nyår

Matrummet..

Är så nöjd med mitt nya matrum!! Känner verkligen mig hemma nu..sakerna börjar hitta sin plats… Det är verkligen så att möbler och saker som man kombinerat tidigare inte alltid passar ihop i ett nytt hus..Jag har ändrat och grejat..Nu börjar det stämma..Var bara tvungen att ta in lite smågranar..oj vilken stämning de skapar ihop med röda äpplen..

Nästa gång vi ses så ska ni få se matrummet ur en annan vinkel..
Nu är barnens golv färdig målade..Nu så ska golven bara härda ett par dygn..sen så ska deras möbler in..Så roligt..

Tack för alla besök och hälsningar..Jag är så glad för era kommentarer..Roligt att ni blev inspirerade..Jag inspireras ju av er..

Kram Anna

33 Comments

 • Guldkant På Livet

  Så himla fint!!! Så många vackra detaljer!!! Och va kul med granen med rot, mina föräldrar har sedan många år tillbaka haft små granar med rot i glasburkar så där, som jag skrev till Anette, de måtte vara rena trendoraklrerna: ) För det är ju jättefint!!! Så vackert du har det hemma, fint golv, bord och tallrikshyllan! Mari.

 • Nygammalt

  Sååå fint Anna. Väldigt juligt och gran(n)t…där fick jag till det 😉

  Skönt att känna att man börjar komma iordnig, det tar ju alltid ett litet tag att vänja sig.
  Kram.

 • Ann-Catrin

  Oh anna!!

  Vad jag njuter av varenda bild.. ert hem är ju så himla vackert… så stort att jag blir alldeles avundsjuk..och så fräsht!!

  Jag måste kika lite till tror jag… kan man få flytta in??
  tar inte så stor plats… 165 cm och 53 kg…bra på att städa och baka..lagar god mat..kan var tyst..ibland!!
  lät inte det bra fniss!!

  KRAMAR goa du

  Ann-Catrin

 • ...Tre rum och kök

  Hej!

  Det var länge sen! Ber om ursäkt men jag har trott att jag tappat bort din sida, har letat och letat och inte hittat tillbaka. Och så fick jag se att jag har din länk på min sida…jag får spader på mig själv!! Ha ha!

  Stort jättegrattis till nya huset. Gud va spännande!

  Nu lovar jag att jag ska återkomma lite oftare, och försöka använda det lilla innanför…när det behövs 🙂

  Må så gott!
  Kram L

 • Anonym

  Hej Anna!
  Vad fint ni får i nya huset!! Du kan verkligen skapa skön atmosfär!! Ta det lugnt bara, ni ska ju bo där länge…Det försöker iaf jag säga mig själv i vårt ”nya” hus. Att det får födas fram lite med tiden..Kram Annelie W.

 • Emma

  oj så fint det blir. Vad kul det är när allt börja ta form. Att hitta rätt plats till rätt grej är en utmaning men en rolig sådan. Så kul att följa detta.

  Kram Emma

 • Marie

  Hej Anna!

  Så roligt det är att se bilder ifrån huset nu när ni har börjat komma iordning, det ser jättefint ut! Du har arrangerat så vackert överallt, blir superinspirerad!

  Ha det bra min vän!
  Kramar Marie

 • husvidhavet

  Hej!
  Du lär nog flytta om flera gånger innan många saker hittar sin rätta plats, vissa saker vet man direkt medan andra måste mogna fram!
  Fint blir det då….
  Kram Marith

 • lottens vita och gröna

  hallå där, oh så vackert rum, vad fint möblerna gör sig och så ditt piff, kanon! det är vacker med smågran i kruka, det brukar vi jämt ha lite här och där och ungarna vill alltid ha en liten en i sitt rum!

  ha det allra goast anna!
  varmkram lotten

 • Änglahem

  Men se så fint det blir!!

  Tänkte först när jag såg granen att nu har det slagit slint hos Anna, MEN det är ju jättefint! Får nog härma dig där, om jag nu kan hitta någon fin OCH om jag får såklart!

  Jag är såååå nyfiken du!! Kan knappt bärga mig tills jag får se det IRL! Spännande!

  Här mås det bättre idag, igår kväll trodde jag nästan att flunsan slagit klorna i mig, men idag har det gått riktigt bra.

  Kramar, Ulrika

 • livetpåfyran

  Va fint det blir Anna. Va spännande med barnens rumsgolv, blir det ljust grått? Min lilla Fridas golv ska bli pärlgrått mkt snart hoppas jag, fast först måste råsponten upp…suck vilken tid det tar här hemma.

  Kram Pia

 • Jozan

  Tjusigt Anna och så hemtrevligt. Du har verkligen ett lovely home också och inte bara things 🙂

  En fråga om ditt bokskåp. Har du målat det? Vad är det för ett skåp, ek? Och vad det svårt att måla i så fall? Bara undrar om jag själv ska kunna klara av det om jag hittar ett.
  Kram

 • Willewira

  Anna, så fint det blir!!

  Och så stämningsfullt. Jag njuter!

  Har ni flyttat in helt till huset eller sover ni fortfarande i det gamla?
  I så fall har ni ju en spännande premiär framför er. Det är alltid med en särskild känsla man kryper ner mellan lakanen för första gången i det nya huset….

  Allt gott till dig!
  Kram!
  WIllewira

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »