nyår

Efterlysning! Sovrum med bra förvaring!!!

Hej! Jag är i skriande behov av att få låna ett fint sovrum, med bra förvaring!! Bra förvaring kan vara , finurlig garderob , med bra förvaringslösning.Walk in closet eller något liknande!Har du det eller känner någon som har, snälla mejla mig på anna.bjorkliden@gmail.com

Jag behöver göra ett sovrumsjobb till en tidning inom väldigt kort tid!!

Det är bra om du bor någonstans mellan Skåne, Småland,Västergötland, Bohuslän,Värmland!

Känner du att det saknas material till sovrummet som kuddar, plädar med mer-Inga problem, jag tar med mig!!

Kram Anna

Subscribe
Notify of
guest
5 Comments
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
ias corner

Vi har ganska bra förvaring i vår sovrum. Lite lantlig/marin stil (vet inte vad du letar efter) Har två stooora garderober bakom draperi (som jag sytt) varav den ena är min syhörna, sängen står framför en gammal drängasoffa (förvaring under locket), en supergammal byrå som min mormors morfar täljt mönstret i, en pyttehylla med lite prydnadsaker, en amerikakoffert full med böcker (dvs syns inte…) En mangelkorg med dynevar, sittkuddar osv…

Tja, mer bilder finns under min blogg om du är intresserad. Bor i Skåne.
Och jag som bara skulle anmäla mig till din tävling, och sen sitter jag här och försöker sälja in vårt sovrum *fniss*

Kram ia

Jenny

Jag har faktiskt ett sovrum med ypperlig förvaring. MEN det är inte riktigt i den stil du visar här…..ganska mkt mer modernt. Du kanske har sett det på min blogg..eller på styleroom. Jag kan fota och lägga upp på bloggen i morgon om du vill se:) Fast jag bor iofs inte i dom angivna områdena..Men ändå:)

Mvh Jenny

Anonym

Underbart sovrum du visar!

Så himla synd att vi inte är klara med min walkincloset. Pardörrarna måste på plats först. Annars är ju sovrummet fint med vit kakelugn och två stora fönster.

En annan gång hoppas jag 😉

Kram Linda

Strandkullen

hej. Vilket vackert sovrum du visar idag! Vad menar du lite mer ingående med bra förvaring? kramis semlan

Norrfrids Eija

Aaaah vilket vackert kungligt sovrum du visar, där skulle man sova som en prinsessa! Vad bra att snart få tips om sovrumsförvaring, vi har brist på förvaring där vi med!
Eija

Translate »