nyår

I`m addicted to whit!

Jo, så är det jag är helt såld på vitt..Kan inte leva, funka utan den underbara vita nyansen..Oj, vilken ro vitt ger..Mitt nya hus är väldigt ljust..Kanske inte helt vita väggar..utan de är lite bruten vit..mot cremfärgat.. Men en sak vet jag..Mitt kök ska bli vitt..Nu är det ett fint ek kök..Men det känns som hela köket ska ramla ner över mig..Det ropar om att få bli vitt..Men det får bli till efter Jul det..nu är det inte tid til det..för vi…Har fått hjälp av min Pappa och Farbror.De har delat av ett stort rum..Det blir så bra..Åh, vad glad jag är för det..Mannen och jag har brutit upp laminat golvet..och där under fanns ett gammalt brädgolv..det ska bli ljusgrått..På väggarna i det ena rummet kommer det att vara panel ca 130 cm upp på väggarna..och nån tapet ovan på!! Ni ska få se bilder allt efter som det bli klart!!

oj, oj, oj!! Vad mycket det är nu!! En sak har jag förstått.Att flytta, det är mycket det!!oj, oj, oj!! vad mycket man packar, packar upp! Man ska hitta en plats för varje sak..Det tar tid att hitta rätt plats för var sak..hum, jag tror att när man har bott in sig så hittar man liksom rätt!! Här mellan källar dörren och dörren ut i hallen hamnade mitt lilla vita bord..Det var det första piffet i huset som jag kände hamnade på rätt plats..Tror att en tallrikshylla ska var över den sen..
Vi har inte flyttat helt ännu..utan ska göra färdigt de två rummen först!!Förresten..det ligger sånt här fint lutat såpaskurat golv i hela botten plan..förutom hall, och badrum..visst är det fint!!

I morgon ska jag åka och hämta något efter längtat..vad det är får ni se en annan dag..!!
Tack för alla besök och hälsningar..Kram Anna

22 Comments

 • assiche

  Expert Opin Drug Saf 2002 Sep; 1 3 207 12 Dearing 44 12 1994 7 Diebold et al Influences of lovastatin administration on the respiratory burst of leukocytes and the phosphorylation potential of mitochondria in guinea pigs levitra bayer 10 mg This is the obvious question, but probably also the wrong question

 • lottens vita och gröna

  oh vilken härlig tid du har framför dig, och vi med ju, att se din framfart i detta härliga hus! vad härligt att hitta ett brädgolv, oh i ljusgrått, vad fint det låter! har ni flyttat långt så barnen fått byta skola? ha det gott, varmkram lotten

 • Ann-Catrin

  Anna!

  Nu är jag tillbaka vid datorn igen… ryggen är bättre tack och lov!!

  Och så får jag se att ni flyttat in nu..men så spännande och så fint du gjort redan.. du är en sann bloggare du fniss.. en liten pyntad hörna på en gång!!

  Kramar i massor till dig
  Ann-catrin

 • Anonym

  HejAnna!
  Jag halkade in på din blogg av en slump när jag satt vid datorn och lekte.Det är ett tag sedan nu. Jag tycker mycket om att inreda i mitt hem och saker byter ofta plats.Vi har helt olika stilar på våra hem.Har tagit mycket av dina ideer och satt dom i mitt hen och det har blivit kanonbra.Vilket fint hus ni har och vad fint du/ni gör.
  Jag tittar in till dig rätt så ofta.
  Kram Monika

 • Anonym

  Hej Anna
  Så härligt det låter med huset, och ännu roligare när ni hittade trägolv under laminatgolvet.
  Tur att ni får hjälp med att bygga upp väggar.
  Men ska ni måla över ekköket? Det ät ju jättesnyggt men jag skulle nog inte tordas (våga)…..

  Ha det bra
  Kram Pernilla

 • Anonym

  Ja, visst är man helt såld på vitt. Min mamma var nyss här och hon tycker jag har för mycket vitt att det inte blir mysigt mne just nu kan jag inte tänka mig andra färger inte ens en kudde i färg bara vitt, vitt och åter vitt.
  Ert nya hus verkar vara jättefint jag kikar in hela tiden nyfiken på att se nytt. Ha en bra vecka och stressa inte så mycket, ibland vill man ju så mycket mer än vad kroppen orkar.
  Kram Susanne

 • Annas skattkammare

  Så otroligt fint det blir och så roligt att ha ett gammalt hus att greja i! Att hitta ett gammalt brädgolv måste ju kännas fantastiskt, det är min dröm.. att ha ett gammalt hus.. med sådana detaljer kvar. Ha en skön söndag! Kram /Anna

 • Willewira

  Vad roligt det låter, Anna!
  Härligt att hitta finna saker under gamla… trägolv är ju för fint!
  När vi flyttade in i vårt hus rev vi ut 6 lager med golv och mattor i flera av rummen och hittade härligt trägolv under. Sånt känns bra!

  Flytta tar tid… vi har fortfarande lådor som inte blivit uppackade efter 10 år. Kanske är det så att vi borde slänga iväg dem.. eller varför inte byta ut saker…
  Jag är ju fortfarande lite trög med att slänga/ge bort en del grejer då vi ska bygga till… man kommer ju behöva en del till de rummen också.

  Jag tycker också det är fint med vitt, men är även förtjust i träslag. Tycker faktiskt att det ger liv åt möbeln emellanåt. Samt förstärker t ex en vacker vit duk som gärna försvinner på ett vitt bord.
  Är inte heller så jätteförtjust i vitmålade golv, med vissa undantag. Tycker att det blir lite sjuksal över det hela… men som sagt, det finns undantag.

  Det är tur att vi alla är olika… 🙂

  Tycker dock att det låter som ert hus är på väg att bli ett drömhem… Skulle inte förvåna mig om vi får se det i någon av inredningstidningarna framöver…

  Ha det så bra nu och ta lite paus mellan allt plockande ibland.

  En stor kram!!
  Willewira

 • Anonym

  Grattis till nya huset!! Har följt din blogg länge utan att kommentera. Du är en otrolig inspirationskälla. Du gör så mycket med enkla medel. /Kram Jenny

 • Mitt vita hem

  Men man blir ju sugen på att flytta när det bara sprudlar om dina inlägg.
  Huset låter ju helt fantastiskt. Så spännande att följa dina underbara inlägg.
  All lycka!
  Kram Heidi

 • Pernilla

  Hej!
  Har kikat runt på din blogg en stund. Vilka fina arrengemang du gör och fina bilder. Man blir verkligen insperarad! Fortsatt trevlig höst och lycka till med nya huset!
  Hälsningar Pernilla

 • Hannis

  Din glädje går inte att ta miste på!
  Härligt!
  Blir ju så nyfiken på erat arbete och pysslande i nya hemmet!

  Kan det vara ett husdjur på gång kanske??

  Kram hannis

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »