nyår

Nu har sakerna börjat komma på plats…

Hej goa vänner!! Åh vad jag saknar att blogga..I vanliga fall lägger jag mycket tid på blogen..att skriva och besöka er..nu räcker inte riktigt tiden till.så är det bara..Visst är det så att allt har sin tid..snart är allt i ordning och blogg tiden kommer tillbaks..Jag saknar er såååå!! Jag är inne och läser era kommentarer..era besök värmer mig så!!Har hunnit kika runt lite hos er…det var så kul!!

Ja, hur går det nu med huset? Jo vi har ett vardagsrum nu..Vitt och grant inrett..Jag blev faktiskt jätte nöjd..Har satt ihop möblerna i lite andra konstellationer.placerat om grejerna..tror att de börjar hitta sin plats.. Köksmöblerna har kommit till huset i dag med..så mysigt matrummet blev..Jag visar bilder på det en annan dag..Men här kommer lite bilder på mitt bokskåp…

I det gamla allrummet så hade jag en stor ekskänk..med gamla fönster ovanpå som var omgjorda till speglar..De fick inte plats i detta huset..De var liksom gjorde för det gamla tycker jag..Husets själ!!
Tycker att min stora vita spegel gör sig så bra på bokskåpet..detta får bli det nya husets själ…

Nu går det framåt med ombyggnationen av barnens rum..Panelen är målad..och tapeterna är uppe..Min pappa och farbro har satt upp panelen..Min goa vän Sylvia har tapetserat…Jag har målat all panel..Målat om dotterns rum. När jag ändå hade vitfärgen framme så förvandlades vårt sovrum från mörk sand till bländande vit..nu så ska bara furugarderoberna få sig en släng av vitfärg..men det får bli när mannen har tid att sprutmåla dem på jobbet..

Ha det så bra..alla ni goa..
kram Anna

32 Comments

 • Annas skattkammare

  Hej Anna! Ja just nu har jag det nästan likadant, vi har ju fått hem en liten hundvalp och den ska passas upp hela tiden.. =) Tankarna är därför på annat håll så jag hinner knappt med att blogga alls!
  Så fint ditt bokskåp är! Jätteint med alla detaljer och spegeln..

  Jag har en liten utmaning till dig inne hos mig om du vill och inte haft den redan..
  Kram /Anna

 • Viola

  Vad härligt att få inreda ett nytt hus, finns inge roligare, skulle jag kunna hålla på med förjämnan, så vackert det blev med skänken och spegeln, väntar med spänning på flera bilder från det som händer, ha det gott, kram VIOLA

 • Lilla huset på prärien

  Åh Anna vad fint ni har fått det! Jag såg bilderna på huset i ett tidigare inlägg och det ser ju alldeles underbart ut!! Vad härligt det måste vara nu när ni är på plats och bara ska sätta i ordning där inne, piffa lite och städa lite! 🙂

  Längtar efter att få ser mer!

  Kram Jenny

 • Vitt och nött

  så himla bra! jättefint! att du bara orkar me allt! du verkar göra 17 saker samtidigt! men så är du ju kvinna me 😉

  ska bli kul å få se allt annat fint snart 🙂

  Ha de bra!
  KRAM

 • Kristina

  Kära nån vad det går undan!!!
  Så fint ditt bokskåp är. Nu undrar jag bara, Vilken tidning kommer man att få läsa om dig snart, blir det Lantliv eller Allt i hemmet.
  kram Kristina

 • tre nyanser av vitt

  Oj vad fint ni har fått. Tycker du verkar hinna med massor. Jag orkar ingenting när jag kommer hem. Fast när man flyttar får man lite ny inspiration och kraft…kanske….
  Ser fram emot fler bilder från huset.
  Kram Marie

 • Willewira

  Det blir så fint!!

  Och du gör helt rätt som möblerar lite annorlunda. Det är ju ett nytt hus och då ska det se ”nytt” ut!

  Kul att det går framåt i donandet…ska bli så roligt att se allt på plats!

  Ha det så bra så länge!!
  Kram Willewira

 • Körsbärsgården

  Godmorgon Anna!

  Oj, vad det verkar gå undan hos Er. Vilken avundsvärd effektivitet! Ska bli spännande att se hur det färdiga resultater blir och som Ni alla ligger i kan det inte vara långt borta! Vad härligt med så många hjälpsamma vänner och vad kul att se att det händer lite (mycket!) från dag till dag. 🙂

  Vänliga hälsningar från Karin i Körsbärsgården.

 • Anonym

  Hej vännen
  Vad ni jobbar på bra, verkligen duktiga. Det blir säkert såååå jätte fint, det ser ju nog fint redan av dét lilla man kan se……

  Ha det bra
  Kram P

 • LantlivsAnette

  Jag målar med Alcros Lokal golv färg…jag tar det säkra kortet på en gång…även fast den luktar hemskt och ska härda..
  Lena som var med i Lantliv, hon som har butiken Lustfyllt, hon har målat med den färgen..och jag tyckte det såg bra ut…
  Men din färg är nog bra den också…också luktar den ju inte..
  Kraaam

 • Anonym

  Hej Anna!

  Oj vad fint det blir. Var ute på loppis i lördags och handlade lite plock. Kopletterade med lite som jag hade på vinden. Har blivit inspirerad av dig. Hälsningar Löne-Anette

 • LantlivsAnette

  Halloj igen..hii..hii..vi är ofta inne samtidigt hos varann..
  Du, det går bra med golvet, idag är jag ledig så jag ska måla sista varvet…sen så ska det härda i en vecka innan vi kan ställa in möblerna där..
  Åhh vad jag längtar tills det är klart och jag får börja pynta…hänga upp mina stora vita advents stjärnor i fönstren…
  Kraaam Anette

 • LantlivsAnette

  Ojj..ojjj här går det undan i raketfart..himmel vad ni hinner mycket..
  Åhhhh så vackert med bokskåpet där i vardagsrummet..
  Dina möbler och saker kommer att bli ännu finare i detta hus…
  Tänk till julen, då ska vi sitta ner och njuta av glöggen du o jag…eller hur ? eller så somnar vi..;)
  Ha det gott
  Kraaam Anette

 • vitating

  Hej Anna!
  Såå fint det blir! Jag blir riktigt avis, det är sååå kul att fixa och sätta alla saker på plats! Det kommer bli magiskt fint! Jag har ju haft turen och sett bilderna på huset och det är verkligen superfint!!Ska ni fira julen i ert nya hem?! Saknar dina kommentarer och tätare inlägg men förstår att du har fullt upp så vi ”ses” när du får mera bloggtid sedan!
  Kramar Maria

 • Tina

  Vad mysigt att börja om med allt… 🙂 Förstår att ni har mycket att fixa med, men jag blir så glad att få följa ert nya hus. Kramar Tina

 • MsDrake

  Åhh, så vackert det blev! Jag har faktiskt en liknande byrå/skänk o jag blev ju jättesugen på att ta fram penseln nu! Gillar ditt kök! Det kommer att bli underbart när du fått ”husera” där inne oxå! Läser ofta din blogg o det är så roligt med uppdateringarna o nya bilder!
  Ha det gott!
  Iréne

 • Kamomilla

  hej. Det är bara jag igen… som kikar in för att tacka för den härliga goa kommentaren du skrev inne hos mig. Jag blev så varm i hjärtat! Tack för det. Dina inlägg brukar också förgylla min vardag, jag tittar ofta in här och njuter. 🙂

 • Lina

  Hej!
  Va kul att följa projektet med de nya huset!!!Jätte fint arrangerat blickfång på byrån! Den lilla trumpeten är så fin tycker jag!

  Kikar in snart igen för att se vad som är på g här näst!

  Må så gott & ha en bra vecka!
  Kram, Lina

 • Jozan

  Det ser ju så fint ut!! Bokskåpet gillar jag jättemycket. Hittade ett liknande skåp på blocket. Det kostade 3000 kr. Vet inte om dessa grejer är för dyra eller kostar det så för gamla möbler? Jag har ju dock ingen plats för att måla om eftersom jag bara bor i hyreslägenhet och mina föräldrar bor 100 mil bort. Men jag vill så gärna göra om. Jag får hålla mig till tåls tills jag hittar drömhuset. Hoppas ni trivs och det är så roligt när du bloggar. Kram

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »