nyår

En liten låda med fack…

Hej hopp!! Nu är jag hemma igen!!Har vart på tältsemester med familjen på Gullbrannagården i Halmstad!!Vi har haft härliga dagar med sol och massa skoj..Vi hamnade mitt i Gullbrannafestivalen som är en stor festival med massa musik alltfrån hiphop till hårdrock..Härligt att få vara i den goa atmosfären..Det som gjorde att det var möjligt att vara där mitt i smeten, var att det var drog/alkoholfri festival..kanon stämning med kristna band..från Usa, England, Sverig osv..
Barnen provad på sumobrottning och massa kul grejer..Så gottt att vara på ett ställe där ungarna kunde springa runt utan att man behövde oroa sig för all fylla!!
Vi sov jätte bra..tack vare den fantastiska uppfinningen ÖRONPROPPAR!!

Ja den här lilla lådan.Är ett loppisfynd från förra helgen när Ann, Marie, Miaoch jag loppisshoppade!! Den blev min för 10 pix..Kvällen innan vi åkte och campade så knåpade jag ihop lite strutar av fyndade notpapper..Fyllde lådan med lite trevliga saker.. Jo nu undrar ni väl om jag kunde hålla mig borta från loppisarna i Halmstad..fniss..fniss!!
Jo två stycken hann vi faktiskt med..barnen handlade massa saker..det var väldigt nöjda..
Vad jag handlade ska ni få se när de hamnar på sin plats..
Men jag kan tipsa er som bor i närheten av Halmstad om en bra loppis!!

Loppisen ligger i Gullbranna. Kanelgränd 2. 035-42022, 070-7766272……
Han kommer att sälja ut alla saker under Juli månad..Hade jätte fina skänkar och byråer..En super fin välvd skänk för 400 kr.. Jätte fina skänkar med lejonhuvud..jag riktigt såg framför mig hur otroligt fina vita de skulle bli..
Ring och kolla om han har skänkarna kvar om ni är intresserade…

I dag på vägen hem från campingen. Så stannade vi till på en loppis i närheten.För förra helgen stannade tjejerna där..jag valde att åka hem.Det var ju ett litet misstag från min sida..Så det fick jag rätta till i dag ..Ett par trådrullar fick följa med mig hem…Fatet köpte jag förra helgen med för 15 kr..helt överkomligt tycker jag…

Ha det så bra alla läsare och bloggvänner!!
Det ska bli väldigt trevligt att kika in till er i kväll..Just nu så måste jag gå och kyla ner mig..Har nog fått för mycket sol och värme..Ser ut som Angelina Jolin i ansiktet..Alltså har lika stora läppar som henne….Till er som har funderat på att spruta in silicon i läpparna..Jag har ett tips på ett billigare alternativ..Ta och sola lite för länge utan solfaktor på läpparna..då får du härligt pluffsiga läppar…fniss..fniss!!! Tillägg!!I kväll mån 7/7 kommer nytt inlägg med utlottning, bla lottas trådrullar ut!!

Ha det så bra..
kramar Mylovely ThingsAnna

41 Comments

 • Magny

  hallo Anna!
  er innom hjemme en tur…
  60 mail i boxen…
  takk for din tväl-bestilling!! supert! sender på mandag.
  sååååå mycket vackert i din blogg :O)

 • LantlivsAnette

  Halloj vännen !!
  Vad härligt ni verkar ha haft det..
  Och vilken tur att det fanns några loppisar där i närheten..hii..hii..
  Jag har gjort en del fina loppis fynd faktiskt..man känner sig så nöjd då..gladast är jag nog för min zinkskärm..hela 150:-pix..!!
  Vaa man tror inte det är sant alltså..jag skyndade mig o betalade innan hon som sålde den skulle ångra sig 😉
  Då måste jag komma ihåg att kika in här ikväll då utlottningen drar igång..
  Jag har faktiskt målat lite idag,veranda stolarna ska få sig ett nytt liv som vita..då blir det ännu ljusare o finare i verandan..
  Kram Anette

 • Morse farm

  Hej snäckan!

  Vad mysigt ni verkar ha haft det då!
  Skönt att där inte var fylla och bråk som är tråkigt, helst när man har små barn.

  vad kul att du hann med lite loppisar där och gjorde så fina fynd!

  Får man vara med i utlottningen även om man inte bor i Sverige?
  Pretty please.
  Det är ju så fina trådrullar och det är min födelsedag på torsdag.
  Så nu har jag tiggt lite, fniss.

  Ha det gott i semestern.

  Kram Bodil.

 • Vitt Hemma

  Härlig semester! Alltid roligt att åka bort, men det är sååå skönt att komma hem!

  Å så fina saker! Måste kika in igen ikväll.. Trådrullarna va ju ur söta!

  Kram sofi

 • Lilla Blanka

  Hej Angelina..eller jag menar Anna 😉

  Jaa, så du fick tag på trådrullarna, gött!!!

  Så du har också pysslar med lite struttillverkning =) Det är jättevackra!

  Kram & natti natti vännen!
  Mia

 • Hanna i Det stora grå huset

  Hej Anna med put-munnen! 😉

  Vad härligt med festival, och toppen att slippa fyllan tycker jag! Tycker inte att det är något vidare att ha med mig barnen på tillställningar där det finns okända och alkohol…

  Vilka härliga fynd du har gjort nu igen. Kan man annat än imponeras?!

  Sköt om dig, och ha en fin start på nya veckan!
  Kram Hanna

 • Tant Theas lilla torp

  Åh, så fint! Lådan är så söt. Vilket fynd! Och så har du ju som vanligt knåpat samman fint pynt i den också!

  Lite kul faktiskt. Dina strutar liknar nåt jag satt och knåpade samman till min dotter idag. Såna träspolar är jag också på jakt efter sedan en tid. Jag tänker linda upp gammal spets på mina. Om jag nu får tag på några vill säga! Håll tummarna!

  Ha det finemang!

  Kram

  Monika

 • Hannis

  Aha, så det är så man gör för att få stora läppar =))

  Låter som att ni haft en härlig semester!
  Mysigt med alkoholfri festival!
  Tycker det blir så himla jobbigt med en massa fylla på festivaler, hör liksom inte i hop med musiken.

  Och som alltid fint pyssel hos dig!

  Kram Hannis

 • Nygammalt

  Hello Angelina! 😉
  Vilken tur att du rättade till det där missade loppisbesöket, så kan man ju inte göra, ha ha.

  Trevligt verkar du haft det på tältsemestern också, kul!
  Själv sitter jag i bilen på väg hem från Göteborg där jag har passat på att shoppa en massa fint =)

  Kram!

 • Kamomilla

  Vad jag vet säkert- är att den dag min man och jag besöker sverige så ska vi fråga dig om loppisråd för du har ju en sån fyndnäsa!!! Snusa fram skänkar för 400kr så där bara…

 • Marie

  Låter som ni hade en härlig semester Anna!
  Så fin lådan blev och så vackert du har dekorerat den. Strutarna är underbara!
  Vad bra att du fick tag på trådrullarna, de är sååå fina!

  Ha en bra vecka!
  Kramar Marie

 • Anonym

  Så trevligt att campa, det var längesen jag gjorde det. Vi ( jag & mannnen) har varit på en mini semester under helgen, sovit på hotell shoppat och ätit gott och framförallt umgåtts bara med varandra…..skönt!

  Så vi har nya Angelina J. här nu…..säkert jattesnyggt 😉 men ont!

  Ha den bra vecka
  Kram Pernilla

 • Vardagstugg

  Låter som ni hade jättetrevligt! Välkommen hem!
  En liten utmärkelse från mig till dig i min blogg. Du har ju så mysig o fin blogg!

  Trevlig kväll/Annelie

 • Living by Milla

  Vilken mysig tältsemester ni verkar haft med loppisar och allt,hihi! Underbara fynd, trådrullarna är vackra.

  Fniss, hoppas du lyckas kyla ner läpparna!:)

  Varm kram
  Camilla

 • Linda/Lantliv i lägenhet

  Hallå där! Vilken unerbar sem ni verkar haft! Kanonfina loppisfynd…önskar så jag kunde ge mig ut på bilsem med sambon och stanna vid diverse loppisar…det är en dröm!

  Tack för tipset, men avstår ditt silicon(sol)-läpp-tips…..;)

  Kram Linda

 • Guldkant På Livet

  Hi, hi , det var ett bra läpp-tips! Vadå, knåpade ihop lite strutar, himmel så vackra de var, otroligt fina strutar! Och de där rullarna var fina , kul att se dina loppisfynd och tips! Ha en skön söndag! Mari.

 • Galleri M&B

  Härliga strutar i fin låda! Gillar också dina trådrullar. Dem skulle jag också vilja ha fler av… Härligt med sol och semester, men nu ser det ut att bli en molnig kall trist vecka… Massor med pyssel med andra ord…:O)

 • Kristina

  Hej sa kul ni har haft, visst ar det bra med festivaler som hela familjen kan vara pa utan droger!
  Om jag var hemma i Sverige skull jag nog vara pa Hono, utan for Goteborg nu. Vilka fina grejer du hittar. Sjalv ar jag ju fortfarande i staterna, har sett flera loppisar vi INTE hunnit in i, for det ar mest jag som vill och inte de andra 6, ha det gott.
  kram

 • C De-sign

  Så fin lådan blev!!! Har en liten utlottning inne hos mig!, missa inte det! Ha fortsatta sköna soldagar…men tänk på solskyddet!!! Kramar fr C

 • härliga saker

  Så härligt ni verkar att ha haft på eran semester tur,jag håller med öronproppar är helt fantastiska.
  Så fint du har piffat,och fina fynd har du gjort.
  Ha det så bra .
  Kram ylva.

 • Mamma C

  Det verkar ha varit en lyckad lill semester ni har varit på. Nu har ju vädret slagit om igen. Vi har haft regn här hela eftermiddagen och kvällen till och från.
  Kram mamma c

 • Ett hus i vitt

  Åh vilka fina saker du har fyndat! Gillade verkligen lådan, 10 kr är ju ingenting! Lådor kan man aldrig ha för många av.Hoppas du blir bättre i solsvedan snart, det låter inte kul… Gillar din nymålade trappa här ikanten, har en liknande öppen trappa fast i spiralvariant, ska bli så skönt att måla den snart. Kram, Anette

 • MormorRuthsAnn

  Nämen Anna, har du alltså bytt man nu då…fniss…Brat Pitt…inte dåligt haha. Oj, då får du hålla dig borta från solen så att du inte bränner läpparna ännu mer nu då….jag har en tendens att få sår på läpparna om jag solar för hårt.

  Vad kul att du också svängde förbi loppisen du missade och fick med dig trådrullar…de ser jättefina ut! Men vad fin lådan med fack blev med strutar och allt annat underbart du har lagt i….blev så där ååååhhhh när jag såg den.

  Vad roligt att ni hade en rolig campingtur, sist jag var ute och campa simmade jag i vatten…så jag kan säga att det var väl sisådär 18 år sedan jag campade…blev avskräckt!

  Kram på dig goa härliga Anna
  Ann

 • Lilla huset på prärien

  Vilken liten fyndare du är! Den där loppisen i Halmstad kanske jag hinner kolla in någon dag…

  De där notpapprena – vart finner man sådana? Jag har letat på loppisar och dyligt men gått bet helt. Är det på loppisar du ”fyndar” dem?

  Kram Jenny

 • Annas skattkammare

  Hej vännen, var jag först idag! Välkommen hem! Låter som ni haft en kanon semester i Halmstad! Ja visst är öronproppar en bra uppfinning.. och skönt att det inte var fylla och bråk. Vilken vacker låda! Så romantisk den blev med lite pyntande av dina magiska händer! De andra fynden var också jättefina.. Ha det gott! KRam /Anna

 • MiaMaria

  Hej!

  Låter som en härlig tur välkommen hem igen…..
  Du har alltså en puss mun nu efter semestern…..men ack så skönt det är med sol. Tyvärr har den lämnat oss nu och kallare väder är på väg gissa om det är trist….

  Vad fint du har pysslat till det i den nya lådan, du måste vara bloggrikes bästa loppis fyndare….

  Så vackra bilder i förra inlägget…tänka att man aldrig kan låta tankarna vila utan tänker nattetid också men se så fint det blev…..

  HA´nu en skön helg!
  MiaMaria

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »