nyår

Reportage i Rom 123 nr 3 2011!

I senaste numret av Rom 123 har Fotograf Carina Olander och jag med två jobb!

Av Anna Truelsen Foto Carina Olander

Bilderna ovan kommer från ett reportage som Carina och jag gjorde hos Tove och Niklas ! De har ett otroligt charmigt hus och det var ett angenämt möte att träffa dem och deras lila dotter! Tove driver företaget Godnatt bild, tryck på länken så kommer ni dit!

Dukningen som jag gjorde hos Tove är jag så förtjust i. Tycker att fikonen och rödkålen är så grymt vackra ihop! En dukning som har gett mig inspiration till andra dukningar. Visst är det så att det är vackert att duka med mat!!

Carina och jag hade även med Sandra och Mikaels fina badrum. Ett otroligt trevligt och vackert badrum. Sandra är makalös att hitta vackra gamla unika möbler. Möblerna på bilden har i dagsläget bytts ut mot bla en super fin köpmannaskänk. Kika in på Sandras blogg så kan du se och läsa mer om Sandras trevliga hem. Sandra och hennes man Mikael har även en Vintagebutik där de säljer handplockade vintagesaker. Tryck på respektive( fetmarkerade )länkar så kommer du dit!

Dessa fina hem får vara mina söndagsbilder denna härliga söndag. Kika in på fabriken så ser du vad de andra visar idag!

Ha en fin dag!!

Kram Anna

10 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »