nyår

Nu går vi åt rätt håll…

Tänk nu är det februari..Nu går det fort…snart är det mars och då är det ju tidig vår..Jag längtar så oerhört efter att få se naturen vakna..se det bli lummigt,krispigt grönt..

De ljusrosa kvistrosorna är vår för mig.. Tändsticksasken dekorerade jag med en sida från en gammal bibel och en bit av en sida från en gammal skrivbok.. Enkelt och trivsamt!
Genom åren så har jag samlat på mig stora glasburkar..Otroligt fina att använda..Det finns så många användningsområden …I går var jag i Borås på utbildning..Då passade Lilla Blanka Mia och jag på att träffas..Vi tog en tur till Betty´s..vilken mysig butik..Dit kommer jag absolut komma igen..Vad jag köpte får ni se nästa gång vi ses..Tack Mia för ett super trevlig kväll..Med butik tittande och mat..Ps, har inte hunnit svara på alla kommentarer, men fick en fråga om jag använt panelskivan..Jag har aldrig använt den..hade tänkt det men tyckte att den var så dyr i jämförelse med vanlig panel..men jag vet att Himlarum har använt panelskivan till sin butik och är jätte nöjd!Ha det så bra..Kram Anna

43 Comments

 • Angela

  Hej Anna
  Viken underbar blogg. Man blir så glad av allr vacker så duktig du är. Jag har precis börjat blogga så det är mycket att lära för mig.
  Blev så glad när jag såg att du oxå var kristen. Kram Angela

 • Mette J

  Kul att få komma hem till dig! Jag är en nyfikenienstrut så det är hur kul som helst att få kolla in ditt fina hus! Du verkar ha hållt på med bloggen ett tag för det var ju några stycken som tittat in för mig:) Själv är jag en gröngöling som startat en blogg i år! Bless you home!

 • milly Garden

  Hejsan,

  Ljuvliga vackra rosor du har…Det är verkligen nått speciellt med riktiga blommor! Är lite dålig på att unna mig det, blir offtast annat istället! Ska nog ta och köpa mig en bukett till helgen!
  hur går det med köksrenoveringen? är så nyfiken på att få se hur det blir utan överksåpen.

  kram Marina

 • Jeanettes hus

  Hejsan Anna,

  Så roligt att du träffade Mia.
  Hon är så go1

  Följer med spänning förändringen av Ert kök.
  Det kommer att bli kanonfint.

  Jag känner att jag också skulle vilja flytta och sätta tänderna i nya projekt.
  Vårt hus, ja det går inte att göra så mycket mer här.
  Vill ha mer plats!!!!

  När jag tittar in till mina favis bloggar, ja då blir jag lite avis….
  ja på ytorna!!!!!

  Eftersom man inte är någon minimalist precis så kan det lätt kännas lite trångt hos mig.
  Det är ju så mycket vackert man vill få plats med.

  Glad att Du hittat ditt dröm hus.

  Hoppas att Du snart skall vara 100%frisk.
  Njut av de söta små rosorna….. och dröm om våren

  Kramisar Jeanette

 • Anonym

  Blir alltid så glad i sinnet när jag tittar in till dig Anna. Så fint att få besöka din blogg, har några jag hälsar på hos. Vilka underbara rosor!!! Jag njuter ända hit. Du har en gåva, att ta till vara på allt det goda som finns…överallt…och då menar jag både med ting och i livet…det bara känns runt dig även i cyber-rymden!! ALLT GOTT!!
  Annelie W.

 • Millas hem

  Hej Anna!

  Ja Bettys är något alldeles extra det håller jag verkligen med om!
  En sån vacker bukett du visar och jag älskar din beskrivning ”trivsam” om lilla asken! Helt klart är den det!
  Så mysigt att du och ”Lilla Blanka” träffades.

  Jag har precis läst om Maries hem i Allt i hemmet!
  Ikväll (när jag kommit hem) ska jag ”ta itu” med Vakre Hjem…jobbigt va?! 🙂

  Ha en fin dag!

  Camilla

 • Lilith

  Rosorna är alldeles ljuvliga, riktigt andas vår om dem! Snart, snart är våren här, tänk vad underbart! 🙂
  Så fint du dekorerat tändsticksasken, så kul när man kan piffa upp vardagliga saker och göra dem så där fina! 🙂
  Ha det så gott! 🙂

 • Miss Marple

  Nå sier jeg iallfall ÅÅÅÅÅÅÅHHHHHHH!!!!!!!!!! Har tatt en kjapp gjennomgang av bildene dine, og kjære Anna: du har det nydelig!!!!! Blir helt satt ut av hva du får til! Og at du klarer å få ting på plass i ditt nye hjem så raskt, jeg har bodd her i snart tre måneder, men her er det fortsatt kaotisk… Kunne du ikke komme og ordne hos meg..???!! 😉
  Kanskje jeg får gå og gjøre en innsats selv – blir iallfall inspirert!

  Klem!

 • Anonym

  Hej! Vilken underbar sida du har.Dessutom tycker jag det var väldigt rolgt at se att det var du min gamla klasskamrat från gymnasiet. Dig har jag inte träffa sedan vi tog studenten. Hoppas allt är bra med dig. Här har vi det bara ba. Kramar Karina K

 • Miss Marple

  Åh, nydelige bilder, Anna! Du er så dyktig! Nå skal jeg kose meg med å se på dine gamle innlegg – har hatt en lang bloggpause (og åpnet ny blogg), så det er mye å ta igjen… Gleder meg til å se på alle dine vakre ting og stilleben =)

 • Körsbärsgården

  Godmorgon Anna!

  Vilken vacker bukett! 🙂
  Här utanför fönstren känns våren väldigt avlägsen. Vi har en massa snö och höga plogvallar så ännu ett tag kommer våren att få vänta på att komma, men den är så efterlängtad och välkommen då den kommer. Inne har vi lite mer vår med vita, krispiga tulpaner i stora fång och pärlhyacinter i krukor och vaser. Till helgen hoppas jag det blir ännu fler blommor här inne. Är ganska säker faktiskt! 😉

  Önskar Dig en skön dag!
  Vänliga hälsningar från Karin i Körsbärsgården.

 • Annas skattkammare

  Visst är det härligt att vi går mot ljusare tider, jag märkte det härom dagen när solen lös på dagen, då var det ljust länge.. =) Dina bilder idag med rosorna var ju så härliga, stora glasburkar är så fina!
  Vilken mysig dag ni verkar ha haft du och Mia! Härligt!
  Kram /Anna

 • Marie

  Hej Anna!

  Jättevackra bilder, underbar färg på rosorna.
  Låter som du och Mia hade en jättetrevlig stund tillsammans och visst är Bettys en mysig butik!

  Tack för din söta kommentar om reportaget, blir så glad!

  Ha det allra bäst!
  Kram Marie

 • Hjärtefröjd

  ja va underbart! verkligen vårkänsla!! fina bilder!!

  så kul o ha gamla bibelpapper att använda!! åsså trådrullarna!! 🙂
  har oxå samlat på mej en del burkar, finns ju många användningsområden!

  skön onsdaskväll!
  kram linnea

 • lottens vita och gröna

  oj oh åh slurp vilka rosor..så vackra att det nästan kommer en tår i ögat, vilket roligt möte, mia verkar vara en helt underbar tjej och bettys verkar vara en helt underbar affär! had et allra goast varmkram lotten

 • livetpåfyran

  Hej Anna!

  Va kul att du hittat till Betty´s!
  Visst är affären helt uuuunderbar…Kanske kan vi samåka dit vid något tillfälle? Jag ska dit snart, typ nästa lön…

  vi hörs, kram Pia

 • Under en vind

  Vilka underbara bilder!!!

  Så mysigt med en träff så där mitt i veckan! bettys är ett fint ställe, brukar alltid hitta något där…sambons syster bor bara några hunda meter därifrån…otur tycker sambon, bra tycker jag! 🙂

  Ha det bra! Kram!

 • Zassi

  Ojoj vad fina blomster. Och visst längtar vi efter våren nu 🙂

  Men minsann lovade dom inte en halvmeter snö på vädret imorse.. Jaja.. 🙂

  Kramkram//Z

 • Lilla Blanka

  Hej vännen!!!

  Tack för en supertrevlig dag/kväll igår och TUSEN tack för den fina tändsticksasken, den var verkligen fin!

  Den var så fint inskagen att jag ville fota den innan jag öppnade 🙂

  Satt igår kväll och mysläste i JDA magasinet och tänkte på vad vi sagt om te x de där bokstäverna och så…*hihi*

  Så fint och enkelt med burkarna med spetsbandet och blommorna..vårfräscht verkligen!

  Kram på dig Anna och ha en jättefin dag!!!
  Mia

  Ps förlåt att jag var så snurrig att jag glömde zinkspannen du skulle få hemma..men nästa gång vi ses skall du få den!

 • Agneta

  Hej Anna, ville bara berätta att vi använt oss mycket utav panelskivan och den är kanon, inget kvistmålande och tork. Bara klämma dit med lim och sen måla …just det Vitt! Kram Agneta

 • Ann-Catrin

  Godmorgon vännen!

  jag blir alldeles tagen av dina söta blommor.. har du köpt dom nu alltså…ohh de andas VÅR!
  Och så söt tändsticksasken är.. vad du kan!

  Kul med bloggträff så där… siter här och bir lite avsi jag… men nu mste jag iväg på jobb.. pust!

  den största kramen
  Ann-Catrin

 • vitating

  Hej Anna!
  Såå kul att träffa människorna bakom bloggarna! Bettys är en dröm att åka till! Såå ljuvliga rosor du visar och de där glasburkarna gillar jag med tillminigranar vid jul, med sand eller salt i tillsammans med blockljus, jag har fått flera sådana av min farmor! Håller med om att man längtar till våren nu! Spännande för dig att se vad som ska växa upp i trädgården jag minns den känslan när vi flyttade hit för 4,5 år sedan!

  Kram Maria

 • Anonym

  Tänk vad härligt det blir när våren är här…och du som får se din trädgård spira för 1:a gången,underbart!
  Vad fint du har gjort och vilka härliga kvistrosor, verkligen vårigt.

  Kram Pernilla

 • Hannis

  Vilka härliga ljusa bilder!!
  Inte långt kvar så är det vårtider=))

  Ljuset har redan börjat stanna lite längre på eftermiddagen vilket gör en otrolig skillnad!
  Ljuvligt!

  Låter trevligt med Betty´s.
  Dom har mycket fint när man kikar på deras hemsida.
  Kram Hannis

 • Willewira

  Gomorron i stugan!

  Visst är det härligt att vi går mot ljusare tider! Tänk att det redan är februari!
  När sportlovet är över brukar det alltid kännas som om våren är här. Såvida vi inte får snöstorm eller något… sånt händer ju.

  Men lite vårtecken har vi redan här.. snödropparna står redan i klungor och väntar på att slå ut helt. Lite sol och värme så….

  Dina blommor är mycket vackra och jag förstår att du njuter av det för fullt. Fint blev det också med den stora burken med ljus i.

  Nu är jag nyfiken på vad du köpt!

  Kram
  Willewira

 • LantlivsAnette

  Halloj där !!
  Åhh vad ljuvligt vackert med rosa blommor !!
  Jaa visst längtar man efter våren och värmen nu, mer än nånsin känns det som..
  Vad roligt med blogg träff så där, och nu vill man ju se vad du köpte där i Borås !
  Ha det gott
  Kraam Anette

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »