nyår

Burk fynd…

I går kilade jag in på en loppis när jag ändå var i väg för att köpa färg…Hittade den här fin burken. Blev alldeles kär.Den fick givetvis följa med hem. Den kommer bli så fin på min köksö, som min rara morfar bygger åt mig!!

Här målas det för fullt. Det var verkligen ett stort och omfattande projekt det här med att ta fram pärlsponten och renovera den…Det går framåt det är ett som är säkert iallafall..
I dag åkte vi på en loppis.. Vet ni jag hittade en likadan burk till fast senapsgul!! Nu har jag två härliga brödburkar. Lustigt att hitta två likadanan burkar inom loppet av 1 1/2 dygn!!!

Jo hur mycket jag gillar burkar… Det kan ni läsa om i Expressens bilaga Leva o bo på lördag. Mitt skafferi kommer vara med i reportage där! Leva o bo säljs bara lör och sön om ni vill ha tag på ett ex!!

Ha en fin helg. Jag ska i väg och sjunga på en stor konferens i Kyrkan i kväll. Det ska bli så kul!! Sen blir det jobb i morgon. Ledig lör – sön, Lovely!

Ps, De två såskannorna till höger fick jag av Carina i födelsedagspresent!

Kramelikram Anna

21 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »