kök,  nyår

Vedspisen i mitt kök!!

Det som jag gillade så mycket med huset när vi var och tittade på det första gången..var att det fanns en järnspis i köket..Det har jag alltid drömt om att ha..Vi ska koppla in den så småningom..Jag tycker att gjutjärnsljusstakar passar så fint på vedspisen..
Jag till höger om järnspisen så ser ni mitt pågående projekt..I dag så ska jag måla färdigt..sen lite senare i veckan så ska jag visa hur det blev..Det är ialla fall början på hur jag vill att köket ska se ut..

Helgen har bestått av packning från förra huset..packa upp i detta huset..hitta plats..laga mat..greja..Ja, lite kompis umgänge har jag tryckt in med..Livet är intensivt just nu..jag bara längtar efter att ha tid att sitta vid datorn..

Vill passa på att tacka min familj för all hjälp i helgen..Jörgen, du gjorde en fantastisk tung bär insats.Pappa tack för all snickarhjälp! Mats tack för all tid du har lagt hos oss på eljobb!!

Ha det så bra och tack för alla hälsningar och besök från er..Ni betyder mycket för mig..
Kram Anna

37 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Translate »