nyår

Ska vi byta grejer, med varann!

(Kupan på bilden är köpt i en svensk nätbutik, är nu slutsåld)
Jo, jag har funderat lite..Sen jag hittade det stora flugnätet i Danmark så känner jag att jag har ett för mycket…Tänkte att det kanske finns någon som är intresserad av att byta med mig..Jag är väldigt sugen på Julkulor i fattigmans silver..Tänkte att det kanske finns nån som har ett par över och är väldigt sugen på ett flugnät.. Är du intresserad av en bytesaffär, mejla mig på
Tillägg!!
Flugnätet är nu ner packatt, snart skickad till sin nya ägare..Det bidde inte julgranskulor nu..Men ”kulor” till att köpa Julgranskulor..Tack E… för byteshandeln!!

Den här burken i nät hittade jag för 15 kr på loppis i helgen..Tycker att den är perfekt som värmeljusförvaring..Jag känner mig verkligen helt såld på nät..Det är nått visst med det! Industriell look men lantlig endå…

Ha det så bra..tack för alla besök och hälsningar.Kram MylovelyThingsAnna!

20 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »