hall,  kök,  vardagsrum

Medans vi bygger om, får ni kika på dessa bilder!!

Köket har massiva ekluckor..En dröm för ek fantasten..jag är jätte glad för de rustika luckorna..Men klarar inte av att det är så mörkt i köket..Dessa bilder har en fotograf tagit..de är upp ljusade!!..Luckorna är mörkare i verkligheten..Nu på vintern så blir det rätt mörkt i köket..
Men mannen har lovat att han ska sprutmåla dem vita när vi har kommit till rätta i huset..Jag vill byta köksfläkt, kakel och har pärlspont på väggarna…Ta bort lite överskåp och lätta upp lite…

Bilder inne från huset kommer när vi har flyttat in helt och hållet och kommit tillrätta…


Oj, va mycket det är nu!! Jag räcker helt enkelt inte till….Vill så gärna besöka er..Men jag hinner inte..
Just nu så packar jag och flyttar lite varje dag..Mannen spacklar och fixar..I morgon kommer min pappa och farbror och sätter pärlspont i lila sonens rum..På lördag kommer en kompis och tapetserar..så gott att få hjälp!!

Har vart och köpt färg till golven..Det blir en ljust grå färg ..På pärlsponten vitfärg och över panelen så blir det en brerandig mild grå tapet..

Ja det var lite uppdateringar från lilla mig..
ps: i morgon jobbar jag min sista dag på 2 veckor..Nu ska jag vara ledig och flytta, städa och måla och sist men inte minst…PIFFA!!!
Tack för alla besök och häslningar..Kram Anna

36 Comments

 • Jeanettes hus

  Huset kommer bara att bli helt super!
  Köket är ju kanonplanerat och då den vita färgen får ta över, ja då blir det bara helt i vår shabby smak eller hur?!

  Så mycket roligt du har framför dig. Tänk att få inreda och piffa ett helt hus!!!!!!!!!!

  Lycka till!
  Kramisar Jeanette

 • Tidsmästarinnan

  Hej Annavännen,
  vad härligt att få följa er på vägen, och vad fiiiint det blir! förstår att ni har massor att stå i just nu… du somnar nog ovaggad om kvällarna kan jag tänka mig!

  Lycka till med allt och slit inte ut dig helt, ni får pusta och ta en fika mellan varven 🙂
  Vad kul att du vill vara med i tävlingen, lycka till i den också!
  Kram
  Susanne

 • Marie

  Hej Anna!

  Förstår att det är fullt upp just nu! Vad skönt att vara ledig i två veckor och verkligen hinna greja en del! Ska bli så kul att få se rummen sen när du har varit där och piffat och trixat, jag längtar! Köket kommer att bli kalasfint!

  Ha det bra min vän!
  Kramar Marie

 • Inspiration i vitt

  Vad jag förstår att ni sliter mycket nu, det är inte ”bara ”att flytta.
  Sängarna du köpte var så fina och din planering för det nya huset kommer att bli så bra och jag är såååå nyfiken på att få se hur det kommer att bli. Så duktig som du är så vet jag att det kommer att bli super bra.
  Det lilla bordet i hallen passade så fint och vilken vacker hall sen då.
  Kram på dig/Ingela.

 • Anonym

  Härligt hus ni köpt! Ser fram emot alla projekt och piff som du/ni har på gång. Lycka till med allt! Ha en trevlig helg – kram från Kristine

 • Lilla Blanka

  Hej Anna!

  Ojojoj vilket hus och vilka möjligheter..! Kan tänka mig hur det kommer se ut när ni har målat luckorna, fått upp pärlspont och du har fått piffa till det med era grejer..Underbart!

  Vad roligt med ett nytt hus..jag drömmer också om att få sätta händerna i ett nytt hus och se nya möjligheter…*letar vidare*

  Kram vännen!!!
  Mia

 • Loppisliv

  God morgon Anna! Det kommer att bli helt ljuvligt vackert, när du får lägga vantarna på det. Man ser potentialen av bilderna du visar. Ska bli så roligt att följa förvandlingen. Trevlig helg på dig. Kraaam Paula

 • Gúa

  Detta blir fantastiskt Anna! Så luftigt och vackert! Älskar alla bilderna jag sett hittills! Så himla fint ute! Tänk när du har fått ditt stuk på allting! Det blir himmelskt!
  Åh, jag verkligen glädjs med er…Underbart!

  Stooor kram på dig…alltid!

 • Kristina

  Tack för fina ord i helgen när min kompis gick bort.

  Jättefint! Jag önskar att jag hade ett sånt ljust kök!!!

  Jag vill så gärna göra om i köket men det törs jag inte säga då får mannen spader. Vi gjorde om för 8 års sen och i dag hade jag valt helt annorlunda. Har förvarnat att om ca 3-5 år vill ajg ha nytt kakel, det var alldeles för tidigt tyckte han men jag tror jag får igenom det.

  lycka till nu!!
  kram Kristina

 • Anonym

  UNDERBART!!!
  Har ju sett bilderna för…. men det är så fint redan nu och vad ska det inte bli när du får sätta piff på det hela nu när du är ledig i hela 2 veckor.

  Kram P

 • Jozan

  Vilket jättefint hus ni har köpt. Skulle gärna ha något liknande. Det kommer bli SÅ fint när ni får till det som ni vill också. Det där lilla extra du vet hihi. Lycka till! Kram

 • Körsbärsgården

  Godmorgon Anna!

  Vilket fint hus Ni är ägare till ännu finare kommer det säkert att bli då Ni satt Er prägel på det! Visst är det mycket jobb och tar mycket tid att renovera, men att se sina målbilder växa fram uppväger allt arbete. Ser fram emot att se hur det blir då Era möbler, textilier och övriga saker kommit på plats!
  Lycka till och låt renoveringen ta den tid det tar – det blir jul även om inte allt är klart! 🙂

  Vi renoverade huset och byggde till det i två riktningar och våningar då vår lilla kille var 15 månader och lillasyster nyfödd. Som tur är blir ett hem aldrig riktigt klart (hemska tanke!) utan det finns alltid saker att förbättra, förändra, ta bort eller lägga till, även om det inte behöver vara större utbyggnader och omfattande renoveringar.

  Vänliga hälsningar från Karin i Körsbärsgården.

 • LantlivsAnette

  Åhhh Anna !! Wow…himmel så vackert, jag bara sitter här och stirrar !! Vilka underbara bilder, vilket hus !! Tänk att det är ert nu…det känns väl underbart, men lite overkligt kanske också…
  Jag förstår att ni har fullt upp…ojj..ojj..
  Men jag är helt med dig på dina ideer, vitt i köket…pärlspont..och vad fint det kommer att bli i sonens rum..
  Åhhh, jag längtar tills du kan fota mera , då dina saker är på plats…
  Tänk att det blir första julen där…såååå mysigt.
  Kram Anette

 • Anonym

  hej på dig!

  Va roligt för er att bo så härligt som ni ska få göra nu! Jag hoppas er flytt och omstajling kommer att flyta på.

  Vi får ta och ses efter nyår Anna, jag hinner inte nu och inte du heller:)
  Glömde logga in…ska lägga mig nu kl är halv elva…zzzz

  Ha det gott, kram Pia

 • Anonym

  Ni har verkligen hittat ett fint hus och jag älskar ju denna öppna och härliga planlösning.

  Lite fix är det alltid… men det hör ju liksom till och det är ju rätt kul ändå även om det kan kännas jobbigt innan man får piffa till det sedan.

  Kram Kram

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »