nyår

Nu är skåpet fullt..

 Nu skåpet fullt av porslin. Jag har ju tömt ett helt vitrinskåp, så jag var ju tvungen att hitta nya platser för sakerna!!
Det är så spännande med förändringar, samtidigt som detta kommer bli ett oerhört rörigt och ofärdigt år.Om allt går som det ska så ska, så ska fyra fönster in i matrum/vardagsrum + pardörrar mellan matrum vardagsrum in.Vilket medför att väggar ev tak får göras iordning. Det har jag iofs längtat efter.Ett år när begreppet ta det med ro får regera!!

I dag är det butiker på”tapeten” i fabriken. Jag är ingen butiksmänniska men jag kan ju alltid tipsa om Gekås, där gör jag många fynd..Samt dynamit.nu där det finns många snygga plåtmöbler som är rätt så plånboksvänliga.Loppis är ju annars min melodi!!
Kram kram Anna

5 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »