grönska
samarbete

Framkalla dina bilder

I samarbete med BestCanvas.se

Jag har alltid fotat mina barn och har mängder av fotoalbum i från deras uppväxt. Minstingen som nu är 15 år har inte lika många album som sina syskon. Inte för att jag på något vis har legat av mig och slutat fota, utan för att tekniken har gått framåt, först kom digitalkameran och sedan mobilen. Man slutade helt enkelt att framkalla bilder och de hamnade i datorn i stället.

Visst kan man ha dåligt samvete för det, eller så får man tänka att det är nya tider och datorn är en bra plats att kika på bilder i med.

canvas

Men roligast är ju helt klart att göra fotoalbum och förstora sina bilder.  BestCanvas.se  har ett riktigt bra erbjudande till mina läsare.

Med koden ANNATRUELSEN  får ni 15 % rabatt på deras låga priser på Canvastavlor

Den lilla söta tjejen på bilder ovan är min lilla brorsdotter. Hon är så go och fin och inom kort skall jag fota henne med sommarklänning i ett hav av vitsippor, och vem vet, kanske hamnar den bilden på en Canvastavla.

Bestcanvas.se har ett sort utbud på sin hemsida, jag föll för möjligheten att göra ett mobilskal med en egen bild. Valde helt enkelt en av mina favoritbilder som min man fotat på mig när jag var nytatuerad. Mobilskalen är dessutom billiga och blir verkligen personligt, eller vad säger ni om mitt mobilskal?

 

 

Ha det så gott/Anna

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »