nyår

Vinst och pyssel…

Detta fina paket kom i dag till mig i min brevlåda..

Min fina vinst från MiaMaria som har den otroligt fina bloggen Vitt hus med vita knutar kika in till henne och se alla hennes vackra skapelser….

Jag knåpade ihop lite Julgranspynt igår kväll..Nu när det är så mörkt på kvällarna så blir jag så pysselsugen..Det är väl bra att vara ute i god tid, eller vad säger ni?

Ha det så bra.Kramar MylovelyThingsAnna

27 Comments

 • Loppisliv

  Hej Anna din pysselmaja 🙂 Grattis till vinsten förresten. Så fina saker. Vad duktig du är, dina julsångskulor blev ju jättecharmiga.Blir så himla julpyssel sugen när jag ser alla er här på bloggarna som gör så fina saker. Ohh vad fint också med mossa i krukorna ute. Ha en härlig helg vännen. Kram Paula

 • Emma

  Grattis till den fina vinsten. Jättefint julpyssel, visst blir man pyssel sugen hela tiden nu. Tur att jag har så många möbelprojekt som väntar:)
  Kram Emma

 • Lockas lilla längtan

  Hej du glade!
  Ja, MiaMaria gör SÅ fina saker, jag förstår att du blev glad. Till och med pakeket var ju fint =o)
  Nej, det är fyllt normalt att pysslainför julen redan på semestern. Eeee.. eller är det bara jag som tycker det?

  kram Veronica

 • Madeleine

  Hej! Absolut, att vara ute i god tid är aldrig fel. Kanske skulle man hämta jullådan i förrådet. Bara lyfta på locket och kika lite…så att jag vet vad jag ska köpa nytt och vad som kan tänkas kompletteras. Hihi. Ha de så bra! Kram Madeleine

 • Millas hem

  Hej Anna!
  Grattis till vinsten! Jag veeet…hon är verkligen jätteduktig!
  Det är du också, julgranskulorna är superfina och dina senaste alster går inte heller av för hackor! Men hur hinner alla pyssla så mycket?! Men jag och en kompis pratade häromdagen om att ha en pysselkväll med glögg och pepparkakor, så då kanske det blir att pyssla lite. Kul att få inspiration!
  Kram Camilla

 • lever loppan på landet

  Kikar in på din blogg för första gången och så inspirerad jag blir!! Den är verkligen ljuvlig 🙂 …så mycket fint!!
  Hit kommer jag gärna igen…
  [fint skrivet och verkligen tänkvärt om Kalle nere på sidan]
  Ha en skön dag!
  /Heidi

 • Viola

  Hej Anna, vilken ljuvlig vinst, sulle blivit så glad om den kommit till mig, rosor vet du…och så har du gjort igen så rart julpyssel, här får det vänta, har precis accepterat hösten, är alltid trög i årstidsväxlingarna, helst ska det vara vår och sommar för jämnan, ha en bra dag, kram VIOLAN

 • Hulda

  For en flott gevinst! Virkelig et nydelig skilt hun har malt på. Så flott du har stylet bildene også da, med rosene foran.

  Veldig søt julepynt du har laget, blir fine på treet. 🙂

 • Anonym

  Grattis! Ja jag såg att det var du som vann dom fina sakerna lyckos du!
  Bra ideé det där med att byta grejer fast nu slutade det på annat sätt :-))
  Superfina julsaker du gör jag har inte börjat ännu men snart är jag väl igång.*hihi*

  Ha det bra
  Kram Pernilla

 • Lilla Blanka

  Hej Anna!

  Vinsten är såå fin – GRATTIS!

  Har svårt att hinna blogga, så jag missade ditt inlägg med den fina nätburken (helt underbar..vill åka bort till dina trakter igen och shoppa shoppa på de bra loppisarna som finns där!)

  Dina julgranskulor med noter blev jättebra, visst är det kul att förändra dem sådär..det blir ju en helt annan grej 🙂 Jag kan se framför mig hur fina granarna kommer att bli i år med allt fint pyssel..

  Hoppas vi kan ses snart, det behöver ju inte vara så jätteplanerat, lite shopping eller nån loppis, eller en sväng till Ingrid i Gbg som Marie och jag fick akut lust till 🙂

  Kraaaam goa vän, önskar dig en jättefin helg!

  Mia

 • RANA

  Grattis till vinsten! Vackra saker, både vinsten och pysslet.

  Håller med dig om att nät (inlägget nedan) är läckert. En slags rå, romantisk känsla.

  Fridens liljor,
  Rana

 • Marie

  Grattis till den fina vinsten du vann hos MiaMaria, så vackert hon hade slagit in den söta skylten.
  Jättegulligt julgranspynt du har gjort, klart man ska börja i tid. Jag har huvudet fullt utav julpyssel, måste bara införskaffa lite material först innan jag sätter igång.

  Ha en mysig kväll Anna!
  Kramar Marie

 • LantlivsAnette

  men jisses..vad tänker jag på..himmla fint det där pyntet till granen, ojjj vad vackert du kommer att ha det till jul !!
  Har vi tur så har du ett paket i lådan i morron..ett prickigt ett…
  Tjiiinnggg….

 • LantlivsAnette

  Åhhh du, det var ett fint paket det där…
  Och visst är det bra att vara ute i god tid med julens pyssel, jag har inte kommit igång ännu med det, jag har så mycket som jag vill renovera innan jul så jag har tankarna i det nu, jag sa till karln idag att jag kan vara ledig med honom nästa vecka i två dagar också börjar vi riva parkett golvet…vet du vad han svarar !!!
  – Jaaaa, det kan vi väl !!! Jiippieee…man tror ju nästan inte det är sant !!
  Nu längtar jag tills kofoten sätts i golvet, det du !!
  Ha det gott Kram Anette

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »