nyår

Ett litet bord som blivit vitt!!

I söndag så målade jag fönsterbrädan vit..det har jag velat göra länge men inte haft nån inspiration..Så efter att ha vart på semester ett par dar så infann sig inspirationen när jag kom hem.
Har vart och införskaffat mig två nya murgrönor..Hoppas, hoppas att de här ska klara sig..

Bordet blev så fint i vitt tycker jag!!Det kom mer till sin rätt!! Så här såg det ut innan!!
Den lilla glaskupan betade jag bara 10 kr för!!Den passade så bra till mitt lilla silverfat!!

Köpte kopparna på loppis för 20 kr..Väldigt prisvärt tycker jag !! Runt ljusen har jag lagt snäckor som vi plockade i Halmstad.
Jag är lite svag för gamla väckarklockor..Denna fyndade jag för 5 kr ur en baklucka, på en backlucke loppis!!
Jo, ang mina loppisbesök!! Så är jag ju rätt ofta på loppis..Har jag vägarna för bi så sticker jag ju in en snabbis..Brukar aldrig handla för stora pengar..Ibland hittar jag flera saker.ibland bara nån sak.Visar inte allt på en gång här på bloggen..Det är därför som det är en strid ström med loppisfynd på mina bilder!!
I går var vi på en mysig picnic i Äskhultsby..Det är en gammal by som härstammar flera hundra år tillbaka..
Barnen och jag bakade stooora kärleksmums , hallongrottor förmin 10 åriga son hade vart ute och plockat massa hallon till mig. Och efter ha sett Mias goa hallongrottar så visst jag vad jag skulle göra..Dottern bakade rulltårta och så hade vi bullar i frysen som packades ner i picnicväskan med..
Ni kan tro att vi mådde gott, massa fika , sol och mysigmiljö!!

Ha det så bra alla läsare och bloggvänner!!

Kramar från MylovelyThingsAnna

25 Comments

 • Anonym

  Vilken mysig picnic ni har haft på ett supermysig ställe…..

  Så fina bilder du visar oss, gillar din fina gamla väckarklocka.

  Nää nu ska jag gå en lång promenad i den sköna vädret.
  Ha det bra
  Kram Pernilla

 • Marie

  Hej Anna!
  Så fint det lilla bordet blev med lite vitfärg och som vanligt har du gjort en massa fina fynd! Väckarklockan var väl den du fyndade när vi var iväg, den är superfin!
  Vilken mysig picknic ni hade, en massa smaskigt fika!

  Ha en bra söndag!
  Kramar Marie

 • Loppisliv

  Jisses så mycket fint du visar. Bordet blev hur fint som helst ju. Kaffekopparna är underbara, i dem skulle jag gärna ta en kaffetår eller två…..och din väckarklocka är ju en sån där vill bara ha grej 🙂 lovely lovely things as always 🙂 kram Paula

 • milly Garden

  Oh vilka vackra bilder du visar igen! Många fina fynd! Bordet är jättefint. Sneglar på din fina fågelbur, tycker dom är så fina att dekorera med…. Ja murgrönor kan vara svåra ibland särkilt nu sommartid då man lätt glömmer vattna dom…. är rädd att jag fått spin på en av mina.. hua.

  Trevlig Helg!
  Kram Marina

 • LantlivsAnette

  Jaa..här är det alltid så trevligt att kika in..alltid fina saker !!
  Ojj en sån gammal väckar klocka måste jag spana efter..sååå fin..
  Jag måste gå tillbaka o kika på dina bilder en gång till,du har så himla fint alltså..du kan det där..
  Ha det så bra idag,här skiner solen och jag ska ut på stan med kompisar och fika..kanske jag lurar in dom på någon loppis..hii..hii..
  Kram Anette

 • Hanna i Det stora grå huset

  Hej Anna gumman!

  Tack för dina goa ord. De värmde så ska du veta…
  Kram på dig!

  Nå, vad tyckte mannen? Visade du minskänk för honom? Inte kan han väl neka dig till att måla eran efter den förvandlingen? Eller? Hihi!

  Du visar så jättefina bilder, jag har sagt det förut, men jag verkligen älskar ditt hem…
  Så härligt när du fixat det med så bra medel…

  Önskar dig en riktigt fin helg!
  Jättekramar Hanna

 • Kristina

  Du är en utav mina favoritbloggar att titta på. Tycker helt klart att bordet blev snyggare nu när det är vitt.

  Jag försår inte hur du kan hitta så biliga loppissaker, när jag hittade en glaskupa på loppis så kostade den 200 spänn inte klokt!!
  ha det bra kram Kristina

 • MormorRuthsAnn

  Hej där Anna!
  Gud, jag ser att jag missade tävlingen stort….uuuuhhhhh, men jag har liksom inte haft så mycket tid den senaste veckan och du sprutar ju verkligen ut inlägg!! Men det kan jag förstå, du har ju en fantastisk energi och dessutom är du en loppisjägare av världsklass….hihi….tyckte vi var ganska så lika när vi var tillsammans på loppisrunda….man måste gräva i alla vrån, det är oftast där de bästa fynden gömmer sig!

  Tack för den varma kommentaren till mig, du är så go och varm och hjärtlig.

  Ååhhh, vad härlig din picknick med barnen lät…förbereda sådär med massa underbart bak och sedan bege sig. Mysigt!

  Vad vackert du gjorde med dokumentet…men jag fattade faktiskt inte…vadå du satte ihop 2 dokument? Jag ser ju inga skarvar? Hur gjorde du?

  Underbar vinlåda! Helt underbar….
  Bordet du målat blev så fint där det står, älskar ljusen där bredvid silverfatet med kupa…suck så vackert….

  Kramilikram
  Ann

 • Living by Milla

  Bordet blev såå fint i vitt! Det är tur att det finns vitfärg,hihi!

  Men du.. vilket underbart rum ni har med så ljuvliga detaljer. Murgröna är vackra, tyvärr överlever de inte så länge hemma hos oss.

  Ha en fin helg!
  kram Camilla

 • Nr. 5

  Heisann
  Vilken fn blogg du har. Blir alltid så misunnelig på alle dere som finner så mange bra loppemarkeder rundt omkring. her jeg bor er det ingen 🙁 Da er det fint å få titte inn og se hva dere har kjøpt iallefall, og få litt inspirasjon 🙂
  Legger bloggen din til listen over blogger jeg besøker jeg 😉 Mye fint å se på her.

  Klem fra nr. 5

 • Monolilith

  Vilka fina loppisfynd! Kopparna är underbara! Och den gamla klockan också! 🙂
  Det låter som en mysig utflykt du gjort med massa godsaker.
  Ha en trevlig helg!

 • Guldkant På Livet

  Men ett sånt vackert rum du har, vilken miljö du bor i , så vackert! Och nej, att den lusten att måla ska infinna sig får jag ofta vänta länge på, det är så mycket jag skulle vilja ha målat men jag måste erkänna, jag gillar inte att måla, bara små saker som går fort! Vilka fynd du har gjort, jättesnygga koppar och kupan för en tia, allt passade så bra hos dig! Ha en bra helg! Mari.

 • Virre

  Bordet blev ju kanonfint! Tänk vad lite färg kan göra!

  Kopparna är från Mique, tidigt 90-tal. Jag har två ljusstakar och en blomkruka/skål ur samma serie som jag fick när jag slutade på ett jobb -92.
  Gillar dom skarpt!

 • Tant Theas lilla torp

  Alltså ANNA!

  Du har så fint! Så jag smäller nästan av! Om inte du och ditt hem hamnar i en iredningstidning inom en snar framtid skulle jag bli grymt förvånad.

  Du platsar verkligen där med råge!

  Drömhem och trädgård vore helt klart passande!

  Och finfina fynd också! :o)

  Ha en fin dag!

  Kram

  Monika

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »