nyår

Vårt nya hus!!

Här kommer bilder på huset..dessa bilder är de som låg ut på hemnet när huset var till salu! De är fotade av en fotograf..Huset dimensioner och färg ändras lite pga av att det är fotat med vidvinkel..


Hej alla goa bloggvänner och läsare!!

Dagen i går tillbringades först på jobbet till halv 2.Sen bar det iväg till banken..Efter det hämta barn, hämta lite möbler.Sen iväg till huset.3 av barnen fick gå från deras skola till huset..Vilken upplevelse det var för dem.
Vår Jonatan som var med oss i bilen till huset..Tog ett glädje varv runt huset och vråla nu är det vårt hus!! Ja, mamman tog ett med..inte så högljut…men så härligt!!

Vi gick tomt och hus insyn..Sen så fikade vi i vår fina lada..den har jag stora planer för!!

Vi har fått så fina gamla möbeler..Jag ska visa er vid ett senare tillfälle..Men vad sägs om en söt ciffonje, spegelbyrå,,gammal utdragbar träsoffa..Ja dem vi har köpt huset är alla tiders människor..Vi tycker så mycket om dem..

I dag så skall jag och lilleman vara i huset hela dagen..Vi ska pyssla lite. om vi hinner..Köra massa lådor med pynt som har vart nerpackade sen visningarna av huset drogs igång..

I kväll kommer delar av familjen och kikar på huset ….

Vill säga till vår familj och säkt!!..Ni som läser detta..Jag älskar er..Ni är underbara, så tacksam jag är för att ni ställer upp så mycket..

Tack all ni för kommentarerna..Jag har inte hunnit svara..Men tackar er så här..

Kram Anna

50 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »