nyår

En korg med trevliga ting…Och vinnare är!!!

I går var jag i på piffarhumör !! Tyckte plötsligt inte om den lilla hyllan med hönsnät längre..fick en ide om att jag kunde sätta upp ett dokument på den väggen i stället..

Vänta nu, jag har ju inget stoooort dokument..men man tar vad man har , kika ner så ska ni få se…

En korg med massa saker som inte hade nån plats..så här ser det ut för tillfället..Men jag har målat ett av de fina borden jag fick i Danmark! Så när jag får det på plats så kan allt hända.. Tavelramen har jag fyndat på loppis för några månader sen…Jag hade inget stort dokument. Så jag klistrade ihop två panduro dokument!!Fiffigt va!!!

Lådan har jag fyndat på loppis!!Det var en vinlåda!!Jag limmade fast ett dokument med dekupoagelim…Vad jagska ha i, vet jag inte riktig!!Men har funderat på att ha fin besticken där i!!

Jag har inte gjort nått med lådan utan den var så fin när jag hittade den..Gillar den krackelerade ytan!!

Okej!!Nu har jag hållt er på halster länge!!
Fösta vill jag tacka alla som var med i utlottningen!!Trodde aldrig intresset skulle vara så stort för min lilla utlottning!!Det var väldigt kul att kunna dela med mig lite av mina loppisfyndade skatter!!

Trevligt!!Nu fick jag ju faktiskt en inblick vilka ni är som kikar in här hos mig!!
Grattis , grattis!!
Första pris !
Går till!

Andra pris!Går till!Ulricasom har bloggen Ulrikas blogg!!Tredje pris!
Går till! Livet i träsket!Tack alla ni som deltagit!!!Vinnarna Kan mejla mig sina adresser på!mylovelythingsanna@gmail.comI dag har jag vart med om nått hel kul!!Jo när jag och en kompis var på en loppis runda i Varberg..Så kom det fram två tjejer till mig!!De frågade om jag var Anna!!De hade känt igen mig från bloggen!!Det var ett jätte kul och trevligt möte.Den ena tjejen berättade att det är hon som har bloggen 8 hektar..Kika gärna in till den hennesblogg 8 Hektar..Det var hennes super trevliga mamma som var med också!!Det var verkligen trevligt att träffa er!!Hoppas att ni hittade fina fynd!!Så här beskriver de sin spännande blogg!!Från vansinne till verklighet! Från storstad till landsbygd! Följ med runt våra 8 hektar. Timmerhusflytt, bandvagn, kräftor, kossor, mormor, äggoljetempera, lindrev och andra tokigheter. Ha det så bra alla läsare och bloggvänner!!Kramar MyLovelyThingsAnna

27 Comments

 • Philura

  Grattis till alla vinnarna. Vilken energi du har som arrangerar utlottningar. Jättefina priser och en massa härliga inlägg, besöker din och andras bloggar alldeless för sällan men tiden räcker ju sällan till…
  Ha det gott!

 • Handplockat

  HEL snyggt!!!!
  fiffigt
  (vi som säljer panduros sortiment borde ju fixa något liknande på jobbet)

  Jag har en utmaning åt dej som handlar om patina

  hakar du på ?

  ha det bäst

 • Lilith

  Vilken fiffig idé med dokumenten! Snyggt blev det! 🙂
  Oväntade möten är kul… Man vet aldrig vem man stöter på när man minst anar det! 🙂

 • LantlivsAnette

  Halloj där !
  Jaa det ska vara du att kunna göra en så fin tavla !! Himmel vad fin..
  Och så fint du har det..man blir alldeles tokig här bakom data skärmen…
  Vad roligt att få träffa andra bloggare..jag måste kika in på den bloggen sen..
  Ha det så bra idag på er utflykt,det är mysigt att titta på gamla fina hus,fika o ha det bra..
  Kram Anette

 • Lilla Blanka

  Hej Anna!

  Sitter här 2 min innan vi skall iväg till Vbg..maken packar bilden 🙂

  Njuter och myser som vanligt av dina underbara arrangemang..!!!

  Lådan blev ju jättefin!

  Har ett tips på var du kan hitta sånna där gamla slitna hinkar..mailar dig i kväll.

  Har du nåt tips på loppis inne i Vbg..cykelavstånd? Tänkte ha cykeln med mig 🙂

  Kraaaaam
  Mia

  PS Oj glömde gratta Marie..vad KUL och vilken TUR hon har den rackarn!!! 🙂

 • Hannis

  Oj vad du pysslar och står i!
  Riktig energispridare du=))
  Och FINT blir det!
  Gillade lådan skarpt!

  Och stort Grattis till alla vinnarna!

  Kram Hannis

 • Anonym

  Vad fint du har gjort med dom fina dokumenten, du gav mig lite ideér nu……*fniss*
  Kul att bli igenkänd i en annan stad t.o.m.
  Måste bara säga grattis till tjejerna som vann i din utlottning.

  Kram Pernilla

 • Mysiga lantliga ting

  Oj så fint det blev med ditt dokument! Skulle passa bra hos mig oxå =)
  Lådan var så fin.

  Men vilken utlottning, synd att man missade den… vilka superpriser du hade. Vinnarna blir överlyckliga kan jag tro.

  Kram Johanna

 • Galleri M&B

  Så fint det blev med dokumenten! Både i ramen och på lådan… Och så många fina saker i korgen som verkligen borde få någon ny plats att bo på…:O)

 • Kamomilla

  Tack vännen, jag hade en underbar födelsedag..
  Jag ska nog också så i krukor framöver, verkar enklare och egentligen klarar man sig med mindre mängder också…Vår rucola blev för stor och träig i smaken då vi inte hann äta i den takt som den växte. Nu torkar jag timjanen, oreganon och dillen som jag tog tillvara och så har vi egna godsaker i vinter att njuta av! 🙂

 • Kamomilla

  Grattis till alla som vann!

  vad du är underbart kreativ och du ser så stor potential i saker! Det är underbart att få följa med din blogg som inte bara bubblar av kreativitet utan också av en så genuin livsglädje!

 • Stämningsfullt

  Hej!
  Men åh så fint du har gjort! Gillar verkligen lådan!
  Vad roligt att de kände igen dig idag 🙂 Måste kika in på den bloggen!
  Passar på att säga Stort Grattis till de lyckliga vinnarna! Det var verkligen helt underbara priser de fick 🙂
  Ha det gott.
  Kram!

 • Marie

  Nä, jag tror nästan jag svimmar!! Detta måste vara min lyckodag, det är den andra vinsten jag vinner IDAG!!!!! Tack snälla goa Anna, inte klokt vilken fin vinst!!! Jag mailar dig min adress under kvällen.

  Nu ska jag sansa mig och kommentera ditt fina inlägg också. Du är så påhittig Anna, så fint det blev både med tavlan och med lådan. Jag blir jätteinspirerad!
  Och sen njuter jag av de vackra bilderna också, du har så mycket fina möbler och detaljer!!!

  Ha en toppenkväll Anna!
  Kram från en jätteglad Marie som kanske borde fundera på att åka och köpa sig en trisslott denna turdag.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »