nyår

Jag har fått tag på en Sifon!!

Jag har fått köpa en Sifon av Marie Vita ranunkler …Är så glad för sifonen..har länge velat ha en..Nu står den tillfälligt på min köksbänk…

Kände mig lite rastlös och hade en enormt sug efter att pyssla…Här ser ni resultatet!!Tycker att det är bra att inte vara sysslolös när man har mycket runomkring sig..Att pyssla är ett bra sätt att skingra tankarna…

Gamla trådrullar är så trevliga i alla dess former…Väldigt dekorativa!!

Hoppas att ni har det bra kära läsare och bloggvänner..Har mycket runt omkring mig just nu..har inte hunnit kommentera hos er..men jag har vart inne och läst lite här och där…

I går var jag och lilkillen i skogen..Vi plockade kantareller och stora fina trattkantareller..Ett otroligt trevligt tidsfördriv..
På menyn i kväll kommer det att bli potatisgratäng, stek och stektsvamp..Mums, det blir gott!!

Ha det så bra…
kramar MyLovelyThingsAnna

25 Comments

 • Nygammalt

  Underbar siffon du lyckades köpa till dig och dina strutar är ju bara så fina. Kommer inte ihåg när jag pysslade senast, får ta och skärpa mig tror jag för när man väl kommer igång så är det ju så roligt. Vart hittade du det fina papperet?

  Hoppas det går bra med husförsäljningen!
  Kram!

 • Willewira

  Hoppas helgen varit god! 🙂

  Vill säga grattis till din vinst i min lilla utlottning! Skicka mig din adress så kommer snart vinsten på posten.

  Ha en skön söndagkväll!
  Kram Willewira

 • Guldkant På Livet

  Sifoner och strutar, höjden av lycka: ) Så fint du arrangerar allt och så vackert i rummet med de rosorna! Önskar jag hade hälften av pyssellust som du har, ursnygga strutar har du gjort!!! Mari. ( jag bara möblerar om hela tiden: )

 • tess

  Hej åh så kul att kika in hos dig,det är alltid lika kul att hitta en ny blog som jag kan följa.Sifonen var underbar,vill själv ha en men det dyker nog upp en när jag minst anar.
  Kika gärna in till mig,går det bra att länka dig???
  Ha en fortsatt mysig helg.
  Kramis Tess på tildaochmamma

 • Annas skattkammare

  Ja visst är sifoner vackra och du ska tro att jag blev överlycklig när jag fick köpt en för några veckor sen! Dina strutar och blickfång är verkligen helt underbara Anna! Hoppas det går bra med allt! Kram /Anna

 • vitating

  Hej Anna!
  Hi hi, var du oxå en av dem som fick köpa Maries sifon, läste att Sivan var snabb oxå! Jag köpte en för en tid sedan som står på min köksbänk i potatiskoregn, de är såå fina! Helst vill du väl bara pynta med alla nya ting i det nya huset nu förstår jag! Åhhhh jag skulle längta ihjäl mig! När jag vet att jag ska flytta brukar jag tappa den där pyssel och fixargnistan, vill inte göra någonting hemma förren man kommit till nya stället! På 5 år flyttade vi 4 gånger innan vi köpte detta hus, nu har vi bott här i 4 år och jag hoppas vi har flyttat klart!

  Trevlig helg!

 • Änglahem

  Kvällning Anna, eller Nattens kanske jag borde säga….Nu sitter jag här seeent igen.

  Ja tack vännen för igår, det var mysigt som alltid! Får bara komma ihåg att fixa barnvakt lite tidigare nästa gång, blev ju ett litet kort besök…

  Sifon!!!!! Lyckos dig!
  När vi var i Moheda i somras, så hittade Mia en sådan till mig, jaaa och vad händer…dom höll den i en annan kassa än där jag ställde mig så jag glömde totalt av den!! Först när jag skulle ut och redan betalt, dååå slant pengen ner och då orkade jag inte ställa mig i kö igen…dom var ju ända ut i stora rummet!!*suck* Nåja…det är ju bara världsliga ting…*fniss*
  Du har det så fint i lådan där! men den är gjord efter mitt besök? Hoppas jag sååå jag inte missade detta!!! men inte vá?*håller tummen*

  Visning söndag? Här går det undan! men då ska jag hålla BÅDE tummen och stortån då! Bägge tummarna sägs ju betyda otur…så den varianten tar jag inte! Lycka Till!

  Åhhh du måste lova att ringa mig såååå fort du vet något!! Pls!

  Ha en skön helg vännen!
  Kram, Ulrika

 • Floras Kulle

  Jaså, det var du som köpte en av sifonerna! De är verkligen supercharmiga.
  Vilka fina strutar och andra saker du komponerar. Jättekul och inspirerande att titta runt på bloggen!
  KRAM: Annette

 • Marie

  Hej Anna!

  Så skönt att den kom fram ordentligt och vad fint den passade hos dig. Vilka ljuvliga strutar du har gjort, så vackert tillsammans med trådrullarna och sifonen.

  Ha en härlig helg! Vi hörs!
  Kramar Marie

 • Lilla huset på prärien

  Åh gud… vad gott det låter. Jag blir störthungrig. Eller jag är hungrig men jag blir störthungrig när du beskriver vad ni ska äta! Så himla gott… stekt svamp. Måste köpa hem imorgon. Har inget svampställe och ingen jag känner har heller… som skulle kunna tänkas skänka lite till oss 😉 men KÖPA går ju också bra.

  Ha en riktigt mysig helg!

  Kram Jenny

 • Jeanettes hus

  Härligt att Du äntligen fick din eferlängtade sifon.
  De är så läckra!

  Jag gillar dina strutar jättemycket.
  Precis som du och många andra bloggare gör också jag strutar.
  Kul att vi alla gör olika!

  Hoppas att du hänger på Marie och följer med på bloggträffen i oktober….
  Ha det bäst!
  Kramisar
  Jeanette

 • Willewira

  Hej Anna!

  Hoppas allt är bra och att det går framåt med husförsäljningen.

  Den är superfin, din sifon! Jag gillar den gröna färgen.

  Duktig har du varit också! Vilka fina strutar!
  Var får du tag i pappret?? Och är det papper eller tyg innanför pappret. Blir lite sugen att göra egna… 🙂

  Så du har kommit ut i skogen och plockat ”guld”. Mums vad gott!!
  Måset se till att jag kommer ut jag med… Kantareller är ju sååå gott!!

  Förstår inte… har lagt till dig i bloggkoll, men du kommer inte upp bland bloggarna?? Som tur är har jag ju en länk… 🙂

  Sköt om dig och ha en riktigt skön helg!!
  Kram Willewira

 • Morse farm

  Hej Anna!

  hur går det med husförsäljningen? Håller tummarna för er fortfarande.

  Vad fina strutar du har knåpat ihop.

  Vad mysigt med svampplockning!

  Ha en trevlig helg!

  Kram Bodil.

 • ~Anitas Ljuva Rum~

  Ja men hur underbara är inte dom där sifonerna! Och så vackert du hade arrangerat!
  Och vilka strutar du hade knåpat ihop Anna! Ja men visst är det så roligt att få pyssla!

  Ha en trevlig helg

  Kramis Anita

 • Anonym

  Så du har fått tag på en nu? vilken lycka….Vill oxå ha en.
  Vilken trevlig middag det blir i kväll, blir nog nåt liknade här för oss, förutom färska kantareller förstås.

  Ha det bra
  Kram Pernilla

 • LantlivsAnette

  God morron vännen !
  Åhh , så du har fått tag i en sifon nu..dom är så himla fina..jag har två stycken,dom har stått i glasverandan hela sommaren , men nu måste dom snart få flytta in.
  Ojjj vilka underbara strutar du kan göra , jättefina.
  Jag har inte riktigt komit igång med pysslandet ännu,men i helgen är jag ledig så då ska jag sy en vit gammeldags särk till en ljuvlig Maileg kanin som jag har köpt…jag ska visa sen då det är klart..jag vet inte vad det är med mig men jag älskar gammeldags leksaker, just nu söker jag efter ett gammalt dockskåp…jag har massor med möbler oah annat som behöver ett hus..
  Hoppas att det går framåt med husförsäljningen..
  Ha en skön dag, visst fikar vi idag då det är Fredag ? mummsss..
  Kram Anette

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »