nyår

Järnsängen!!!

Jo, det var ju det där med järnsängen..det var ju tänkt att min lilla son skulle ha den..men den blev för stor i hans rum..Så jag kom på att vi kunde ha den i vardagsrummet..När barnen kom hem från skolan den dagen jag hade satt den där..brast min dotter och hennes kompis ut i glädjerop!! De tyckte det var så mysigt att ligga där och prata..Från sängen kan man se tvn., det är bra..Man kan ligga och läsa och se brasan..det är mysigt..Så jag känner mig så nöjd!!

Den fina pläden har min mamma gjort till mig i inflyttnings present..!!Tack goa mamma!!

Hej go vänner!!! Nu har vi sovit första natten i våra sängar här i det nya huset!!Vi har sovit jätte gott..

Det bästa av allt var när jag vaknade ..och kikade ut genom fönstret på andra våning..Såg ut över dalen och såg till mina stora glädje att det låg snö på marken..Jag ska ut och fota sen..så ni kan se hur vacker natur det är här..Helt sagolikt vacker utsikt!

I bakgrunden knastrar brasan så härligt..Jag sitter in lindad i en pläd..ser ut över tomten, åh vad vackert det är med snö!!
dottern och sonens rum är färdig..Lite el ska fixas, lister upp och dörrar ska letas på byggåtervinning..men det är beboligt..Det blev så bra..ni ska få se bilder senare..

På lördag kommer min pappa och sätter panel på en vägg i köket..Det kommer att bli öppna hyllor på den väggen..Det satt ett överskåp med krusiduller som inte riktigt fall mig i smaken där..Så nu är köksrenoveringen i gång..Men bromsen dras åt direkt..Jag tjuvstartade lite..Sen efter jul eller nått så tar vi oss ann resten..
Ha det så bra..
Jag försöker kika in till så mycket jag hinner..Vi börjar komma i ordning här nu..Men det är mycket som ska packas upp..
Ha det så bra..och tack för alla besök och hälsningar..
Kram Anna

38 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Translate »