nyår

Livingroom..

 Något jag verkligen gillar, är olivträd, snygga kuddar och ljusstakar.Det är piffiga saker det!!
Här hemma är det lite omändringar på schemat. Vi håller på att montera ner köksvitrinskåpet som står vid matbordet.(är det någon som vill köpa det så är det vitmålat kungsäterköksvitrin i ek.Säljes billigt) In ska istället ett skåp komma , som min händiga morfar har byggt! Bredvid skåpet kommer en dubbelaltan dörr med fasta spröjs att sättas in..Härligt –  Vi bor ju så vackert med skogen alldeles in på!
Till helgen kommer min farbror hit och hjälper mannen med att sätta in altandörrar med fasta spröjs i barnens rum, det ska bli så fint! Och i källaren/ladan håller jag på att renovera fönster för glatta livet. Hoppas, hoppas på att få in dem i sommar!! Det är så spännande att få göra iordning fönstren. Jag längtar så till att få se huset med rätt fönster! Jag känner en oerhörd vördnad för dessa gammal fönster. Tänk vad många människor som har tittat ut genom dem. Fönstren, ja de är 100 år och i kärnvirke!!
Ha en fin dag Kram Anna

15 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »