nyår

Järnsängen!!!

Jo, det var ju det där med järnsängen..det var ju tänkt att min lilla son skulle ha den..men den blev för stor i hans rum..Så jag kom på att vi kunde ha den i vardagsrummet..När barnen kom hem från skolan den dagen jag hade satt den där..brast min dotter och hennes kompis ut i glädjerop!! De tyckte det var så mysigt att ligga där och prata..Från sängen kan man se tvn., det är bra..Man kan ligga och läsa och se brasan..det är mysigt..Så jag känner mig så nöjd!!

Den fina pläden har min mamma gjort till mig i inflyttnings present..!!Tack goa mamma!!

Hej go vänner!!! Nu har vi sovit första natten i våra sängar här i det nya huset!!Vi har sovit jätte gott..

Det bästa av allt var när jag vaknade ..och kikade ut genom fönstret på andra våning..Såg ut över dalen och såg till mina stora glädje att det låg snö på marken..Jag ska ut och fota sen..så ni kan se hur vacker natur det är här..Helt sagolikt vacker utsikt!

I bakgrunden knastrar brasan så härligt..Jag sitter in lindad i en pläd..ser ut över tomten, åh vad vackert det är med snö!!
dottern och sonens rum är färdig..Lite el ska fixas, lister upp och dörrar ska letas på byggåtervinning..men det är beboligt..Det blev så bra..ni ska få se bilder senare..

På lördag kommer min pappa och sätter panel på en vägg i köket..Det kommer att bli öppna hyllor på den väggen..Det satt ett överskåp med krusiduller som inte riktigt fall mig i smaken där..Så nu är köksrenoveringen i gång..Men bromsen dras åt direkt..Jag tjuvstartade lite..Sen efter jul eller nått så tar vi oss ann resten..
Ha det så bra..
Jag försöker kika in till så mycket jag hinner..Vi börjar komma i ordning här nu..Men det är mycket som ska packas upp..
Ha det så bra..och tack för alla besök och hälsningar..
Kram Anna

37 Comments

 • katarina

  Go Morron 🙂
  Så fint du har gjort och så långt ni kommit 🙂
  Vilken vacker Järnsäng, den står ju alldeles perfekt där,ler*
  Jag blir alldeles betagen av ditt vackra hem.
  Nu skall jag fortsätta att kika runt hos dig igen , mys*

  Kram
  Katarina i Stationshuset

 • LantlivsAnette

  Gomorron Anna !
  Hur har du det denna Måndags morron ? Jag kan tänka mig att du går omkring i ditt vackra hus och bara njuter…
  Har du piffat och puffat i helgen ?
  Det har jag gjort, äntligen är matsalen färdig…kika in sen så får du se..
  Kraaam Anette

 • Moderncountry

  Men så underbart vakkert det ble!! Det var kanskje meningen den skulle være der, når det kjennes så skjønt og godt. Herlig å bare ligge og nyte på ettermiddagene med et fint blad.

  Ha det så godt!
  Klem Aina

 • Marie

  Hej Anna!

  Vilka fina och mysiga bilder, sängen är helt underbar där den står i vardagsrummet! Och vilken vacker pläd du fått av din mamma.

  Jösses vad ni jobbar på, vad kul att ni fått upp pärlspont i köket under dagen. Här går väl utbygget saaaakta men säkert framåt. Utsidan är helt färdig, nu väntar vi bara på muraren som ska komma och putsa fasaden. Inne har vi fått upp pärlspont i taket och råsponten är uppspikad på väggarna. Återstår dock mycket jobb än. Vi hinner bara greja på helgerna, på veckorna finns ingen tid alls, så det får ta den tid det tar.

  Ha en härlig söndag!
  Kramar Marie

 • Viola

  Vilka vackra sängar, förstår att du sover skönt i dom, själv har jag två gamla svart järnsängar som står i källaren får inte tag i nya madrasser som passar till dom tyvärr, vad härligt att saker och ting börjar bli klara i huset, ha en skön söndag, kram VIOLA

 • Annas skattkammare

  Så otroligt fint det blev med den gamla järnsängen i vardagsrummet! Perfekt med fler sittplatser, extra sovplats för gäster, dagbädd, myshörna.. blev ju perfekt där!
  Så mysigt det låter när du beskriver..
  Trevlig helg vännen!
  Kram /Anna

 • Lena i et bæssmorhem

  Hei Anna!
  Tenkte jeg skulle titte inn og se hvordan det gikk med flyttingen deres, for det er så lenge siden jeg har hatt tid og mulighet til blogging, og tenk, så hadde dere akkurat flyttet inn! Det samme har vi, men vi er ikke kommet så i orden enda som dere. Her råder mer kaos, mens du har det allerede kjempefint! Tenk at du endelig har fått gammelt hus =)
  God helg!

 • Kamomilla

  Oj suck (av glädje) Du låter så lycklig!!!! Helt underbart mysigt att läsa ditt inlägg! det smittar av sig…

  Sängen är bara så perfekt där! Mycket vacker!
  Ha en underbar helg i ert härliga nya hem.
  Kram, Kamomilla

 • Anonym

  Anna! Va fint det blev med din säng.Och användbart!! Visst blir man glad av lite vitt på marken, vackert och vintrigt. Så mysigt att ha en brasa att mysa vid. Kan bara gratulera dig (er!!) till ett gott ställe!! GUD ÄR GOD…Kram Annelie W.

 • livetpåfyran

  Sängen är jättefin Anna! Jag förstår om du är nöjd med den…suck det hade jag också varit.

  Jag tänkte faktiskt att ni nu bor där när jag åkte förbi igår, mamma och jag var ju på Tjolöholm igår.

  Ha en underbar helg!!
  Kram Pia

 • Anonym

  Ni verkar ha det jättefint i nya hemmet. Det blev ju jättemysigt med järnsängen, den var så fin. Jag förstår att barnen jublade, jag skulle också gilla att ligga där och mysa och se på en brasa. Här är också lite vitt på marken och det är så vackert.
  Kram Susanne

 • Willewira

  Anna!!
  Vilken underbar idé!! Sängen i vardagsrummet. Strålande och urmysigt!

  Ni har det verkligen fint…

  Så nu har ni sovit första natten. Härligt! Måste kännas riktigt bra. Och sen få vakna till en snöig vy.
  Vi har inte snö och bor längre upp än er… fuskigt! 😉
  Vi har dock lite frost på takpannorna… alltid något!

  Det låter som en bra idé att vänta med lite sysslor efter jul… även om jag har full förståelse för din entusiasm. Jag brukar också vilja göra allt på en gång… 🙂

  Stort grattis till första natten! Nu har ni verkligen flyttat!

  Önskar dig och familjen en riktigt skön och mysig helg!
  Kramar
  ~ Willewira

 • husvidhavet

  Jag är avis vill oxå ha så där mysigt.Så smart med järnsängen den är ju så fin så varför gömma den i ett sovrum! Förstår att det blev poppis hos tjejorna det är ju kul att ligga i en säng och fnissa och skvallra om dagens händelser!
  Ha det bra karm Marith

 • Jojo

  Hej!

  Härligt med snö, det har vi fått inatt vi också. Allt blir så mycket ljusare och lättare då, framför allt morgnarna, haha..

  Vad fin din järnsäng är! Sitter här med ett grönögt monster på axeln och känner mig avis =)
  Om man ändå skulle ha plats med en sån..

  Ha en fin dag
  Kram

 • Anna Truelsen

  Hej Körsbärsgårds Karin..
  Har du nån blogg?

  Jag tackar för dina alltid så härliga kommentarer..Dina hälsningar gör mig så glad..
  Hoppas du läser detta..
  Kram anna

 • Körsbärsgården

  Godmorgon Anna!

  Vad glad jag blev då jag läste Ditt inlägg! Det andas glädje och en otrolig entusiasm inför avklarade och kommande projekt. Vad kul att Ni finner Er väl till rätta i Ert nya, fina hem! (Fast jag är övertygad om att det gamla också var fint!) 🙂

  Önskar Dig en skön fredag gör Karin i Körsbärsgården där det står granbocks-tillverkning på programmet inför helgen. Fler stora, ståtliga bockar ska, förhoppningsvis, se dagens ljus.

 • Jozan - Krydda Livet

  Oj så vackert det blev med sängen. Passade ju jättebra där. Och vilken snäll mamma du har som gjort en så fin pläd. Mammor är bra att ha, och pappor också 🙂 Lycka till med köket och fotningen också under dagen. Det är inte mkt snö här men lite vitt ute och minus 2 grader. Det gör mig så lycklig. Trevlig helg, Anna!
  Kram Josefin

 • Anonym

  Det låter ju helt otroligt mysigt för er i nya hemmet.

  Tänk vad mysigt att ligga med kompisen och småprata i den fina järnsägen…..

  Lovely

  Ha en underbar helg

  Kram Lena

 • LantlivsAnette

  Åhhh Anna !!
  jag svimmar…sååå vackert du har det..ojj..ojj jag finner inte ord !!
  Det var ändå tur att järnsängen inte passade i sonens rum, för herregud vad fint den passar där nu där den står..järnsängar i inredningen är ju så fint.
  Jag har fått tag i en gammal jag också, en i mindre modell, jag ska visa den sen, jag har inte fått hem den ännu…
  Nu måste jag tillbaka o kika hos dig, du har det så underbart…
  Kraaam Anette

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »