nyår

Medans vitfärgen torkar….

Passar jag på och visar lite av mina senaste loppisfynd!!

Jag hittade 6 stycken skålar i märket THOMSON…På loppis i veckan som varit..Det roliga är att det ni ser på hyllan längst ner är också i serien THOMSON..fyndade i samma loppis..Skålarna jag fyndade denna gången står på vänster kant brevid glaskupan med saltkar!! Hittade dessa fina rektangulära porslinsburkar med texten, mandel, lingon..jätte trevliga tycker jag!! Är så fantastiskt glad över att kunna hitta fint porslin till en så liten peng!!

Nu är en vägg färdig spontad!! Jag har målat nu på morgonen, och i kväll kan jag gå över med en till omgång färg..Som ni ser så har vi bestämt oss för att måla de mörka listerna.. ”stockarna i taket ska få vara mörka”..Bara det att listerna blir vita kommer att bli ett enormt lyft!

Färgen jag använder mig av heter Jotun, Grunning..Jag använder mig här av deras sperring/isolering..Det är kvistlack i färgen..Gör att läckage av kvistar skjuts ytterligare på framtiden..Innan jag målade så kvistlackade jag två gånger med en halvtimmas mellanrum..

Här är det sportlov nu..Härligt för Barnen att få lite ledigt..Bowling och lite filmkvällar står på schemat..sen så får vi se vad det blir.. Träffa kompisar är ju nått de gillar när det är ledig t från skolan..Jag skulle gärna vilja hinna med och grilla korv över brasa ute..inte fel!!

Tack för alla go hälsningar och besök..Ha det så gott..
Kram Anna

35 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Translate »