nyår

På väg..

Då bär det iväg på jobb igen!!
Nyköping är destinationen! Sitter i bilen och väntar på min kära Carina, vän och fotograf!

Jag vet inte riktigt vad ni mina fina läsare tycker om reklamen som finns på min blogg ! Jag har bloggat sen nov 2007 och tycker reklam är en kanon bra möjlighet att få in ett par slantar på! Då jag lägger ner många timmar på bloggen!
Jag får be er som ogillar reklam att blunda lite med ena ögat :)) blink blink!
Ha det så gott/ Anna

Bilderna fotade med iphonen,via Istagram!

10 Comments

 • Ekomam

  Hej Anna!
  Jag förstår din tanke om reklam. Men tycker också att det ligger en viss lathet i det hos många bloggare. Istället för att som i ditt fal tjäna pengar på det som faktiskt berör din blogg, ex ett sammarbetet med ex. Hemtex och känna att du står för det, så ber du dina bloggläsare blunda med ena ögat. Som tidigare responsen tycker jag att det förstör helhetintrycket och utseendet på din sida. Vilket jag gissar att du lagt en hel del tid på i övrigt!
  Underbara Clara har kloka tankar här: http://www.underbaraclaras.com/clara-reflekterar/vill-du-synas-har/
  med de vänligaste hälsningar Carolina

 • Tina

  Helt greit det, kjekt med noen ekstra kroner! Blinker litt ekstra jeg så forsvinner den…. hihi… god helg det er endelig fredag:))))

 • creando

  Nyköping alltså! Väldigt nära mina gamla hemtrakter… Ha det så fint! Vad jag tycker om reklam, det vet du ju redan så det tar jag inte här 🙂 🙂

  Kramar Kicki

 • LIVSGLITTER

  Jag tycker faktiskt att det är innehållet i bloggarna som spelar roll, visst att designen betyder mycket och att annonser kan "störa" men inte så mycket att man slutar läsa om man tycker bloggen är tillräkligt bra vill säga 😉

  Tycker också att det skulle vara en självklarhet att kunna tjäna sig en slant, speciellt alla som lägger ner väldigt mycket tid. Det är ju nästan som ett halvtidsjobb ialf 😉

  Ha en fin kväll och lycka till med jobben! Kram L

 • Tinas vita bo

  Inte snyggt och rätt så störande med reklam på bloggen…
  Har märkt att nästan varenda svensk blogg har reklam nu…
  oavsett hur många besökare de har..

  men det måte var och en betämma för sig och jag blundar för det! 🙂

  Lycka till med jobbet!
  Kram Tina

 • Bromans Bravader

  Rent estetiskt tycker jag att annonsering lite "förstör" en bloggs visuella uttryck. Dock har jag full förståelse för att man som bloggare på en sajt med många läsare vill kunna tjäna en slant. Vem tackar nej till pengar liksom? Så då kan man gott och väl blunda med ena ögat.
  Men jag är lite undrande till mindre, eller små bloggar med inte så många läsare som har annonser. Just eftersom jag tycker att annonserna lite förstör, och hur många ören kan en mindre blogg dra in? Det blir lite löjligt.
  Fast å andra sidan har jag ingen aning… det kanske går att tjäna pengar på detta även som mindre blogg.
  Kram Jannike

  • Anna Truelsen

   Hej! Jag kan helt o hållet hålla med'! Reklam är inte så snyggt!

   Man måste ha rätt många besökare för att tjäna något på det hela! Jag får inte in så mycket cash! Hade nog behövt ha ett par tusen till besökare för att få ihop en stor slant! Reklam är + men det är passionen att blogga som är det viktigaste för mig!
   Kram

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »