nyår

Skafferi i gammalstil…

I dag kan man se mitt skafferi i Expressens bilaga Leva o Bo!
Av Anna Truelsen Foto Carina Olander
Det som jag vurmar så mycket för är ju gamla burkar.. De är så spännande. Kanske ni också minns det där underbara barnprogrammet om ett skafferi fullt med gamla burkar. När programledaren öppnade en burk så började ett barnprogram… Ja, det gick iallafall när jag växte upp nån gång i början på 80 talet!!
Skafferiet betyder mycket för mig. Funktionen ska vara som en förlängd arm till kylskåpet.Jag minns när jag som barn kikade in i min mormors skafferi. Där fanns massor av spännande ting på hyllorna. Kakburkar, karameller, rester från middagen. Det känslan vill jag ha i mitt skafferi…
Tack alla ni söta som har mailat mig ang skafferiet.. Trevligt att jag har inspirerat er.. Lycka till med skafferi bygget!!
För mig är skafferiet kökets själ!
Tack snälla Mia för att du kom ihåg vad barnprogrammet hette!
ha en fin helg..
Kramar Anna

27 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »