badrum

Lilltoan är äntligen färdig..

Handduk från Ticking stripes

Blandare från Grohe

Alltså jag är så glad, nu har vi tre renoverade badrum. Ett badrum och två små toaletter, en i källaren och så denna på övervåningen.

Den är hur söt som helst. Massa vinklar och vrår!

Jag har bott flera gånger på Hotel SP34 i Danmark och de har så snygga väggar. Jag fick reda på att väggarna är putsade med spackelfärg från Kabe. Så gången efter, tidigt i våras införskaffade jag mig spackelfärg från Kabe när jag ändå var över sundet för jobb i Köpenhamn.

Vi är jättenöjda med resultatet, rufft och snyggt. Det var inte helt lätt med alla vinklar och vrår, hade nog varit lättare med en plan vägg, men vi är supernöjda.

Ha det så gott/Anna

7 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »