sandaletter från Buffalo HÄR / 10. Klänning från ADPT. HÄR / 11. Kjol från BikBok HÄR / 12. Playsuit från Miss Selfridge HÄR

Sommarsemestern närmare sig med stormsteg och det skall bli så härligt att vara ledig. Vi har bokat en resa i dag och ger oss i väg till sydligare breddgrader om ca, två veckor. Två tonåringar stannar hem, då jobb väntar här hemma. Ska visa er hotellet någon dag.

”adlinks”

Trevlig Kväll/Anna

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »