nyår

Nu är mina efterlängtade fynd hämtade!!

( Bild lånad från blocket)

(Bild lånad från blocket)

Ja det var det här jag har vart och hämtat..Väldigt efter längtade sängar..Har letat länge efter järnsäng och dagbädd på blocket..När jag hittade dessa i Alingsås som ligger ca 7 mil från mig till priset av 400 kr stycket,så slog jag till.
Jag arbetade mellan 7-12…….16-21… i går..På mina lediga timmar mellan 12-16…så åkte mannen och jag fram och tillbaka…
Dagbädden ska dottern få i sitt nya rum..Järnsängen var tänkt från början till min snart 5 åriga son..Men jag tror att den blir för stor för rummet han ska ha..han kommer nämligen ha en platsbyggd hylla i fotändan av sängen..svårt att nå hyllan med en hög gavel på sängen..Kom då på att jag kunde ha den som dagbädd på verandan i sommar..Järnsängen är från 1850…Ett verkligt kap!!
Tack för alla era besök och hälsningar..nu ska jag kika in till er..
Kram Anna

34 Comments

 • Anonym

  Vilken härlig gammal säng som har FYNDATS! 400:- för den var ju verkligen superpris, jag vill oxå ha en sån……

  Kram P

 • vitating

  Åhh vilka kap du gjort! Vill också ha gammal järnsäng, såå fint! Såå roligt med ert nya hus, måste vara underbart att vara där o greja! När flyttar ni in där? Blir det innan jul eller? Ha en fin fin onsdag, min sista jobbardag, sedan är jag ledig i 4 dagar!!

  Kram Maria

 • Leva Livet Nu

  Fina fynd, vilken glädje när man hittar det där extra. Bo in er ordentligt och känn efter var varje sak ska få sin plats….det brukar löna sig. Men jag förstår ivern att ha funnit sitt drömhus och att man vill ha allt klart NU. Själv lever jag med halva nedervåning i byggplast, vill gärna inreda på stört har därför slutat gå i affärer och nätbutiker-ingen idé ännu……Men till Jul hoppas jag att vi har kommit en bit på väg. Lycka till i Nya huset. Kram Therese

 • Anonym

  Hej! Trevlig blogg Du har. Fina sängar du! Grattis till nya bostaden, verkar passa er perfekt! Vi har barn på samma skola…och vi har just köpt hus också…Kram och lycka till!! Annelie W.

 • Willewira

  Vilka fina sängar!! Det kommer bli så fint!!
  Väntar med spänning på att se slutresultatet!!!

  Du lyckas hitta både det ena och andra…. Den ”näsan” skulle man ha.. 🙂

  Ha det gott!
  Kram!
  Willewira

 • Vitt och nött

  ÅÅÅÅH va ja blir avis!! 🙂 så himla fin säng!
  va fint du hade gjort i förra inlägget med bordet! jättemysigt, helt i min smak!

  har ganska nyligen hittat hit å de ska bli kul å få se dina projekt framöver! å ditt nya hus verkar ju inte va helt fel!! ja vill också flytta! vi skulle verkligen behöva något större.. vi får se framåt våren.

  jaja nog om mej å mina drömmar.hihi.
  Ha en bra dag!
  KRAM

 • Annika

  Härliga sängar 🙂 Såg att ni håller på att sälja erat gamla hus? Eller hyra ut? Vart ligger det huset om man får fråga? 🙂
  Önskar en trevlig måndag.
  Annika

 • Jozan

  Blocket är himla fiffigt. Som loppis ibland nästan 🙂 Den där sängen (eller kanske var det sängarna) kommer du att göra kanonfina känner jag på mig 🙂 Kram

 • Loppisliv

  God morgon Anna vännen! Ohh vilket härligt hus ni köpt. Ligger ju helt underbart fritt och lummigt. Så spännande, visst är det jobbigt att flytta, men kul också väl?? Och trägolv..lyllo er…suck det skulle jag också vilja ha. Har ialla fall fått gubben med mig nu att vi ska sätta in trägolv i finrummet och måla vita, ta bort det hemska laminatgolvet, sen när det blir gjort är ju en annan femma 🙂 Sängarna var verkligen jättefina. Många kramar ifrån mig till dig. Kraaaaaaaam Paula

 • Lilla Blanka

  Hej Anna!

  Men åh vad fina fynd du fått tag på..! En sån järnsäng har varit högt uppe på önskelistan länge för mig! (hihi, så fanns den här i stan o så missade jag den)

  Det kommer bli så fint hos er..skall bli så kul att se den sen när den flyttat in 🙂

  Dagbädden är också fin..! Vi använder vår dagbädd ofta, fast den är ju ny förstås och den vill jag byta ut.

  Kram
  Mia

 • StrandviksVillan

  Visst är det härligt med järnsängar! Jag har fått låna en av svägerskan som vi använder som soffsäng i vårt allrum (finns bilder) och den är jättemysig.
  Du gjorde verkligen ett klipp!

 • LantlivsAnette

  Åhhhh Anna !!
  Himmel vilka fina sängar du har fyndat, den där gamla järnsängen…wow !!!
  och dagbädden blir ju perfekt på verandan till sommaren…
  Vilken fin bild där ditt vita bord står..och såpa golv i hela botten våningen !!
  Jaaa, du, det här kommer att bli sååå roligt att få följa, er renovering i drömhuset..
  Kram Anette

 • Pia.....

  Hej..så fina de var ..särskilt den gamal järnsängen.själv har jag lyckats komma över 2 st gamla järnsänger ..fast mina är svarta..ska ha dom som gästsängar..har inte gjort det rummet färdigt till det än…men det kommer ..ja du har en jättefin inspirerande sida….härligt..och vilket hus sen..många skrymslen och vrår..sen allt vitt..ljuvligt..ha en bra ..ny vecka….kram …PIA.

 • Pia.....

  Hej..så fina de var ..särskilt den gamal järnsängen.själv har jag lyckats komma över 2 st gamla järnsänger ..fast mina är svarta..ska ha dom som gästsängar..har inte gjort det rummet färdigt till det än…men det kommer ..ja du har en jättefin inspirerande sida….härligt..och vilket hus sen..många skrymslen och vrår..sen allt vitt..ljuvligt..ha en bra ..ny vecka….kram …PIA.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »